-

Deine Schatten tonnenschwer.
Und alles was Du jetzt brauchts, hast Du nicht..................


en händelserik dag

Snart ska man ta och cykla till jobbet .. usch men det är bara 12 dagar kvar! jippi! Midsommar var helt okej! tyckte iaf jag ;) haha massor med mys och mat! ;) Igår åkte jag in till stockholm för att möta upp karro och vi han med väldigt mycket ;) Vi tog oss till naturhisoriska och gick runt där, sen kollade vi på dinosaurier 3D på cosmonova, åkte vidare och hamnade på nordiska museet där vi gick runt ett tag, skulle ta bussen tillbaka till tekniska men av en impuls hoppade vi av vid historiska museet och gick där också ;) Sen åkte vi hem.

Hämtade ut biljetter på bion och mötte tim och lina och sen mamma, vi kollade på Beck - Levande begravd. Och om jag får säga vad jag tycker så var det sevärd!



jobb


första dagen på jobbet avklarat! nu är det bara 16 dagar kvar att jobba, hejja det går framåt! Nejmen dels var det riktigt najs och dels var det urtrist, men vad gör man inte för att få lite money ;) Hoppas bara på att det kan bli lite varmare så man slipper sitta med en massa filtar.

Snart blir det till att packa och ta en härlig efterlängtad dusch! Är helt slut, har sovit lite halvtaskigt och vaknade med en fruktansvärd huvudvärk :(

Dock fyllde tim år igår och det firades! tjohej :) grattis älsklig<3



dear john


Redan uppe usch, fast man kan säga att jag tog sovmorgon med tanke på att de flesta dagarna har jag väckt tim vid 6 för att han ska jobba. Haha,. Igår spöregnade det, det var ju inte så intressant men ändå. Jag spenderade en del av min dag med att snacka skit med karro såklart ;) det var roligt! snart börjar sommarjobbet också, i 3 hela veckor, men pengarna kommer ju rulla in! jag var ju hos frida härom dan och då lyckades jag tjäna ihop 360 kr för att jag hjälpte henne att städa ;)

Har ingen aning om vad jag ska göra nu, antar att jag ska kolla film, kanske dear john, för hmmm,. tredje gången, men det gör inget, den var bra i guess. Ska väl försöka städa lite på mitt skrivbord, det enda stället i rummet man måste städa 24/7..



sommardag

Dagen igår bestod av en ålandsresa med mamma :) najs det ju! Sen idag har jag hunnit med att åka ut till ununge och hjälpa mormor lite och nu är det bara att packa! ska snart åka iväg till frida i åkersberga! :) Det kommer bli kul! Dessutom ska jag hjälpa henne och carl att städa imorn så då tjänar man lite pengar också :) och sen rullar det in mer och mer pengar på 3 veckors jordgubbsförsäljning och 4 veckors städning! lindrigt. Snart fyller tim år också och när jag har packat klart ska jag gå och slå in hans sista paket ;)



<3




15 månader (L)

Söndag idag, och lika tråkigt väder som det var varit de senaste dagarna,. men man kan ju ha roliga planer för det! Som idag till exempel, var jag med tim såklart, vi firade 15 månader och kollade en massa film och gick och fiskade. Väldigt frustrerande med tanke på att det satt fast en gädda på kroken 947262 gånger,. haha! Nejmen ska köpa bättre fiskegrejer till på lördag och då jävlar ska det inte finnas någon gädda sen.

Imorgon börjar tim jobba, tråkigt, jag börjar inte förrän den 21, så det betyder att jag har en hel vecka som jag ska vara själv på,. men har turen att planerna passar perfekt! Ska till Stockholm imorn och shoppa upp mina pengar, sen Åland på tisdag, bio och göra annat skojsigt på onsdag, åka till frida och tjäna pengar på städning på torsdag!

Full rulle med andra ord!



chill

heeelt slut! somvanligt då kanske? Nejdå nu är det äntligen sommarlov! men första dagen börjar med spöregn hur ska det sluta ?! Hade en riktigt kul dag/käll igår. Det gick snabbt i skolan och sen mötte jag karro, vi handlade och senare mötte vi andré och marcus, och vi gick och mötte tim på station. Mycket mötte här va? men aja det får bli som det blir det är ju inte så noga :) Vi åt iaf på pizzerian på flygfältet innan vi gick till kyrksjön och hade riktigt trevligt! ska inte gå in på det så mycket mer kanske ;) haha bilderna kan ju tala för sig själva



redan slut

Har redan slutat, najs typ eller det var iofs en halvtime sen men blev klar snabbt! Men åkte in tidigt enkom för att ta bort elcentralen i mitt bås och städa verktygslådan. Tänkte ta 10 över 10 bussen hem och fortsätta med mitt städande, dvs damma hela rummet, dammsuga och våttorka golvet. Sen är jag klar för sommaren. Går bara halvdag imorn och sen är jag ledig på onsdag, och skolavslutning på torsdag. SEN ÄR DET SOMMARLOV! fast ska typ jobba i 3 veckor,. och sen jobba lite till i slutet av sommaren ;) PENGAR lix!

Men nu ska jag masa mig iväg till busstation.



sommarlov snart!

Helt slut! har städat rummet hela dagen, eller jag rensade garderoben, sorterade grejerna i alla lådor, slängde gamla grejer, plockade undan en massa prylar och massor av sånt där. Nu återstår det bara att dammsuga och våttorka golvet och damma hela rummet, och detta är planerat att ske imorn..

Det har varit sol hela dagen och det är underbart! precis som igår ;)

I fredags åkte ju jag, karro, tim och marcus ut till vettersö ;) det var riktigt kul! dock var det karro och jag som gick och handlade innan vi åkte och fick bära dom tunga kassarna till henne X) men det var det värt för vi gjorde tacos till middag när vi hade kommit fram till landet :D Vi fiskade också, men det gick inget vidare, sen tog marcus fram sin vattenpipa och och vi spelade kort och sånt :) riktigt värd kväll! synd bara att vi åkte hem dagen därpå!

Det kommer fler bilder sen, när jag har fått tag på dom som togs med tims mobil ;)



snabb uppdatering

Dålig uppdatering och vidare denna vecka, kommer förmodligen tillbaka på lördag eller nått ;) Och anledningen till det är att jag har haft en så bra vecka! kort dag i måndags, gick hem till tim efter det och det blev ju också så bra att man var ledig i tisdags ;) har spenderat dagarna men tim, tessan, nattis, marina och några till ;) eller aah, korta stunder hit och dit men det är najs ;) i onsdags hade jag också bara en lektion, precis som igår ;) men idag ska jag få fika på matten, gå och handla mat med karro och sen åker hon, jag, tim och marcus ut till hennes landställe! hur mysigt är inte det ? ;)

Ni får lite bilder av olika tillfällen men orkade inte slänga in dem förut ;)


brännboll med klassen ;)

tessan ;)

hamnen



RSS 2.0