hemfärd.

Dags för hemfärden idag, lite tråkigt tycker jag nog, har ju haft en underbar helg på Gotland! ;) Det blev en del inköp i form av smått och gott ;) men jag får väl ändå säga att det känns skönt att komma hem till allt också, ;)

Det är bara att börja planera vad som ska göras resten av lovet.

Som sagt får ni lite bilder när jag väl har kommit hem och fixat i ordning allt ;) men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge har jag hört (:



shopping på gotland



Godmorgon ;) denna dag kommer spenderas med att gå runt i stan och handla en massa saker ;) förhoppningsvis hittar jag lite julklappar och om jag har ännu mer tur något till mig själv ;) Men framförallt julklappar.. måste ju planera lite så man har lite pengar till sig själv innan jul också ;)

Vi ska också leta rätt på ett trevligt ställe att äta pizza på, guud så länge sen det var man åt pizza? typ ;)

Mer uppdatering kommer nog imorn och antingen då eller på måndag får ni se en del trevliga bilder också ;)



that old gang of mine


Dags att lämna fastlandet nu då för att ha roligt med systrarna. Känner att det kommer bli en lång resa, bil in till norrtälje, buss till stockholm, tunnelbana till tekniska, buss till nynäshamn och sen båten över till Gotland ;) men man får väl vara social på sms för att klara av den långa resan ;o men det duger nog ;)

Jag hoppas iaf att jag har fått med mig allt nu, så jag inte står på gotland och inte har ett dugg med mig. Får väl kontrollkolla en gång till ;)

Dags att gå!



historia = heartthrob



Okej, nu är det alltså historia, inte nice det.. dock så har man fått dom där roliga bärbara datorerna igen så man kan sitta och leka i stället för att sitta och stirra in i väggen. Har kommit på att man kan faktiskt lyssna samtidigt fast man sitter och leker :) allt blir ju så mycket roligare då ju!

Fast ärligt talat sitter jag bara och väntar på att jag ska få gå hem, känner att det är krävande att gå i skolan när man har feber.. Jag har också kommit på att det blir mycket roligare att läsa bloggar om man har massa bilder där också, så det blir en randombild dock.




morgon! igen..

Godmorgon, visserligen är den inte så god men ändå.. har fortfarande lite feber, men jag är tvungen att gå till skolan, annars anser mamma att jag inte får åka med till gotland om jag inte klarar av att gå på en lektion i skolan,. så vad gör man inte? Dock är den enda lektionen historia och jag är ju inte sådär supertaggad på det, fast jag brukar ju inte va det så allt är ju som det brukar med andra ord.

Känner att jag måste skynda mig hem sen och packa också eftersom jag inte hann göra det igår för att jag låg helt död typ.. men men ;) lite död idag också får man faktiskt vara.

Dags för frukost kanske? :)



Angel

6 stycken avsnitt får räcka för idag känns det som, kanske borde sova lite så man tillfrisknar? Det tycker iaf jag låter som en ganska bra idé :) Kanske kanske att man är hemma i morgon också?



sjukling?

akut sjuk? Tydligen.. ingen bra dag för mig,. eller det var okej tills jag gick från skolan, fixk ont i huvudet.. men nu blev det betydligt värre? Märkte att jag började frysa och skulle gå och ta på mig en tjocktröja men det snurrade som fan i huvudet och det började göra mer ont,. illamående på det också.. Jag som var taggad på att göra något kul. Men i stället hamnade jag i sängen med en alvedon och en säsong av Angel. Nu är det väl bara att vänta på att febern ska komma också, kul?!

Fast å andra sidan är det inte helt fel att kolla på Angel heller.



taggad?

Halva dagen avklarad! äntligen tyyp. Ganska bra att det inte har varit något jobbigt direkt eller? jo precis. Dock har jag ellära snart och det är inte lika kul, men man får nog försöka att stå ut ändå, om man vill leva sitt liv lite till så att säga ;)

Är ganska taggad på att sluta för dagen, det betyder att jag kommer ha roligt när jag kommer hem? Det betyder också att det bara är en lektion som är kvar innan det blir lov och jag åker till Gotland! Ganska taggad så att säga ;)

Sen är det kanske lite tidigt men jag vill ha mer julstämning! Fast egentligen är det nog bara julklapparna jag är ute efter,. det brukar ju vara så ;)

Och bara för det så får det bli en bild från förra julen..



bra planering?



Kort dag i skolan, lång dag hemma. Hade som sagt bara ett prov idag och sen fick jag sluta,. så kvart över 9 var det slut, fick dock ta 10 över 10 bussen hem och där fick man sällskap av carro :)

Hemma han jag med ganska mycket,.

1. Göra 3927850 frågor i historia (okej typ 9 st men ändå)

2. Kolla till elläran lite grann

3. läste shakespearegrej

4. letade fram pappret i samhällskunskap

5. packa och åka tillbaka till tim


Ibland hinner man nog med mer än vad man tror? kanske kanske. Sen vill jag säga att det faktiskt bara är 2 skoldagar kvar till lovet! och på fredagen slutar man 11, det är inte helt fel det heller ;)

Morgon igen

Morgon igen då,. ganska trött, men har bara en lektion idag och på den lektionen är det prov. Om man har riktigt tur så kan det ju vara så att man får gå hem när provet är gjort, så man kan ju kanske få sluta halv 10 typ ;) hur nice skulle inte det vara?

Har i alla fall planerat att när jag kommer hem så måste jag börja skriva lite på samhällskunskapen och göra alla frågor i histiria. hoppas det går bra, pepparpeppar. Nejmen jag måste faktiskt göra dom sakerna!


plus ett litet utdrag ur dagens horoskop..  hoppas det stämmer lite då?

Arbete
Många uppgifter kan få dagen att kännas stressig till en början. Uppgifterna klaras dock lätt av och dagen visar sig inte bli mer arbetsam än vanligt.

Igår kollade jag också på Van Helsing.. vet inte vad jag ska säga om det filmen men ändå :)



vad ska man säga?

Nu är 2/3 av lektionerna avklarade iaf.. ganska skönt ;) dock var faktiskt praktiken ganska nice tycker jag ;) Har bara svenska kvar och då ska vi skriva om sheakspeareteatrar till moderna och sen ska vi göra dom också,. det kan nog bli ganska kul om jag tänker efter :)

Har bara ett prov imorn också, och sen antar jag att jag slutar så det blir bara bättre och bättre,. är lite trött men det går går och går. Har också ätit min första pepparkaka för denna vinter :)



skolan atm

Okej, jag känner att jag borde ha stannat i sängen idag.. Ska slute läsa horoskop för det kommer bara fram negativa saker hela tiden.. När ska det vändas till det positiva? :o Men ah ändå..

Sitter för övrigt i skolan, ingen annan i klassen här? Och snart börjar elläran, dessutom är det bajskallt ute så man nästan fryser ihjäl.. eller det är iaf -4 grader.. Hur blir det sen när det blir typ -10 grader? Istid kanske? eller nää.


Tur
Låt inte missmodet få ta överhand - chans idag till vinst som kan bli viktig för dig.
Hälsa
Din trötthet idag kan bero på att du inte har ätit rätt. Kompensera genom att äta en stor middag med mycket grönsaker.
Ekonomi
Din ekonomi verkar bli mer och mer ansträngd. Dessutom tycks du drabbas av andra bekymmer.
Arbete
Dina arbetskamrater kan få berömmet idag även om du det är du som ligger bakom merparten av jobbet. Detta kan göra dig litet irriterad.
Kärlek
Du kan idag märka att en person som du tror ha varit intresserad dig inte alls visar dig något intresse. Du förbryllas över denna plötsliga insikt.
Relationer
Du och en närstående vän har börjat tröttna litet på varandra. Det gör nog er båda gott om ni inte träffas på ett tag.


ramadasasasesohan

Som jag trodde blev det ju ingenting av med det där som kallas plugga igår,. i stället råkade jag ju bara sitta och kolla på Robin Hood med tim (a) Tänkte att jag kunde plugga när jag kom hem igår kväll men då var jag såklart för trött för det.. men idag så,. måste jag ta itu med det också ;) Hade även en liten underlig meditation igår ;o

Nu är det inte långt kvar till lovet!


Det är 1199 och Robin Longstride, som senare blir Robin Hood (Russel Crowe), har återvänt till England och Nottingham efter att ha slagits  det tredje korståget. Vid ankomsten upptäcker Robin och hans medföljande bågskyttar att byn är under besittning av den nya sheriffen av Nottingham (Matthew Macfadyen). Robin använder sin erfarenhet och sina militära kunskaper för att befria hembyn från tyranni och korruption, med att ta tillbaka vad som är rättmättigt hans, och ta tillbaka vad som är rättmätigt deras, och återställa rättvisa och lycka. Robin måste också vinna Lady Marions (Cate Blanchett) förtroende som nyligen blivit änka.



liten del av dagen

Måndagen är snart avklarad,. tack och lov, men jag har iaf hunnit med en del viktiga saker.

1. Redovisning i Naturkunskap. Dock svek magnus mig och madde genom att va hemma och ha feber.. men vi fick våran lilla backup när klas som är våran lärare tog över magnus del av redovisningen. (pluspoäng om en lärare gör ens redovisning?)

2. Handla lite på h&m som var väääldigt nödvändigt.

3. Handla lite mera på Åhléns som var ännu mer nödvändigt.

4. Handlat nytt te.

5. kollat ut julklappar som ska inhaldlas när pengar kommer!

6. Gått hem till tim.

Nu har jag några saker kvar att göra idag men dom ska göras om jag orkar! Det är yoga och plugga. Jag vet redan nu att jag kommer faila på ena saken,. kan ni gissa vad det är?!

utsikt


Såhär såg utsikten ut från mitt fönster här om dagen.

Vädret var ju nice tills jag blev tvungen att gå ut på en lååååång promenad med hunden,, men det är inget att göra något åt nu ;) har även hunnit plugga litelite och det är plus i taket ;) Känner att det snart är lov också, och såklart kommer alla inlämningsuppgifter, prov och redovisningar precis innan lovet,. så man kan inte direkt säga att jag ser fram emot denna vecka.. Hoppas bara att det blir några ljusa stunder också..



en söndagseftermiddag

Känner att det måste komma ett nytt inlägg nu, är inte så road av att göra ett men ibland måste man det ändå :) Har iaf tänkt att jag ska börja plugga snart men jag vet inte,. har iaf lagt fram alla papper och böcker som behövs, nu saknas bara den där viljan? ;)

lite tråkigt är det dock att det bara ska regna och regna,. mörkt och tråkigt är det utan solen också.. Men varför klaga jag är ju ändå inne ;)

Igår hade jag faktiskt en ganska trevlig kväll, var ju med tim, andré, karro och marcus :) Sen blev det som det blev men ni kan få lite bilder ändå, bara för att jag är så snäll :)



lördag

Snabb uppdatering. har varit full fart hela dagen ;) och mer blir det! vi hörs senare igen ;) Och vi får en liten vinterbild igen.



snökaos?


Här får ni en ganska nice eller icke nice bild för dom som vill kalla det så :) Vaknade och var hur trött som helst men jag släpade ur sängen och upptäckte att det var massor med snö! Det snöade på som sjutton och var knappt så man såg ut genon fönstret.. stod också och väntade på bussen i 20 minuter innan den kom.. så det är ju nackdelen med snö...

Dock hade jag praktik hela dagen så det var ju något positivt iaf :) Sen blev ju kvällen bättre för att tim kom hem till mig ;) men jag känner att jag ska vara lite social med honom nu ;)



time to shool



Man kanske ska köpa en till jacka? den såg faktiskt ganska mysig ut ju. Men jag måste bara trolla fram lite pengar först ;)

Bloggen fugerade inget vidare igår, därför blev det ingen uppdatering.. men nu så ;) Kan påstå att det snöar ute också! vet inte om jag ska tycka om det eller inte ;) men det är väl kanske mysigt om man tänker efter :)

Har även skola ända till halv 4?! det är väldigt länge tycker jag .. men kvällen kommer bli rolig det är ett som är såkert iaf ;)



halo?



Helt uttråkad efter att ha varit hemma i.. ah en timme. vad gör man? Ska man kolla på film, övertala mamma att åka iväg en sväng, eller plugga? Nej jag vet inte. Beslutsångest igen!

Men dagen i skolan var nice med tanke på att minn samhällsgrupp började på våran fältstudie. Och det vi hann göra idag var bland annat att stå bakvänd i en kö, gå fram och börja prata med okända människor och påstå att man känner dom och kramas extra länge. Allt det bara för att se hur folk reagerar, om dom reagerar olika och vad dom säger osv. Riktigt kul! ;)

Sen har jag också spelat pingis för första gången sen 1:an och jag kan säga er att madde och patrik var ganska väldigt jättemycket bättre än mig.. lite ringrostig kanske?

Men ska man spela halo ikväll eller inte?.....



håll ditt huvud högt

Morgonen får börja med en liten låt faktiskt :) Har dock idrott snart och det är jag inte taggad på! Sen vill jag bara tala om att jag glömde mina papper vid datorerna i skolan igår, någon som tror att dom ligger kvar idag?! nej.. så jag måste försöka fixa det tills imorn,. har prov på dom papprena nästa vecka! Usch,. ibland så..




uppdatering

uppdatering:

trött check
skolarbete check
middag check
färdigpackat check

Nu återstår bara en lugn och skön kväll ;) kanske framför tv;n vem vet? (: Känner att imorn är det torsdag och jag vet fortfarande inte riktigt vad som händer :o men det löser sig nog imorn få vi hoppas! eller?

i skolan tyyp

Äntligen slut för idag hahhaa! dock måste jag sitta och vänta på att bussen ska gå och det är inte lika nice ;o Men sen ska jag iaf ha kul igen ;) fast måste säga att det var ganska kul ändå på praktiken med tanke på att madde och jag klarade av vårat rwc-larm på första försöket och det var ganska coolt ;)

Känner att jag måste plugga sjukt mycket på historian, känns inte lika lockande.. men aja. Kanske ska ta och beställa lite kläder ist ;) har hittat en del nice grejer men kan visa de senare med tanke på att jag inte har sparat bilderna på skolans dator ;o

Men ska nog förmodligen gå snart ;)



taggad? näe

Känner att jag ville lägga ut mitt horoskop idag också men det är ju inget fel med det ;)

Sen känner jag också att jag vill ha ett jobb snart,. men var? hm, kanske ska lämna in mitt cv nånstans? Kan ju alltid vara bra med lite extra pengar såhär till jul? ;) eller till nästa sommar kanske? Hur nice skulle inte det va?

Mycket känslor men jag känner även att det inte är min dag idag, är inte taggad för skola..

Tur
Dagen har positiva förtecken men det är risk att du inte märker det då inga händelser präglade av tur eller otur verkar dyka upp.
Hälsa
Tänk på att dricka mycket vatten. Du kan lätt glömma av att kompensera när du gör något ansträngande. Detta blir inte minst din hud lidande av.
Ekonomi
Ett oväntat tillskott i kassan kan idag göra det möjligt för dig att inhandla något som du länge velat ha.
Arbete
Idag tycker du att ditt jobb är mycket tillfredsställande och arbetar gärna över. Det var länge sedan du kände sådan arbetsglädje.
Kärlek
En främling kommer nu att uppta mycket av din tid. Tecknen visar att du knyter ett långvarigt och nära vänskapsband.
Relationer
Du är väldigt social och föreslår olika saker för dina vänner som ni kan hitta på.


kväll

Super trött, full fart hela tiden.. eller kanske inte ;) lugn dag typ, praktik, kollat film på svenskan, kollat på vampire diaries och snart kolla tv. Mycket kollande idag men det gör inget känner jag ;) Ska försöka tvinga tim att bädda sängen snart (a) får väl se hur det går ;) Jag känner också att denna dagen inte var så bra i början, men blev mycket bättre så fort jag lämnade skolan ;) tack fimpen (a) hm,. sova efter tv;n kanske?

tisdag

Äntligen lite rast efter en skitlång elläralektion! Som inte är så jävla rolig om man tänker efter lite.. Dock tycker madde att det är ganska kallt,. och det gör inte jag för tillfället, annars kan det ju vara ganska kallt -.- men det gör inget ;) Jag känner att jag har en del plugg att ta itu med efter skolan vilket inte är lika nice jöh! Men det roligaste på dagen är kvar! och det är praktik och svenska.. hehe eller kanske inte men ändå.


Nu tycker jag att madde ska vara klar så jag kan få mat!

igen och igen

Hade inte så mycket att skriva om så det fick bli den klassiska listan ist... ;)

Du heter: Julia som jag har sagt i alla andra listor?
Smeknamn: Jullan...
Låt som när du är ledsen sörjer till: beror på men jag har ju min winnerbäcklåt
Beroende av: hehehe
Vad tror folk om dig: vet inte men säkert en hel del?
Vad får du oftast komplimanger för: håret, ögonen typ
Hur imponerar man på dig: Beror på från person till person, men va dig själv!
Brukar du skratta för dig själv: ganska ofta..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: okej :) älskling
Var bor du: Roslagsbro
Trivs du där: jaaaop
Har du haft sex idag: nejp
Hur svarar du i mobilen: "hej det är julia" typ eller kanske hallå?
Vem ringde du senast: hem till mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att jag skulle gå ut till rodenkyrkan
Brukar du komma i tid: jaaa
Hur känner du dig nu: förbannat ldshnfjl  tröööt zzZZzzZ
Vanligaste färg på dina kläder: typ svart ?
Vad tycker du om fötter: ägnar inte mina tankar åt dom?
Vad saknar du: hm, pengar och typ hm,
Hade du en bra kväll igår: yes :)
Favorit dryck på morgonen: te
När brukar du oftast gå och lägga dig: beror på dag och humör, 11 vanligtvis
Är du blyg: yeeehhhehe
Sysslar du med någon idrott: yoga men det räknas inte? ha.ha.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ibland
Har du spytt offentligt:
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: har varken tid eller ork att räkna upp allt!
Är du nöjd med ditt liv: kanske
Är du bortskämd: Om man ska tro på vad andra säger så ja?
Vad gör du i morgon: Går i skolan..
Vad är det värsta du vet: bli tvingad till ngt
Har du bra vänner och äkta vänskap: jepp :)
Vad är det finaste du fått: hmm, det  vill jag icke säga.
Du samlar på: sakar kanske?
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ringer inte då
När grät du senast: fredaaaaaaaaaags
Vad skulle du göra om du vann en miljon: handla, semester!
Vill du gifta dig: yeaop
Vad dricker du helst när du är törstig: typ loka?

dags för yoga



skrivkramp, nu är det mörkt ute också ;o tiden går fort när man har roligt eller vad man ska säga. Har lyckats hinna med att kolla på 4 avsnitt av the vampire diaries också i brist på annat att göra.. men det är nice ;) Känner att jag måste städa upp lite i mitt rum nu också innan jag drar iväg på yoga ;) ska bli skönt det! haha. Ska bara leta reda på kläderna ;) och sen förhoppningsvis övningsköra in till norrtälje :) Kanske blir det en liten uppdatering när jag kommer hem igen men det finns ingen garanti på det ;)



naturkunskap

Äntligen har jag lyckats med att lätta mina känslor för madde och amanda, det kändes lite gay men det gör inget x) Men jag känner mig liite vilsen x) dock har jag naturkunskap och det är ganska nice, min grupp är ju snart klar med powerpoint grejen ;)



Fiskarna

Kärlek: Skön vecka med rätt mycket kärlek och ännu mer vänskap. Du är mycket sällskaplig just nu.

Pengar: Något roligt är på gång, kanske något du planerat länge. Möjlighet att ändra en hel del.

Turdag: Tisdagen. Din dag till punkt och pricka.



måndagsmorgon

Idag är jag faktiskt riktigt pigg, OCH glad! det var något nytt känner jag ;) känns som om jag inte har varit sådär jättepositiv på ett tag, men jag antar att den dagen kommer idag ;) håller tummarna på att den håller i sig bara det är väl så man ska göra ? ;)

Slutar halv 1 idag och det är ganska nice! har naturkunskap och samhällskunskap och vi gör tyyyp bara roliga saker än så länge så det är också ett plus i kanten ;) Men problemet är fortfarande det där med kläder, vad ska man ha på sig?! :o har circus 5 min på mig att komma på det ..

Det kan nog bli så att jag rååkar göra ett till inlägg på naturkunskapen ;)



tvreklam

Precis hemkommen från tim :) antar att jag kommer pressa att titta på tv ikväll, men det är en annan sak ;) om jag inte ska börja kolla på the vampire diaries från början för att göra madde lite glad ;) Känner att det kommer bli en kort kväll för min del, råkade ju sova i typ 11 timmar så jag har varit seg hela dagen,.

Det fick bli ett litet kort och mysigt inlägg såhär i tvreklamen ;)



vad är min tystnad värd?


Känner att det fick bli lite svart idag.. ovanligt?! ;) Men det får duga, ska ju typ inte göra ngt idag så det är heeelt okej! ;) Känner att jag har en del saker att försöka fixa idag. En massa plugg med andra ord.. Känner att jag ligger lite efter, men jag orkar faktiskt inte just nu.. Historihistoria, men sen ska jag försöka göra lite naturkunskap idag också.. Och kanske lite annat då men ah,,

känner att jag inte mår så värst bra heller, eller kanske? vill bara ha ngn att berätta allt för men nä? jag vet inte riktigt x) dock så kommer jag vara ganska otaggad imorn eller? kanske,



boooring


Passar på att lägga ut denna snygga bild från gårdagen.

Jag känner att förmiddagen var ganska nice idag ;) åkte ju en sväng till Stockholm ihopp om att få med mig ett  par byxor hem.. Men jag råkade komma hem med 2 par byxor och en halsduk, fast jag känner att jag verkligen behövde det där så det var ju bra ;)

Det känns redan som det är söndag, det är inte riktigt okej, men man bli väl glad när man vaknar imorn och inte behöver gå till skolan..



slut på äventyren

Godmorgon! om man nu kan kalla den god? Det råkade vara så att jag inte var hemma igår för det blev lite ändringar av maddes och mina planer som vi skulle utföra idag ;) men det gick bra det med ;) För vi åkte nämnligen buss bortbort till ett gäng coola grabbar och hade riktigt roligt ;) Dock fick jag bara en bild från gårdagen men det får laddas upp lite senare ;) känner att jag inte har tid att lite fram USB grejen till mobilen ;)

Pluspoäng var att jag även fick tillbringa natten med tim (:

Dagens planer råkar vara så att jag ska in till stockholm och handla med mamsen! det känns riktigt lyckat kan jag tycka ;) Dock får jag inte handla upp ALLA mina pengar för då blir min kommande Gotlandsresa inte så rolig :o

Känner att jag måste sätta fart med att göra mig iordning, skulle tydligen med halv 11 bussen!



vet att ni gillare



fix

Dags att göra sig iordning. Men jag vet absolut inte vad jag ska ha för kläder... vilken problem :o men får åka en sväng till tim och kolla i garderoben där också om jag hittar ngt passande ;) Dock måste jag packa också för jag har en fullspäckad helg framför mig. Imorn drar jag iväg till Tranholmen med tim :) Men vad ska man packa?

Men jag fastnar hela tiden här och det kanske inte är så bra lix. men det kan inte hjälpas ;) Blir nog också en snabb uppdatering tidigt imorgon också ;)

Vad ska ni göra på eran fredagskväll då? :)



history kills

Sitter här på historian ännu en gång och försökeröverleva.. hoppas det går för jag har viktiga saker att göra med mitt liv! Dock vill jag åter igen slänga datorn i skallen på en person.. Men jag ska försöka att hålla mig sansad ett liiitet tag till. Men det är nice att man får bärbara datorer även denna gång ! ;) dock orkar jag inte skriva mer.



bortglömt plugg?



Nu råkar det bara vara så att jag är trött, och när jag gick upp på mitt rum fick jag en skymt av min historiabok och kom på att jag måste göra lite frågor tills imorn?! men jag vet inte om jag ska göra det för ingen annan kommer typ göra det.. och det är ganska svårt med tanke på att jag inte ens kommer in på fronter här hemma och kan inte få tag i materialet som behövs? så aah. Det får bli ett annat bekymmer. Synd bara att historian ligger på RESURSEN?! jag hade lix kunnat göra frågorna då! men nää.

Dock ska jag sätta mig och kolla på tv resten av kvällen nu. Och fundera på ett och annat.



tråkig lista igen...

Namn: Julia
Piercingar: naveln, läppen, öronen
Tatueringar: nope, men sen så
Längd: 168,5
Skostorlek: 39-40

Hårfärg: Brun
Är du kär i någon: ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: nädå
Tänker du på att ta självmord: öh vilken jävla fråga?! nej!

Dricker du alkohol: har hänt
Röker du
: nepp
Vilket shampoo använder du
: typ vad heter det då.. Matrix shampo?
Vilken parfym använder du
: just nu jean paul
Vad är du rädd för
: olika saker
Gillar du att tvätta: nejdå

Gillar du Berg-och-Dalbana
: ja

Senaste:

Film du hyrde: en skräckis om en flicka som blev kidnappad
Film du köpte: harry potter?
Låten du lyssnade på: heart of life

Personen du ringde: mamma
Tv program du tittade på: efterlyst haha
Personen du tänkte på: tim

ANTAL..

Gånger du varit kär: äre just nu
Gånger ditt hjärta brustit: venne zeero?
Hjärtan brustit på grund av dig: hehehehe
Gånger ditt namn varit med i tidningen: räknar inte det precis..
Ärr du har på kroppen: ngra stycken..

SENASTE..

Personen du fick mail av: nyhetsbrev från zoovillage
Personen du fick brev av: banken
Personen du fick sms av: carro
Gången hela din familj åt middag tillsammans: hm, ett tag sen

Saken du köpte: grejer så jag kunde göra tacos
Vad har du gjort idag: skolan, lekt, åkt buss
Var det kul: hälften av de kanske?
Hur tidigt stiger du upp: efter 6 typ
Gillar du att slåss: nä
Vad ska du göra idag: åka hem, sitta vid datan?
Är du seriös: ibland
Vad är du allergisk mot: inget, eller jo MAJS!

Var har du ont: knät, halsen
Använder du hårspray: jodå



kom vackra kom som du är



Nu blev jag plötsligt sugen på att åka in till Stockholm, och tömma plånboken ;o Jag måste införskaffa lite nya kläder eller ah massor går ju också bra :> sen måste jag ha en ny hårinpackning (massor av hårgrejer), nytt smink och varför inte nytt löshår om jag behöver det? haha men pengarna verkar inte tycka om mig så mkt utan vill snåla på ordentligt..

Försöker tänka positivt, men vad är positivt om man har idrott på en morgon när man är helt slut? Men kanske att det blir lite mer positivt efter en frukost?


Denna dag får ni faktiskt en låt som tims kompis gjort en cover på ;)


jag är en soldat för dig

Idag känner jag att jag faktiskt har varit lite duktig iaf.. med tanke på att jag har varit och handlat en massa mat för MINA pengar och gjort en middag tsm med tim. Men det var ju inte så svart eftersom det blev tacos men det var supergott iaf! ;)

Sen är det även så att jag har försökt plugga lite men det gick inte så bra så jag hamnade här ist.. och sen den där shakespearegrejen skulle vi visst göra på lektionen hörde jag från ett annat håll x).. vilken tur att jag inte orkade gära klart den igår då (a)

Jag har kommit på att jag gillar att lägga upp låtar på bloggen också.. så det får väl bli så en tid till jag hittar ngt annat roligt att göra ;)
Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan


Och sen är det inte alls så att jag precis hittade de jeansen som jag vill ha :< men dom kostade pengar.. 2000 pengar så det är bara att börja spara, för jag SKA ha dom! that's it!



19 månader

tänkte bara tala om att idag är det hela 19 månader sen jag och tim blev tsm, <3
Och det känns faktiskt mer än bra! (a) Dagen kommer bli helt perfekt med tanke på att jag slutar tidigt, ska va med tim och sen äta tacos (a) haha så kan det va ;)

Jag är fortfarande täpt i näsan, har ont i huvudet och halsen men det kan inte hjälpas :(


Älskar dig <3


innan mörkret faller

sitter och dricker te, det är mums,. och faktiskt så försöker jag att leta en massa fakta om tre olika shakespearepjäser, ska skriva handling om dom tills på torsdag, men försöket är ganska halvhjärtat ;) men ska ta itu med det så kallat "helhjärtat" lite senare under kvällen.

Jag håller nog på att bli sjuk också,, men det kan inte hjälpas! lite ont i halsen, täpt i näsa, ont i skallen. men det går, man är ju nästan aldrig sjuk ;) Nackdelen är att jag är så sjukt lättirriterad just nu så minsta lilla ord kan bli rena rama helvetet.. Men det går över det med ;o

Det är nice att sluta tio över elva imorn ;)

Lars winnerbäck - innan mörkret faller


horoskop

 
Tur
Oturen som du har haft vänder nu och lyckan ler åter mot dig. Var dock försiktig när du satsar på spel.
Hälsa
Var noga med att kläd dig ordentligt idag. Om du tar för lite på dig kan det finnas en risk att du drar på dig en förkylning.
Ekonomi
Saker och ting kan komma att kosta mer än vad du från början tänkt. Det kan idag påverka din ekonomiska planering.
Arbete
Idag kan du få en del obefogad kritik på arbetet. Se till att du värjer dig om nu ingen kommer till ditt försvar.
Kärlek
Kanske presenteras du nu för en person som du kommer att tycka mycket om. Det är bäddat för en romans.
Relationer
Denna dagen kommer du att minnas länge då den kommer att blir mycket händelserik. Speciellt är det en händelse som blir minnesvärd.


alla vägar har sitt pris

Godmorgon alla! Nu är jag äntligen pigg och glad efter en riktigt god natts sömn x) och det är ju bra eller? ;) det är bara att börja tagga inför dagen, fast jag har ju bara 3 lektioner idag, men går ändå till halv 4 :o Men det blir nog kul ändå ;)

Elläran på morgonkvisten kan man iofs skippa, men sen är det bara att hoppas på att det blir lite praktik idag, för en gångs skull är jag taggad på just det!

Jag funderar på att lämna in mobilen på lagning </3 men jag vet inte. Det är så att jag inte kan ha ngt minneskort i den.. Vet inte men det vill inte fungera, så jag har för tillfället en mobil som man bara kan använda telefonminnet på.. HUR BRA ÄR DET?! inte bra inte.. men jag ska nog vänta till lovet med det iaf..

För övrigt får ni en litenliten låt av mig idag.


lars winnerbäck - alla vägar har sitt pris



yogaa



Jag fick en väldig lust att spela castle crashers just nu, men vet inte riktigt hur jag ska lösa det problemet,, har ju inte det spelet jöh! men jag får väl hitta på ngt annat ;) Det får bli ett snabbt litet inlägg såhär före yogan.. haha ;) men det blir väl nice ändå kan jag tro!

denna dagen har varit riktigt nice iaf. 2 lektioner, basket, lunch, polisstationen, bus med madde (6), bussresor och en massa annat :)

liista

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? - Julia
När fyller du år? - 1 Mars
Några utsmyckningar på din kropp? Isf var? - Piercing i navlen, läppen och öronen
Vilken årstid är bäst? - Sommar
Vad tycker du mest om hos dig själv? - hehehe
Vad är du bra på? - Att göra det jag vill
Vem älskar du mest på denna jord? - Det vet alla! tim <3  

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - hm, tsm med ngn

Tio frågor om idag.
Vad har du gjort? - spelat basket, suttit hos polisen, åkt bil, muppat med madde, gått i skolan
Har du varit glad idag? - yeah!
Har du varit ledsen idag? - nowayy
Har du gjort något bra idag? - Alla dagar 
Vad ska du göra nu? - Sitta i datasalen och leka
Har du gjort något dåligt idag? - nä
Vad har du ätit idag? - kyckling och vattenkastanjer
Har du duschat idag? - mjaaaoo
Är du trött nu? - Nej
Vad händer imorgon? - massor

Kärlek.
Har du kysst någon idag? - aa (a)
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Yes
När går gränsen vid otrohet? - det vet jag ju
Är du romantisk? - kanske?
Är du svårflörtad? - beror på
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja
Har du någon gång slagit någon? - ja (a)
Har du lekt med någons känslor? - Kanske
Hur länge höll ditt längsta förhållande? - just nu mer än ett och ett halvt år
Hur länge var ditt kortaste? - hm, månad
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Haha typ inte
Är du en bra pojk/flickvän? - ja
Vem hånglade du med senast : fimpen
Och innan det? de ni..
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - aah
Har du varit tillsammans med någon som du sen haft ett KK-förhållande med? - hm, öh?
Vad gillar du för stil på killen/tjejen? - beror på

Övrigt.
Är du hungrig just nu? - ja
Vad är klockan nu? - 14.02
Vilka sidor på internet är du inne på just nu? - Facebook och bloggen
Hur länge sen var det du träffa din morsa? -  imorse
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - igår



lite annorlunda kanske?

och nu är det så att jag tröttnade på att läsa det vanliga horoskopet eftersom det inte alls var positivt så då tänkte jag att jag kan fuska lite och ta ett annat ist.. För det lät ju lix liiite mer positivt ;) Fast det var ju för hela veckan men ändå. Dock sitter jag på naturkunskapen nu och överlägger om jag ska orka jobba eller inte.. Men lite kanske dåå.



Fiskarna

Kärlek: Härligt romantisk höstvecka som verkligen ger dig utrymme att fokusera på kärlek och ömhet.

Pengar: Mest en planeringsvecka. Det händer inte så mycket men du är nöjd ändå. Det går planenligt.

Turdag: Onsdagen blir härligt romantisk.



morgon igen.

mmmh morgon, inte lika okej va? sovit ganska dåligt hela natten och det råkade tim ut för, med tanke på att jag råkade vara sur? och sparka honom lite då och då, men det får man stå ut med ibland ;)

För övrigt hade jag en riktigt trevlig promenad med carro igår, det måste göras om! ;)

Ska försöka trycka i mig lite frukost nu innan skolan, så man orkar de 2 lektionerna man har, dock blir det bättre uppdatering lite senare, typ på naturkunskapen ;)



so do you



Hm, har precis lyckats med att äta lite lunch som var lite allt möjligt av det som fanns i kylen, men gott blev det iaf. har varit helt seg hela morgonen, men lyckades göra mig i ordnind efter 3 timmar.. Blev dock ganska sent igår kväll men det är klart att man överlever ändå ;)

Ska snart knalla iväg och möta Carro i drottningdal och vi ska gå en liten sväng och snacka en massa skit ;) roligtroligt ;D

Och medans jag är borta kan ni få en liten låt att lyssna på ;)



bara för att

HAR DU:
Ett förhållande? ja ;)
En bästa vän? jodå, några stycken
Haft ett seriöst förhållande? Ja
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Blivit kär vid första ögonkastet? kanske man kan säga
Fått ditt hjärta krossat? hm antagligen
Haft ett one night stand? man man ska kalla det för det,?
Skrikit åt en lärare ? lite då ;)
Kysst någon och sedan ångrat dig? - yes
Ljugit för dina föräldrar om vart du är? kanske (a) fast sen har jag berättat men ändå.


DAGENS:
Klädsel:
- leggins, lång t-shirt, bh trosor strumpor
Låt? - Lasse Lindh - Jag ska slåss i dina kvarter
Vill ha? - solsken
Sjuka? - smsandet
Drog? - powerking ;o
Saknad? - de ni
Köp? - har inte köpt ngt
Attityd? - lol
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? - man kanske ska klippa lugg iaf ;) 


FÖRSTA:
Bästa kompis? -
pella
Bil? - the big bobby car
Husdjur? - katt/kanin
Semester? - solsemester thailand - vanlig ockelbo
Köpta skiva? - säkert smurfarna,
Piercing? - örat och om inte det gills, läppen

SISTA:
Personen som smsade dig?
- Tim :)
Vad stog det? -  Vet inte älskling jesper kanske kör hem mig men vet inte än om han ville och när han kan köra :) <3
Gillar du han/hon? - yes!
Personen som du kramade? Karro
Peronen som ringde dig? Pappa
Personen som du ringde? Pappa
Personen du sa 'jag älskar dig' till? - Tim
Alkoholdrycken? cider, öl maybe
Bilfärd? - från norrtälje till mitt hem
Filmen du såg? - The notebook
Gången du grät? nångång i veckan

SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm?
- usch nej
Våga hoppa bungyjump? nej nej nej ;o
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar? haha jag är inte direkt rädd för dom

Kalla dig själv lycklig? kanske, vissa dagar.
Hellre ta bilden än vara med på den? ja
Kunna gråta över en tjej?
Ljuga för någon? oh ja
Kunna springa 50mil? om det var krig och jag var tvungen för att överleva så jag, men inte annars.

VAD:
Saknar du just nu? orken
Gör du just nu? det här och smsar

Ska du göra imorgon? gå i skolan
Säger du till dig själv när allt känns svårt? nej jag orkar inte mer, punkt slut
Har du med dig in på bion? nått att dricka, kanske popcorn
Är det för färg på dina byxor? har inga på mig just nu. leggins yknow
Är det för väder hos dig just nu? höstväder och kallt 
Skulle du göra om du vann på lotto? åka utomlands

BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet?
- kan hända
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18
Något du saknar i ditt liv just nu? hm svår fråga, men något är det
Använder du huvtröjor? sometimes
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? kanske det kanske ;)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? hm, motsatta kanske.


VAL:
Solnedgång eller soluppgång?
solnedgång
Sommar eller vinter? Sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills? -  15-16
Sova på sida, mage eller rygg? alla
Kramar eller kyssar? av vem?



Snabbis

Tjohej, sitter hemma hos karro just nu, så det får bli lite kort såhär från mobilen x) men vi råkade bara sola lite idag också ;) och en sista sak, jag saknar min tim<3



The Notebook



Allie Hamilton och Noah Calhoun träffas en sommar och inleder en romans. När sommaren är slut tvingas de skiljas åt då Allie börjar på college i New York och Noah stannar kvar i Seabrook. Efter några år korsas deras vägar igen, och trots att flera år har gått och Allie är förlovad med en annan man, så kan de inte släppa taget om varandra.

Det var lite kort om filmen jag sågpå igår, jag tyckte faktiskt att den var helt okej! Den här dagen ska spenderas med att inte göra mycket alls, bara ta det lugnt vilken är ganska skönt! Om inte annat lär det ju dyka upp något under dagen som man kan göra.



lång busstur



Sitter just nu hemma hos frida och carl och kollar på när carl springer runt i köket och lagar en en riktigt god middag ;) Sen kommer det förmodligen bli lite mys framför tv:n som alltid ;)

Den här dagen har inte varit fullt så nice,. började dagen med att ha historia, men fick låna en bärbar data som man kunde sitta och leka med under undervisningen.. Hade lite skojig praktik efter det och jag är snart klar med mitt RWC-larm som jag håller på att göra ;) Så sen kan alla få nödsignaler på sina toaletter hahahaha..

Bussen till åkersberga blev dock sen.. För det var en mamma som bara slängde på sin unge på bussen, hon kan ha varit runt 5-6 år kanske och sen frågar busschauffören vart hon skulle och hon skulle till dyvik,. Men bussen går inte dit utan direkt till åkersberga så vi fick stanna så chauffören kunde stå och vänta med ungen på en buss som skulle till dyvik.. Lite ansvarslöst av en förälder att inte kontrollera att det är rätt buss lix.. Ungen blev ju skitledsen.. Men Jag kom fram efter mycket om och men ;)



dålig dag



Just nu är mitt humör nere i botten igen, trött och frusen med ett blått finger..

Haha nejmen efter skolan så hamnade plötsligt madde och jag hemma hos henne med lite mat :) sen från ingenstans började det ju att regna också. Elle kanske inte från ingenstans med tanke på att vädret som varit idag inte har varit speciellt nice.. Men vi åkte vidare till rimbo marknad och gick en sväng men den vart inte så lång,. Med tanke på att vi inte kollade på saker utan försökte ta oss fram bland allt folk i skydd av ett paraply. Men träffade karro och marcus på bussen hem så jag blev inte ensam då heller ;)

Sen har jag skitont i mitt finger, hade så tråkigt att jag råkade bara ha sönder min stiftpenna och ta ut fjädern i den och leka lite.. Resultatet blev dock att på vänster pekfinger rev jag upp ett snyggt sår, började blöda  men inte så mycket så jag fortsatte leka lite.. Och då råkade jag bara (på nått underligt vis) köra in en bra bit av fjädern i mitt högra pekfinger så den satt fast. Fick lirka ut den och sen blödde det på ganska fint där med så kenneth fick gå och plåstra om mig.. Dålig dag hahaha.

En varm dusch på det var guld! dumma regn..



torsdag

Nu är det såhär att jag har lite problem kan man säga.. För madde vill promt att jag ska gå med henne på marknaden i rimbo, men jag har typ inga bussar jag kan ta hem? vad gör man då? Jo man skiter i allt, går ändå och sen ringer man mamma.. haha nej skämt åsido, jag vet inte.

Just nu sitter jag på en lektion som jag inte har, har svenska och vi ska skriva om vårat helvete.. men jag är klar och det är inlämnat så jag får gå.. MEN NEJ JAG KAN INTE GÅ! för madde blir liiite ledsen då ;)

Denna dag är jag för övrigt ytterst otaggad.. och hungrig.. och trött..



tidigt

Godmorgon, vaknade sjukt tidigt, skulle egentligen plugga men jag råkade bara starta datorn ist och sitta här och leka, men det gör nog inte så mkt iaf. Jag kan iaf säga att jag sov väldigt gott!

Dock har jag idrott första timmen, med en ny idrottslärare så jag känner att jag måste vara med för att visa ett gott intryck lr nått. Inte så taggad men ändå.

Tänker inte lägga ut mitt horoskop idag för jag känner att det inte hade speciellt höga förväntningar av mig, men man kan ju hoppas på att det blir bättre imorn?

händelserik dag


Denna dag har varit händelserik,. Jag slutade kvart över 9 pga att vi hade ett prov på morgonen som gick snabbt att göra, och sen fick vi gå ;) Madde och jag taggade och jag fick den stora äran att färga hennes hår ;) Jag måste få säga att jag är enormt duktig!

Vi fick ganska bråttom och rusade ivag till bygg för att möta syon (egentligen så tog vi bussen men ändå). Hoppas på att vi kan få våra bekymmer lösta nu.

Gick tillbaka till roden och lekte lite grann innan det blev dags för att gå ner på marknaden. Och coola gänget denna gång var ju jag, madde, stephan, gustaf, jocke, robert, martin och micke. Dock handlade jag bara en enda sak och det var en navelpiercing. Nice va?

Ska man försöka plugga lite till provet imorn? näe.

madde


igår hade madde lite kul på praktiken.....

horoskop

Äntligen börjar turen återvända till mig eller vad säger ni ? Just nu är jag skittrött. Borde göra mig i ordning men jag orkar inte, sen vet jag inte vad jag ska ha för kläder heller så det suger ju! Dessutom det enda som händer i skolan idag är det där förbannade teleprovet. Och sen ska man till syon med Madde. men det är ju marknad också, som jag tror kommer äga ;)

Tur
Kanske vinst idag med en ny spelform.
Hälsa
Om någonting går galet idag så beror det nog inte på din hälsa, den verkar nämligen vara mycket god.
Ekonomi
Idag blir du positivt överraskad då du inser att du har mer pengar än vad du tidigare trott. Det ger kanske utrymme för lite lyx.
Arbete
Idag kan du bli erbjuden ett nytt arbete, och du bör inte vara rädd för att ta chansen. Det kommer att påverka din framtid positivt.
Kärlek
Kärleken känns väldigt bra idag. Det kan bero på att du och din partner båda är öppna för varandras tankar och behov.
Relationer
En okänd person får dig på bra humör, vilket får dig att gå omkring och småle.

 



pluggandet tar livet av mig..


söta bilden igen :) <3

Egentligen är jag helt otaggad på att blogga men det får gå ändå ;) Det är redan mörkt ute och jag har typ bara varit hemma en timme.. det känns inte så nice! Dessutom har jag en hel del med saker som måste göras denna vecka!

- Teleprov onsdag
- samhällskunskapsprov torsdag
- ellära läxablää ska vara klart på torsdag
- historiafrågor ska va klart på fredag
- alla frågor till samhällskunskaps provet måste vara klart idag!
- PLUGGAPLUGGAPLUGGA!

nej det är ju inte så nice som alla tror. Minns inte om det var något mer för tillfället men jag hoppas på att det inte är det ;) Denna dag har väl för övrigt varit ganska nice kan jag tro. haha!

I morgon är det också marknad. Kul? kanske.

MEN NU MÅSTE JAG SÄTTA FART MED PLUGGANDET!



power

Nu är det såhär att jag har kommit till skolan tillslut.. och det är väl bra? eller ;) Madde sitter bredvid och gör exakt samma sak som jag.. ;) Men jag vill bara säga att jag måste börja tagga till lite om jag ska kunna klara av denna dag. Men nu har nicklas varit kompis och kirrat fram 2 powerking till madda och mig, yyay. typ. Och jag vill bara säga att jag har naturkunskap idag och gör ingenting. Kort skoldag, och jag börjar bli glad igen!



horoskop

Tur
Din tur kan hjälpa dig ur en knipa idag. Detta innebär dock inte att du kan förlita dig helt blint på den.
Hälsa
Idag är du verkligen hälsan personifierad. Andra avundas dig din sprudlande energi.
Ekonomi
Idag visar du verkligen din ekonomiska sida. Om du kan tjäna några kronor genom att handla någon annanstans så drar du dig inte för att åka dit.
Arbete
Låt inte en möjlighet som dyker upp på arbetet gå dig ur händerna. Sådana chanser återkommer sällan.
Kärlek
Du känner dig nu lätt nedstämd. Försök att variera dina inrutade vanor. Nya romanser verkar bli kortlivade, men bättre lycka väntar.
Relationer
Låt inte mötet med en viss person påverka din åsikt om hur en viss fråga skall lösas.


dålig uppdatering

Jag känner att helgens uppdatering har varit skitdålig men det får man leva med ;) Det kommer sånna perioder ibland och då är det bara att bita ihop och vänta x)

I fredags så var det ett litet partaj kan man ju säga, och trots de små missöden som hände så blev det nog helt lyckat ändå (: Tim var jättelycklig med sin blinkande isbit och André (Darin hehe) försökte lite smått med att sjunga sin "love killer" Och det blev ganska sent men det får man väl leva med, även när man vaknar tidigt på morgonen efter av att tim och andré låg och snarkade! (:

Lördagen spenderades iaf med att åka hem till kusin Emma som fyllde 18 år, GRATTIS!♥ Det blev mat och en massa gott fika ;) Åkte tillbaka till norrtälje sen och taggade lite till, fast jag försökte bara, var helt otaggad. och man kan ju säga att jag inte kommer vara taggad så mycket den närmaste veckan vad jag känner nu.

Men om jag har tur kan Madde muntra upp mig lite så vi kan vara lika muppiga som vi var i måndags till i torsdags. Jag vet ärligt inte hur det gick med att inte vara taggad i skolan i fredags, men det har nog sin lilla förklaring det också ;) (som nog både madde och jag vet) x)


Det får bli en liten snygg bild från i Fredags med Marcus, André, Toni, jag, Erica och Tim (:



dålig dag

Denna dag börjar inte bra kan jag säga..

1. Jag sov i knappt 6 timmar.
2. Dålig hårdag HAHAH!
3. Det var skitkallt när jag skulle gå till bussen.
4. MADDE DISSADE MIG PÅ HISTORIAN?!?!?

Blir det bättre med dagen kanske? För hoppningsvis ja, iaf ikväll ;)
Det är dags att börja tagga nu!



RSS 2.0