kväll nu då

Är ganska trött nu faktiskt, har snart inget batteri kvar på datorn, och det är mörkt. Visst låter det tråkigt?

Har varit i skolan idag, hade idrott och sen ritade jag bara på svenskagrejen (: Jag vill bara säga att min långa håltimme som jag skulle ha haft idag inte blev av. Bara för att min lärare tyckte det var jättekul att förstöra min rast. Klarade ju elläran, men han råkade se att jag inte gjorde ngt som var livsviktigt så då hamnade jag på elläragenomgången ist, och det var ju inte riktigt helt okej.

Har åkt bil låååååångt idag, till arlanda och tillbaka bara för att hämta hem min bror som har varit i Kina och köpt en massa saker till mig! ;) hur nice är inte det lix? (:

Nu ska jag faktiskt göra ngt annat än att sitta här.


 

lång rast typ

Nu är det så jävla illa att jag har typ rast till efter 1! och vad ska man göra då?! jo jag kommer ha supertrist, för nästan alla andra har ellära, men jag klarade lix provet så jag behöver inte gå. Men man kanske ska gå ändå bara för att.

Nu ska jag, cissi och madde tagga järnet för det tycker vi är kul. eller jag säger det iaf, men jag vet att dom tycker det också! eller?! annars suger det ju liite grann kan man ju säga. 

Jag vill hem! men det är långt och jag glömde lix att ta med mig skåpnyckeln så det var ju inte sådär nice att lägga in alla saker i olika skåp när man sen ska gå och samla ihop allt igen sen.



neeeeerds

trallallalalalaa, ibland är dagar guld, och en del dagar är dom absolut inte det! Men jag måste säga att det har gått bra en så länge. Och det är ju bara för att madde och jag är så jäääääävla bra på att muppa oss ;) Speciellt, när öööhm man råkar låsa in sig på en toalett utan handtag så det går i baklås så sitter man där sen med alla andra utanför?! Så man måste ringa Cissi som får be läraren hjälpa oss ut. Mindre lyckat tycker jag! ;)

Men sen rååkade vi ju bara tagga till och stanna i skolan lite för länge än vad som var nödvändigt, typ mer än 3 timmar men det är ju okej det med ;p

vill även tala om att tim är guld han med (:



hihi

Maddegoescraaaaaaaaaaazy

sovmorgon utan sovmorgon.


Gamla bilder är bra dom med (:


Måttligt road.. eller kanske inte, gick upp 20 över 6 i morse och allt var som vanligt ända tills Madde smsade mig och sa att jag inte skulle gå på elläran, och den är första lektionen så jag hade sovmorgon! men missade den såklart.. Ska börja 11.35 och jag hoppas faan på att vi inte slutar tidigare idag, för då åker jag till skolan i onödan..

Idag är det för övrigt en såndär dag där jag känner mig sjukt glad även om jag inte borde vara det eller hur man nu ska säga det. :) men jag har ju mina skäl precis som alla andra :)



horoskop

Tur
I situationer med spel kommer turen idag att vara en hjälpsam ledsagare. När du väl får tur kommer det bara att rulla på.
Hälsa
Du borde kanske inte utsätta din hälsa för påfrestningar utan att tänka på konsekvenserna. Även om du mår bra kan din kropp säga ifrån idag.
Ekonomi
Du tycks drabbas av en oväntad utgift eller att väntade pengar inte kommer. Därför kan din ekonomi vara ansträngd.
Arbete
Arbetet är knappast någon utmaning för dig idag. Det blir svårt att undvika tristess.
Kärlek
En viss person i din närhet visar sig vara mer sympatisk än du först uppfattade. Kanske inleds ett förhållande.
Relationer
Du gör nog klokast i att inte gå i strid med aggressiva personer.

kan man bli mer förvånad ? nej, men aah.


horoskop

Fiskarna
Tur
Du kommer inte ha någon större tur idag men drabbas heller inte av någon otur. Inga händelser synes påverkas nämnvärt av Fru Fortuna.
Hälsa
Tempot på din livsföring kommer att öka framöver. Se därför till att nu får en tids vila.
Ekonomi
Pengar liksom rinner mellan fingrarna på dig just nu. Slösa inte så att du sedan tvingas låna.
Arbete
Tag väl vara på dina raster idag. Det finns risk att du måste hålla ett tempo som du inte är van vid.
Kärlek
Du tilltalas av en person i din närhet men du kan inte riktigt avgöra om känslorna är besvarade. Du gör klokt i att undersöka detta ytterligare en tid innan du gör några närmanden.
Relationer
Du trivs när det är mycket människor omkring dig. Försök att umgås mycket med dina vänner idag.


Jag vill bara säga att jag är måttligt förvirrad just nu.

saaaaker



Var ju en sväng i Kista idag och tog bara med mig 350kr. Dock så kom jag hem igen med 150 kr så man kan ju undra hur det gick till när jag kom hem med grejer för lite dryga 600 :o Haha men det är så det ska gå till ;) Ni ser på bilden dock vad jag handlade, och snart blir det nog handla lite till igen ;)

Har haft fullt upp med att städa och fixa och göra en massa saker idag, så nu har jag tråkigt när allt tog slut. men ska väl fixa kläder tills imorn i guess.



niiiiice en försmak av bilder



Sådär där har ni några små bilder att kolla på så länge. Ska snart dra iväg till kista en sväng för lina skulle kolla på ett par skor, sen blir det åka bussen hem och jag blir tacksam om det är någon som är social på mobilen då (:

Gårdagen var riktigt rolig iaf, gick hem ganska tidigt, men det blir så när man är trött haha. 

Redo!



fotboll



Detta är helt otroligt, jag sov i 11 timmar inatt, och dom som känner mig vet att jag nästan aldrig sover så länge, men det var superskönt! Det kanske var på tiden att jag tog lite sovmorgon med tanke på att jag typ knappt sovit 6 timmar varje natt denna vecka..

Dagen har spenderats med att kolla på fotboll och det var helt okej! Tur att roslagsbro vann iaf.

Håller på att sitta och försöka fundera ut vad jag ska ha för klädeer ikväll, det känns som man redan har haft allt, men det går nog att mixa ihop nått. Jag saknar solen lite också, för utanför mitt fönster är det bara grått och trist, ett typiskt höstväder helt enkelt.

Nu ska jag faktiskt fösröka hitta på en ny frisyr att ha också. ;)



Ni får klara er utan bild.

Nu är jag faktiskt helt slut om jag ska vara ärlig.. Hade historia i en timme och jag satt bara och lekte med datorn för det fanns inget annat att göra. Sen på praktiken, när jag äntligen var klar med min porttelefon så fungerade den inte, fick felsöka och blablabla.. Men det fanns inget fel! Jag hade kopplat ihop allt rätt och allt satt som det skulle,. men den ville inte fungera.. fick montera ner hela skiten och göra om hela grejen på bänken ist.. Men det  var så tråkigt så jag satt och spelade kort ett tag ist (: Men jag vill bara tillägga att efter mycket om och men så fungerade den och det ringde på som sjutton i telefonerna. Men ibland blir man bara såååå irriterad..

Sitter hemma hos tim just nu och väntar på honom (: Vad jag ska göra ikväll har jag ingen aning om.

Vad ska ni hitta på? (:



porttelefon

Nu sitter man här i skolan igen, ska snart ha historia.. Men det är bara en timme eftersom allt är knas och vi får ha historian på våran resurs. Men jag är ju duktig som har gjort alla frågor hahaha. Dock har jag fått liiite träningsverk sen igår, så kan det gå när man nästan aldrig rör på sig! xd Jag längtar faktiskt lite efter praktiken för då ska jag äntligen göra klart min porttelefon!

Sen är det helg och det är plus i kanten! Äntligen kan man få ta det lite lugnt :) Men jag måste leta reda på mitt arbete om solceller som jag gjorde i 9an för på naturkunskapen så har vi grupparbete om energikällor och våran lärare sa att vi kunde ta vårat gamla arbete och göra om det lite och redovisa det så det är nice! :)

Nu tycker jag att madde kan komma till skolan också :)



plugg



Äntligen slut på allt! Har nu haft ett stort prov (ellära) och en viktig redovisning som ska bedömmas både i svenska och samhällskunskap. Har precis gjort klart alla frågor i historian efter mycket om och men..  Nu hoppas jag på att det blir lugnt ett tag.

Dessvärre ska jag ha Marton i historia imorn.. och det är på vårt resurspass, tack för att ni tar bort den?! Men guld på morgondagen är att vi har praktik i skolan från 10 till halv 4! Sen äntligen kan man njuta lite av helgen ;)



redan höst?



Nej det får bli en lite pluggpaus. Har kollar lite på samhällskunskapen som jag ska redovisa imorn, jag känner att jag inte kommer kunna allting utantill iaf :) -.-

Jag har försökt att öppna ellära boken, men den har sjukt långa sylvassa huggtänder så jag vill inte komma nära den.. Och anteckningsblocket har limmat ihop sig själv. Och jag lovar, jag hittar inte på något nu bara för att jag inte vill plugga!

Idag var jag ute i det fina såkallade höstvädret och en hel hög med bilder ;) Det är något som är riktigt roligt iaf!
Funderar även på att låsa in skolböckerna och ta ett varmt bad ist..



a message

God morgon, tänkte försöka sitt här i någon minut innan jag springer iväg och äter frukost. har inte kollat hur vädret är en men jag kommer hålla tummarna för att det inte ska regna iaf! ;)
Idag går man minnsan bara till 11.10 och sen blir det en heldag med plugg, kanske dags att börja med det när man har provet imorn.

Jag vill ge skoldagar en fet diss för att man måste gå upp så tidigt, man hinner ju inte ens ta igen sina sovtimmar på helgerna längre.. Sen måste jag försöka att äntligen rensa ut min garderob, hälften av kläderna använder man ju inte..

Och jag hatar fredagar, dom har blivit den sämsta veckodagen för mig just nu.. Kan berätta varför lite senare kanske..

Och jag känner att jag är negativ idag men vi skyller på morgonhumöret ;)



regn

regnregnregn, det suger ganska hårt, tänkte att jag inte behövde ta med mig mitt dumma paraply igår.. Det var ju sol och grejer, men inte idag.. spöregn, sånt väder man bara blir helt seg och sur av... Sitter iaf i skolan (tur det eftersom det regnar) och snart ska jag ha Ellära B och uuuuuh, det är ett av dom värsta ämnena för tillfället.. Dock kommer vi ha prov idag också, och sen ska jag hem och gömma mig... Hörs senre! ;)



time to study



Nu ska jag försöka sätt mig och plugga lite, men min hjärna kommer antagligen att protestera ganska mycket.. Men man måste ju hinna med det också :)

Kvart i 7 blir det ännu ett pass med yoga, det är iaf mer okej! Och man känner sig iaf lite bättre när man går där ifrån ;)  

Eftersom jag inte har någo bankkort så tog ja fram alla mina pengagömmor och tro det eller ej så var det 1174 kr totalt.. vilken överrasknig! ;) men jag har bestämt mig för att gömma dom igen och vänta på studiebidraget ist. Så inte allt tar slut ;)



Dagens horoskåp

Fiskarna


Tur
En vanlig dag som knappast bjuder på några överraskningar vad gäller tur.
Hälsa
Trots din situation tar du en dag i taget och du ser framtiden an med lugn tillförsikt. Detta imponerar på dina vänner.
Ekonomi
En liten missbedömning gör att du är på väg att göra en dålig affär. Du bör därför vara extra uppmärksam.
Arbete
Du har kanske nya djärva mål i sikte, men tänk först efter vad som verkligen bör göras.
Kärlek
Om du i dag skulle träffa rätt person blir detta en avgörande händelse i ditt liv.
Relationer
Det verkar som om allt du säger missuppfattas. Undvik kontakt med dina vänner idag.


grupparbeten


Dags att jobba på ännu ett grupparbete.. Håller på med vänsterpartiet på samhällskunskapen och det suuger verkligen..... dock jobbar typ inte hälften av gruppen och det är ett stort MINUS! men det andra grupparbetet känns lite mer roligt, för det är typ om solkraft och eftersom man fick bestämma gruppen själv ;)

Imorgon har jag även prov på att rita olika centraler och kopplingar.
På torsdag har jag ellära B prov och det är inte okej.
Samma tosdag har jag redovisning i Samhälsskunskap och Svenska..

Har en del att göra kanske?



bonde nr 1



En annan sak som jag har att säga är att jag har gått med kossor i koppel idag.. HAHAHAH fyfan va dom är starka.. Haha dessutom så kom det ett gäng moppekiller och dom vågade inte åka förbi utan fråga de om dom var farliga... Nejmen seriöst så ska jag tagga inför morgondagen, skola igen ju men vi slutar halv 1 så det är nice! Känner att jag har en del prov denna vecka som kommer.. För övrigt har jag suttit här tillräckligt länge så nu blir det gå och packa och städa lite ist innan det är sovdags! ;)



fivefivefive days



Lite smått längtar jag faktiskt efter mitt bankkort.... För två veckor sen hände en litenliten olycka. Jo det gick i tre delar, dvs helt oanvändbart, men jag hade iaf tagit ut pengar precis innan.. Fick ett nytt några dagar senare och såklart blir man ju aslycklig X) MEN! I fredags, handlade jag på coop, bar på två väskor och lite böcker, betalade och gick, tog bussen till vigelsjö pga alla grejer, och när jag kastade iväg allting i tims säng och skulle lägga ner kvittot så var kortet borta. borta. och helt gone! Letade och vred och vände på varenda grej men nej. Glömde bort alt för ett tag och sen hamnade jag på Karro och Marcus inflynningsfest ;)

Dagen efter kom jag på att jag inte hade några pengar, kortet borta, mamma ringde såklart och spärrade det.. Jag hade även bett tim att leta efter kortet men han hittade inte det heller. Halv 11 på kvällen tvingade jag tim att bädda sängen noga, och vafan hittar han då?! jo mitt bankkort! Så nu måste jag vänta en vecka på ett nytt, men en ny kod. Men det kanske är lika bra, halva sverige vet ju om de gamla ;)

Det var bara det jag ville tala om.

Sen slänger jag in ett grattis till syster Frida som fyller 26 :) ♥



back on track, for a while...

Ännu en dag i skolan............. Bajs lix.. men man får väl ta och komma igång med det här igen antar jag? Det var ju ett tag sen sist ;) Dock skulle vi gå ner till dom där valstugorna på stan för att få information till vårt grupparbete men dom hade ju inte öppnat.. ;o Sitter och väntar på den icke så efterlängtade elläran...

RASMUS SUGER ! han ville att jag skulle skriva det.. eller det var ju magnus..  CISSI HÄLSAR BTW!! :D  

Fredagen är ju ganska efterlängtad, då ska jag, tim, andré, karro och marcus åka in till grönan och kolla på the baseballs (: det känns ju bra! :D


 
tar btw en ganska snygg och gammal bild som redan fanns här ..


RSS 2.0