härligt väder or WHAT?!

Helt slut! har precis varit och gymmat med emma :) det är riktigt härligt att träna! blev en liten sådär halvbra dag tillslut, och nationella provet tror jag gick bra iaf :) gjorde också matteprov idag, det var fyra frågor,. hallå vad e det här?! men aja bättre lite och lätt än stort och svårt ;) Jag gör verkligen tummen upp på detta finfina väder! när man kan sitta ute och bara vara. För övrigt ska jag nog bara ta det lugnt resten av kvällen och antagligen läsa min bok ;)







och jag måste bara slänga in en bild på snyggingen själv! älskar dig tim :) <3



nationella

hmm,. måste bara få tala om att det har gått såå bra med allt,. (eller kanske då) hehe :) nejmen jag börjar bli lite nervös faktiskt,. för det är NATIONELLA PROV I ENGELSKA IDAG!!! men egentligen är inte det så farligt så jag fattar inte varför jag är nervös,. med tanke på att vi har 80 minuter på oss att skriva en uppsats på 200-400 ord,. och när jag satt och gjorde anteckningar så skrev jag typ lite mer än ett halvt A4a och bara det var lix 135 ord.. så det är inte mycket man ska skriva egentligen. men ska säga också att efter skolan ska jag trääna!



tisdag

Tisdag, vad mer ska man säga? tror inte det behövs flera ord..

myggor nu?


jag har stans största huvudvärk,. vad kan det bero på ?! plugg kanske,? Nejmen för tillfället sitter jag och kollar lita hockey med timpen som äter äpple ;) har pluggat lite matte idag och varit ute och tagit en långpromenad i skogen mys, med tanke på att det var soligt och ganska varmt :) Kan passa på att meddela att jag fick årets första myggbett nyss ;o *kliaklia* Imorn blir det även åka en sväng till norrtälje och träffa karro :)



provprovprov



Äntligen har jag gjort det sista av 5 prov denna vecka, uuusch, nu kan man snacka om att man har stressat sig igenom skolan.. Hade ju digitalteknikprov och svenskaprov i tisdags, dock kan jag glatt meddela att jag fick mvg på svenskan! :) veckan fortsatte med att försöka göra klart hela geometrikapitlet i matte, började med det i måndags typ, circus 40 sidor och gjorde g-provet på det kapitlet i går, och vg-mvg provet idag,. stress? nej inte alls?!?!?! Men jag tror det gick bra! hade också styrtekniksprov idag, hoppas det går vägen!

Nationella prov på onsdag,. matteprov nästa vecka igen, fast på ett nytt kapitel, och sen är det bara att börja plugga på styrtekniken igen, en massa pneumatik och hydraulik, för det kommer snart ett prov på det också.

Sitter hemma hos tim just nu, dock är han arg över något så jag får ta och roa mig själv,. ska nog skippa plugget idag och ta det lite lugnt, behöver det. Så man kan köra igång imorn igen..



snön faller och vi med den

detta är sanslöst!? det är/har varit typ snöstorm ute, och det för banne mig 21 APRIL?! jag som var så lycklig och glad för det hade blivit vår :P haha säkert islands fel... började inte förrän halv 1 idag, dock fick jag halvspringa till roden från vigelsö med min 836 kilo tunga väska, för det slog mig att jag inte skulle hinna med bussen.. men det gick bra det med, och det gick bra på digitalteknikprovet jag gjorde igår, hoppas också att det går bra på svenskaprovet jag gjorde också..

Har pluggat ihjäl mig idag,. jobbade ett par sidor i matten eftersom vi tydligen ska hinna 2 till kapitel innan nationellaproven om 3 veckor, sen så har faktiskt pappa varit så snäll så han förhörde mig på styrtekniken jag ska ha prov i på fredag :)

Kände för att börja lösa något, för hade boken kvar i skolan, så tog tag i en gammal bok i bokhyllan som jag inte orkade läsa fördigt för jättelänge sen för att den var så tråkig, så jag tog och provade den tillsammans med ett varmt bad i badkaret, och tro det eller ej, jag tyckte boken var mycket bättre nu ;) tänk att man kan ändra sina åsikter så snabbt? och aah, eftersom den tydligen sög förut X)




Snön faller och vi med den, långt långt in i sommaren.
Snön faller och vi med den, det blir mycket bättre sen.

Iväg med bilen genom flingorna, ingenvart, ingenvart.
Bara bort.

Snön faller och vi med den, snön faller nog länge än.
Har jag på känn.

Säg, minns du när vi stack ifrån stan som ett rövarpack.
Mitt i sommarn ifrån Hagas fest, när det regnade som mest.
Vi gömde oss i skogen med katter och vin.
Ingenvart, ingenvart bara bort.
Säg minns du, minns du det än, minns du den sommaren.
Vill du dit igen.

En är frisk och letar efter lyckan, en annan är full och letar efter kryckan.
En tredje är polis och samlar på falkägg, en fjärde kör in i bergvägg efter bergvägg.
En femte är främmande och minns ingenting.

Tjugoåtta ligger lågt, ligger lägre än en sjunken båt.
Långt till sommarn, långt till vår, tänd en brasa och torka dit hår.
Bärga båten och lägg upp den på land, snart ska vi segla igen.
Vart vi vill.

Snön faller och vi med den, snön faller till morgonen.
Då blir det ljust.




helgen dåååråå

Kan väl passa på att beräätta lite om helgen dååå. i brist på annat.. 


i lördags vaknade jag faktiskt tidigt, och det var ganska najs, snodde fridas dator och bäddade ner mig i soffan och låg där i 2 timmar, det blev till att göra sig iordning och ta en mysig promenad längs kanalen med alla blommor in till åkersberga centrum ;) tog tåget in till stockholm och mötte upp mamma, vi knallade i några affärer, och jag handlade bara en enda grej! på gina tricot,. sen så var det lunchdags! riktigt gott asså :) Var bara hemma och vände en snabbis, mötte upp karro och vi gick och solade, sen tog vi en tripp till hemmakväll och köpte en ben @ jerry glass, lånade dessutom två skedar där, måste bara säga att dom är riktigt snälla! Vi gick och satte oss i en trappuppgång eller hur man ska beskriva det och svullade glass! ;) Dessvärre så började det regna och jag var tvungen att gå hela vägen till vigelsjö,. såg ut som en dränkt katt.. Men tim var iaf lite snäll och mötte mig vid volvo :) mysmys

Har inte mycket att säga om söndagen, men var med tim nästan hela dagen, satt ute i det fina vårvädret, tog mig hemmåt sen och då tro det eller ej så blev det hummer till middag, sååååå gott! Tog mig friheten till att jogga en liten sväng. och även plugga lite matte,. men sen blev det också en myskväll framför tv apparaten innan jag slocknade.

jaa i brist på annat som sagt, det var väl det ..



bugg nästa?!


Justeja! nejmen sitter här nu och har rast i flera timmar, när vi väl börjar igen ska vi tydligen bugga på idrotten... och om vi hinner ska vi gör hjärt och lungräddnig också.. Usch, sen så blir det matte och efter det ska jag väl gå ner till busstationen eller stan eller något för att fördriva tiden tills tim slutar och vi kan ta bussen hem :)

Har tre prov denna vecka, imorn har jag både svenska och dikitalteknikprov. och på fredag är det dags för styrtekniken.. lär ju bara bli en massa plugg denna vecka men man får väl leva med det. Det slog mig precis att nästa vecka börjar nationellaproven.. fast det är lite najs att det bara är i engelska och matte, och i 2an blir det svenska..

Ska även hinna med att vara med tim, gå ut och jogga några gånger, gymmet på onsdag och sen simma lite också, men det känns bara bra ;)

trallalla har inte alls mycket att göra just nu, kanske borde plugga lite för att fördriva tiden, men neeej pallar nog inte med det idag. Sitter i stället och pratar med madde :) det är najs :) Är dessutom nästan helt pank så ska försöka tjäna ihop lite pengar här och där på något sätt,.



åkersberga!



sitter här i åkersberga med frida och lina nu :) Tog bussen hit och sen blev det storhandla på ica också :) massa påsar.. men har suttit här och filosoferat lite och sen lagat mat :) eller aah frida och lina gjorde mat medan jag satt här med datorn, det blev tacos så nu kan man snacka om att jag är proppmätt! Snart ska vi ta en liten promenad och handla lite till... mensen blir det mysmys i soffan och sen sova eller nått :) och imorn, tro det eller ej, men då tar vi över stockholm!

missUtim <3



fix..

Det gör sjukt ont att få en armbåge i fejset... jag vet det lix.. Sen så har det regnat lite, men det bliir nog fint väder snart igen :) hade ingen svenska idag, så vi flyttade fram CADen. sen kommer vi ha styrteknik och eftersom vi redan har gjort CADen blir det till att göra matteprovet tidigare också.. Men efter det, dåbörjar det roliga! ska först sitta och plugga en timme på bussen mot åkersberga, blir lite promenader, handla och göra tacos med frida ;) riktigt skoj! men ska nog ta och göra lite nytta nu..



hårdträning huh? näääe?



trudilutt tog en bild från tims dator bah, han har inte ett skit här. Måste bara säga att jag har rört på mig ovanligt mycket på mig denna vecka haha nejmen skämt åsido. I måndags hade vi kick-boxning på idrotten, hur kul som helst och faan va det var jobbigt, tog mig hem från skolan sen och det bar i väg ut i roslagsbro skogar på en joggingtur. spenderade kvällen med att göra situps och skit också. Idag har jag också tagit mig hela vägen till gymmet med emma :) riktigt kul var det! och det är hur skönt som helst när man har tränat och känner att man har gjort nått. bar också runt på min supertunga väska från 10 till halv 1, (när jag började skolan).

Ehh, i tisdags så blev det sitta ute i solen med tim i flera timmar, anledningen till det var att jag slutade kvart över 11 ist för 4! asså min linje är bara för skön! haha. Funtar också på att gå och simma en timme imorn,. Och jobba klart de sista i matteboken (kapitel 3 dock,) för det förbannade provet är på fredag! och det kunde dom minnsan inte säga tidigare,. nejnej innan det så skulle vi ha det först om två veckor, och sen om en vecka, men det blir NU!!



13 månader<3


Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
Whataya want from me

Yeah, it's plain to see
That baby you're beautiful
And it's nothing wrong with you
It's me... I'm a freak
But thanks for lovin' me
Cause you're doing it perfectly



Älskar dig <3

timo räisänen & måns jälevik

sorry, för min typ av humor :p enjoy it!





whataya want from me?

soligt härligt vad kan man mer säga?! sitter hemma hos tim nu, bara för att jag inte hade det jävla matkortet i skolan och inga pengar.. men tog en promenad hit i solen och när man kom till vigelsjö luktar det häst som bara den! haha usch. Nejmen till min stora glädje fick jag äta tacos här (A) tacktack. Är inte taggad på att gå tillbaka till skolan, men måste väl.. efter skolan ska jag väl plugga? nej jag vet inte. men ngt hittar jag väl på :) sitter även och pressar denna låt för tillfället





Grattis!!

Idag har jag spenderat dagen med att väcka tim, köra lite bil och pluggt en massa matte.. sen blev det en liten förlovningsmiddag kan man säga :) massa god mat och en liten tårta! För bästaste syster frida och carl har förlovat sig! massa grattis till er :)



snart ska jag kolla bones och sen lägga mig och sova!



shallalla

jaa precis :) det fick bara bli några bilder den här gången :) orkar inte sitta och vänta på att det ska ladda och ladda och ladda.. men dte blev ju fest i fredags för karro har fyllt 17! riktigt najs var det ;) dock så skulle jag och tim ta en taxi hem,. men den kom inte.. så det blev till att ringa och väcka pappa så han fick rycka ut och hämta oss ;)

Idag är det även sista dagen på lovet.. vilket känns mer eller mindre värdelöst! men vädret har hunit blivit najs under den här tiden så det är kanske lite lättare att knalla iväg till bussen på morgonen.. Ikväll ska jag sitta och glo på bones,. har ju missat det sen det började, jävla skit! men men :) ska springa iväg och äta frukost nu :) så ska jag väcka tim sen ;)



en större förklaring

ja, här är en lite bättre förklaring på de saker jag har gort i veckan,. i söndags, kan börja med det då. Då hade vi släkten hemma hos oss på påskmiddag, vilket var både kul och gott! som det brukar va ;) sen på kvällen blev det till att åka till karro och ha roligt :) vi tog oss också en sväng i solariet. Måndagen bestod av bad, bad och bad och såklart bastubad ;) med karro ofc! och det ska göras om! typ varje vecka ;). har också tjänat 150kr ganska enkelt genom att städa linas bil innuti.

I tisdags bar det iväg till IKEA, där dom verkligen säljer grejer i högar! haha och jag köpte en påse? :o men innan vi han åka dit så tog jag mig ner på stan i Norrtälje och köpte födelsedagspresenter till karro, en hårfärg, smink och dom efterlängtade tommy hilfigerskorna till mig! Sen blev det åka till karro på kvällen och vi gick runt lite och beslutade oss sen för att svulla godis! På onsdagen blev det åka jäääätte tidigt hem till tim och väcka honom, har inte varit med honom sen i lördags och det var riktigt mys. Färgade håret då och sov där :)

På torsdagen bar det iväg till stockholm med karro, tidigt.. haha nejmen vi åkte kvart över 9 ;) passade på att köpa lösnaglar och clips till mitt förbannade löshår. orkar inte limma nu innan sommaren eftersom man aldrig får bort limmet!! så det blir lite annat nu då :) hem tidigt därifrån och jag gick saaakta sakta till tandläkeren.. hämtade upp tim på hemvägen och nu är jag hemma igen.

ska börja tagga inför ikväll och sätta mig och måla naglarna, sy löshår och väcka tim. :)

 



wihiiii!



jaa, det har varit full fart här, Ikea, stockholm, karro 17 år, tim, norrtälje, massa köp, bad, jaa ni hör full rulle.. kommer skriva mer om det imorn, och då kommer också lite bilder, måste nämligen underhålla tim nu :)



vår

Vårbilder! kärlek! underbart! vad kan man mer säga ;) och snön är nästan borta på våran tomt nu, ;) höhö imorn kommer det gäster hit och påskar haha, och på måndag blir det till att åka in till norrtälje (: blir bara kort skrivet nu, men enjoy !



GLAD PÅSK!


ja då är det påsk igen! det känns väl bra? utomordentligt faktiskt ;) det är ju lov! och dessutom har det varit soligt soligt och soligt! hur underart är inte det!? I torsdags åkte jag, tim, mamma och oskar till åland och det var najs! Sen så passade jag och tim på att tjäna ihop lite pengar genom att dammsuga och städa mammas och oskars bilar! höhö money ;) Fick ett påskägg på posten i torsdags och det såg ut såhär;

med lite sånt här i;


ja det var väl i princip det jag ville säga, har även ätit på kinaresturang igår med tim, mamma, oskar, mormor, leif, lina och johan. Det var sjukt gott! är dessutom taggad på att handla upp mina pengar på....

1. Tommy Hilfiger skor
2. clips till mitt löshår, (pallar inte limmet längre)
3. nytt smink
4. present till karro
5. En parfym
6. en nu vit t-shirt
7. paaartygrejer

Nån som är på att shoppa i veckan!? haha



always your soldier


Oh I have done things so mean and so grin
I'm too ashamed to say them out loud
I don't think you get how much I regret
Oh here me when I vow

That I will always be your soldier
I'll be marching by your side
I'm not deserting
I'll be there for you
Oh please please believe in this oath allegiance





RSS 2.0