blä

vart tog sportlovet vägen? Den här dagen spenderades med att plugga konstant i 6 timmar, en liten paus. Plugga i en och en halv timme till. paus och sen en timme till. Jag borde känna att jag har kommit ikapp litegrann i alla fall. men nej, det återstår minst 3/4 av allt plugg. Fyyy.

 Men jag kan glädja mig åt att jag fyller 18 i morgon. Det är inte illa det!


trallallaaa

speedbloggning nu såhär före träningsdags :) Kan tala om att det var kul att få besök såhär i början av lovet med + att jag fick en superbra present ;) lovet kan inte börja bättre! Jag har blivit ganska sugen på att åka till stockholm och shoppa lite också, och kanske gå på bio :) någon som är på? Det vore ju awesome! Men något som är ännu bättre är om någon följer med till åland på onsdag ;) Men det kan vi ju återkomma till.. Nu ska jag plugga lite till,. bläää


twodaysleft

Just nu har jag så otroligt tråkigt. Men jag antar att jag tänker sitta och gömma mig på mitt rum ett litet tag till innan jag måste ta tag i pluggandet. Men jag har lite tur, släkten kommer hit idag för att fira mig och det betyder att jag inte kan plugga då. Awesome. Det är för övrigt 2 dagar kvar tills jag fyller år, lite spännande kan jag tycka ;)

Kvällen kommer jag spendera med att träna, sen råkade bara mamma vinna två konsertbiljetter till någon konsert som är på teatern ikväll, så det får bli konsert ikväll också :) lite najs! Men nu ska jag göra något roligare! tjingeling.


kvällsmys


Jaha, äntligen sportlov! Ett av de mest efterlängtade lovet på hela året. Kan det vara för att det händer så sjukt mycket på detta lov? svar ja. Dock var vi bara tre stycken på lektionen så det blev ganska lungt och skönt. Gjorde klart mitt brandlarm innan jag gick hem. Ganska nice!

Ikväll är det en typisk hemmakväll, men det är det värt. Måste ladda upp mig för den kommande veckan, plugga apmycket och försöka att inte stressa.. Men jag kan ju glädja mig åt att jag får äran att sitta och glo på vampire diaries. Hihi det kan nästan inte bli bättre :) eller jo, om pojken min var här.

Nu ska jag speedplugga lite körkortsteori innan jag slår mig ner framför teven.


lite fritid?

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra i två timmar,. plugga lite kanske? Men det låter inte sådär jättelockande. Det har varit en ganska enkel dag och det har inte hänt ett skit med andra ord. Jag förstår inte varför skolan har blivit så snäll att den ger oss ledigt var och varannan lektion. Kanske borde uppskatta det, i alla fall för ett tag. Det visade sig att jag bara hade en lektion idag, det vill säga att jag gjorde sista provet i trefas och sen gick jag hem. En halvtimme i skolan är inte dåligt det.

Dock hade jag bättre saker för mig när jag kom hem. (tycker jag då), jag satt nämligen klistrad framför tv;n och kollade på skidor. Jag har också kommit fram till att det är ganska nice att kolla på det, hehe. Därför tycker jag också att vinter os är sjukt mycket roligare att kolla på än sommar os. Kanske ska skriva till dem och säga att de kan skippa sommar os helt? eller inte. Nejmen tummen upp för skidor. Även Hellner kan få en tummen upp för sitt VM-guld också :)

Jag har inget intressant att skriva om, så det fick bli lite egna åsikter.

 


white light moment


I want a perfect moment
I want to go tonight
I want see the stars shoot out of a pitch black sky
I want to start a fire
I wanna burn tonight
I want a world in motion
I want to see the signs
Race through my mind

I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color's fading
Watching the world in your eyes

Take me around the planet,
take me through space and time
Paint me a perfect picture and
Make sure you cross the line
Don't let the colours scare you,
It's just a state of mind
We'll stay out of sight

All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color's fading
Watching the world in your eyes

I want a perfect moment
I want to go tonight
I want see the stars shoot out of a pitch black sky
I want a world in motion
I want to see the signs
Race through my mind

All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color's fading
Watching the world in your eyes


6 dagar kvar!


Nu är det så här att jag är morgontrött igen.. vad häde med den morgonmänniskan jag kände? men det är i alla fall så att jag måste sitta här och tagga för jag ska åka till forsmark med klassen. Kanske att man hinner med att plugga lite på trafikskolan sen? vi får se.. Kanske borde plugga till sista trefasprovet som jag har i morgon.

Vill också informera om att det bara 6 dagar kvar tills jag fyller år! hur nice är inte det på en skala ? Har en del finfina planer som jag hoppas på blir av också. Det är bara att hålla tummarna!



sovmorgon!

Usch, här har jag inte suttit på hela helgen så jag kan känna att det faktiskt är dags att göra det nu,. Jag kan säga att jag har haft fullt upp i helgen så jag har inte direkt haft någon tid (okeej lite tid då?). Men jag har nästan gjort slut på alla mina pengar igen,. med det gör inget, jag har så jag klarar mig en vecka till ;) Det jag råkade köpa denna gång var en svart pikétröja och en ljusgrå långärmand tröja eller vad man ska kalla det från lyle and scott.. Sen så passade jag på att köpa en ny vårjacka från Vila. Ganska nöjd kan man säga. Meen. Nu ska jag tagga för skola :) det blev ju sovmorgon!


blogguppdatering

Sitter just nu i datasalen och har rast, ganska nice. Kan tala om att dagens körlektion inte alls var lika jobbig som den lektion jag hade byggt upp i mitt huvud. Kan det ha varit för att jag ägde? Haha bra självförtroende. Det är på topp idag. Men ändå. Har också kommit på att jag är ganska bra på att bygga upp hemska tankar i mitt huvud som tillslut blir det rakt motsatta. Men lite kul är det, då går det ju bra sen.

Längtar efter att skolan ska ta slut för dagen, vill verkligen hem, känner dock att jag måste plugga lite. Kan va bra? Både lite engelska och svenska får det nog bli idag. + cirkelträning i kväll. Stark som en björn ska jag bli.

Kan även berätta något som jag glömde bort att berätta. Det var ju min namnsdag igår, tur som jag har fick jag en liten present av mamma och pappa också :)

Egentligen har jag inte så mycket mer att säga, men jag har tråkigt, och därav den lite udda uppdateringen kanske? Men ni får hålla till godo ändå tycker jag. Kan bli en bättre uppdatering ikväll om ni har lite tur :)


skisser för sommaren

Nu är det så att jag inte hade tid att blogga igår så onsdagslåten blir en torsdagslåt som ändå kommer ligga i kategorin onsdagslåt.. krångligt va? Låten blir i vilket fall skisser för sommaren med Kent.



Hur känner du nu?
Känner du någonting?
Hur känner du nu?
Jag väntade mig ingenting

Och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser
Och hundratusen röster skriker efter något mer

Snälla säg det igen,
och säg det igen
(Lalalalalalalala)
Snälla säg det igen, snälla säg det igen
(Lalalalalalalala)
Snälla säg det igen,
snälla säg det igen

Hur tänker du nu?
Jag väntar mig en värld
Hur tänker du nu?
Hallå, är det nån där?

Miljoner ord förvinner ner i förrgårs svarta hål
som hundratusen åsikter som ingen lyssnar på

Snälla säg det igen,
och säg det igen
(Lalalalalalalala)
Snälla säg det igen,
snälla säg det igen
(Lalalalalalalala)
snälla säg det igen,
och säg det igen

(Lalalalalalalala)
Snälla säg det igen
Snälla säg det igen (samtidigt: Lalalalalalalala)

Du vet ingenting om mig
(Snälla säg det igen)
Jag vet ingenting om dig
(Snälla säg det igen)
Du vet ingenting om mig
(Snälla säg det igen)
Jag vet ingenting om dig

Du vet ingenting om mig
(Snälla säg det igen)
Jag vet ingenting om dig
(Snälla säg det igen)
Du vet ingenting om mig
(Snälla säg det igen)
Jag vet ingenting om dig

morgonstund

Jag är inte alls taggad på att ha en körlektion så här på morgonkvisten, men jag måste väl.. Dessutom kommer jag att missa att åka skridskor med klassen, men som tur är ska vi göra det nästa vecka också :) Kan säga att gårdagen var gaanska stressig men superbra på kvällen. slutade 11 och skulle egentligen börja matten vid 2 typ. Men vi fick komma vid 12 ist. Det innebar att jag var tvungen att stressa till vigelsjö för att hämta min mattebok och sen skynda upp till bygg. Dock trodde våran lärare att vi älskade matte så mycket att vi skulle stanna kvar på våran ordinarie lektion OCKSÅ?! 4 timmars matte nej tack. Det slutade med att min klass gick därifrån, inklusive jag då.

Kvällen slutade lite bättre iaf. Åt en supergod middag på ett glas med mamma, Frida och Carl :) och det slutade med att det blev en konsert på Teatern, Eldkvarn! Ganska amazing tycker jag nog :) Sjukt bra var det iaf.

Nu måste jag tagga till att äta frukost så jag får något i magen innan körlektionen. Dessutom har jag kommit på att jag inte gillar att skriva körlektion, jag syftar ju på att åka bil, men hur många är det egentligen som tror att man ska sjunga när manskriver så? feta dissen på det ordet, men vad ska man skriva då?

För övrigt är jag taggad på att starta en ny blogg också, då denna inte fungarar bra när man ska gå in på den som besökare. Men vi får väl se om jag orkar åtgärda det. Men det blir inte förrän på lovet i så fall!



lunchrast


Just nu sitter jag och har stans tråkigaste rast, och vad gör man inte då? Jo man bloggar. Kan också säga att jag fick sjukt bra på trefasprovet jag gjorde idag, ganska glad för det. Sen blev det inte sådär jättegod lunch, kyckling. Det är gott när man äter hemma men inte i skolan.

År också arg på att mitt internet hemma inte fungarar på min dator, men på alla andra. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra när man redan har provat ALLT för att få igång det. Gladare är jag däremot åt gårdagen som spenderades med tim såklart :) fick också en ros och en jättefin tröja! Tack <3 :)

Det kommer bli en stressig dag för min del idag, slutar halv 4 och då måste jag springa hem till tim, byta kläder och lämna grejer och det får ta sådär max en halvtimme. Sen måste jag knalla vidare upp till friskis för att träffa jojo och karro och gå på spinning :)

Ska också försöka tagga lite inför de två lektionerna som är kvar, dock har jag tele och måste sitta och svara på massa frågor i ett häfte som är typ 1cm tjockt?! Men hoppas på att svenskan blir lite roligare, vi ska tydligen prata om svordomar? Meeen ah, tjolahopp!



väntan


Idag är det då alla hjärtans dag, och jag sitter hemma hos tim och väntar på att han ska komma hem :) Själv slutade jag ungefär vid kvart över 11? Hade naturkunskapsprov som gick över förväntan mycket bra. Sen var det en sväng till arbetsförmedlingen med klassen och fram till nu har jag suttit på körskolan och pluggat teori på datorn. Kan också säga att jag har klarat alla uppgifter som kan göras på datorn. Vilket är ganska bra i guess :)

I väntan på tim får jag väl nöja mig med att plugga, plugga och plugga. Har ju ett trefasprov som ska göras i morgon :)

tjugotre månader


Nu har jag äntligen lite tid över att sitta här igen. vad ska jag annars göra när tim sitter som klistrad framför teven och glor på hockey. Jag kan säga att jag har drabbats av en liten ångest. Råkade nämnliget klicka hem två stycken ed hardy bikinisar nyss.. Men det kan inte hjälpas det heller ;)

Ikväll kommer jag dock gå på cirkelträning och sen hoppas jag på en liten lugn hemmakväll. Men det kan ju ändras? Nu är det för övrigt bara 16 dagar kvar till jag fyller år, 5 dagar kvar till gillinge, 3 dagar kvar till eldkvarn och min namnsdag, 1 dag kvar till alla hjärtans dag. Jag har en del roliga saker som händer denna vecka i alla fall.

Sen måste jag bara tala om att idag har jag och tim varit tillsammans i 1 år och 11 månader / 23 månader / 702 dagar. Det är mer än härligt om jag får säga så ;) Älskar dig mest babe!

Nu ska jag antagligen gå med hunden..


sevenhundred days

Som sagt blev min dag helt annan än vad den skulle. Dessutom när jag tänkte ut vad jag skulle göra i stället så blev också det något helt annat än vad jag skulle göra. Men jag har hunnit med ytterst lite plugg idag, har varit tämligen omotiverad på allt som har med skolan att göra idag. Men ah,jag har faktiskt tagit en promenad och hunnit med att läsa ut min bok också. Inte blev det någon gymnastik och ingen skola och än mindre någon bloggdesign. Men det är bara att leva vidare ;) Hoppas på att jag kan göra om lördagen till en rolig dag!

Ni får ta del av en liten fin bild på min plugghög, dock finns inte feta körkortsboken med.


Det är:
- Matte B
- Svenska, 2 uppgifter
- Körkortsteori
- Engelska B
- Naturkunskap (prov på måndag)
- Trefaslära (prov på tisdag)
- tele



hemmadag


Ganska lagom skänt att tillbringa dagen hemma. Även fast jag hade stora planer på g under dagen. Men det är bara att gilla läget :) nog kan jag säga att jag gillar att va hemma atm. Kanske kan man få till lite plugg också, med det låter lite off om man säger så. Gillar också att hela facebook är bombarderat med statusuppdateringar om att inga bussar går och att det snöar och är storm osv.

Kanske kan man även hinna med att påbörja en ny desigt på bloggen :) skulle vara ganska nice eller vad säger ni? :)



snabbt uppdatering

Har ganska lagom lång lunchrast för tillfället, helt okej :) Dessutom var det pannkakor till lunch idag igen. Fick gå upp klockan 6 idag, bara för att ha en liten körlektion halv 8 som för övrigt gick helt okej, med motorvägskörning och allt. Har bara två lektioner kvar för dagen innan jag slutar varav en kommer jag inte sitta och göra ett skit på. Kan det vara trefaslektionen?

Dock känner jag mig ganska taskig idag, men ibland förstår jag absolut inte hur vissa människor är funtade, lix ah.

kan också informera om att det är 19 och en halv dag kvar tills jag fyller år. Det är ganska awesome.. ;)



petter - min kärleksaffär

Han inte riktigt med att göra onsdagens låt igår, så den får komma idag ;) petter - min kärleksaffär



Tillbaks på ett bananskal klar med mina avtal
Letar efter ord försöker formulera bra svar
Solen skiner idag det är vad jag sprider ut
Jag gått genom eld finns inte en storm som jag ridit ut
God karaktär vill leva som jag lär
Vart trogen min kultur ingen vänsteraffär
Sen jag blev träffad i mitt hjärta
har aldrig skådat nåt så härligt
kännt någon smärta bara kravlös kärlek
Jag har aldrig sett Grand Canyon vart i L.A
Jag har aldrig sett Tai Mahal vart i Moskva
Så många platser på jorden jag vill hinna med o se
Sitter fast vid skrivbordet men vill hinna me de me
Rida på en väg utanför Sumatras kust
Släppas av på en droppa in och va först
Se solen gå ner i panorama perspektiv
Jag är fast i min harmoni sjung på min melodi

Hur jag än mår idag

Så står jag kvar
Har aldrig ramlat av
För jag är fast i det här min egen kärleksaffär x2

10 000 meter högt upp ovanför molnen

Jag känner mig som Kral den förlorade sonen
Kom tillbaks utan bitterhet alla mina sinnen är
Utan förutfattade meningar kan inte deala mer
Kan bara glida med det rinner av mig som vatten
Jag vet vad dom sagt vill inte ändra debatten
Jag är för gammal för sån skit har lämnat ett långt krig
Trött på konflikterna jag pallar inte en gång till
Mina framtidsföreställningar som frodas i mig
Håller fokus när jag bygger min grej Okej
Visdomsord det sånt som hållt mig ombord
10 år oförändrad det finns kvar i mitt blod
Nu vill jag se moderjord och dyka djupt in i bilderna
Se Svalbard i nord och luffa runt på Antillerna
Se solen gå ner i panorama perspektiv
Jag är fast i min harmoni sjung på min melodi

Hur jag än mår idag

Så står jag kvar
Har aldrig ramlat av
För jag är fast i det här min egen kärleksaffär x2

Rocka skjorta på sommaren shorts vita sneaks

Gå på scen o bara bomba dom jag spottar min skit
Ä-äkta musik
F-för en äkta publik
Ni vet han som det har stått om som pratar på beats
Jag är trött på bitterheten vill va lycklig andas ut
Stolt kasta in handuken säga tack och vandra ut
Men det är inte dags än långtifrån jag är inte klar än
här är platsen där jag står tills den dagen
ser tillbaks på alla vägar som jag vandrat i mitt liv
Kanske sladdat av nån gång men aldrig tappat mitt driv
Vill se solen gå ner i panorama perspektiv
Jag är fast i min harmoni sjung på min melodi

Hur jag än mår idag

Så står jag kvar
Har aldrig ramlat av
För jag är fast i det här min egen kärleksaffär


lista igen och igen

Nu har jag sådär otroligt tråkigt igen, sitter just nu inne i els datasal och gör ingenting. Vilket suger. Sen måste man vänta i hundra år på att jag ska ha svenska bara för att vi inte skulle göra något mer än prov på lektionen som var innan. Dock är jag ganska taggad på att sluta, men kanske borde hålla mig ett litet tag. Har inget mer att blogga om just nu!

 

Men ni kan ju få en liten lista ändå. 

Nämn något som gjorde dig glad igår: att jag fick 70/70 rätt på ett av teoriprovsgrejerna på trafikskolan.

Vad gjorde du kl 08 imorse: borstade tänderna

Vad gjorde du för 15 min sedan: teleprov..

Det sista du sa högt: håll käften

Det senaste någon sa till dig: eh, minns inte x)

Vad har du druckit idag: vatten

Vad var det senaste du åt: pannkakor

Vad var det senaste du köpte: någon fruktmixaskgrej

Vad är det för färg på din ytterdörr: vit

Vad är det för väder hos dig nu: typ grått och trist med ett inslag av snö

Godaste glassmaken: pistach

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske

Sover du tungt: det beror alldeles på

Drömmer du mardrömmar: nej,.

Trivs du med ditt jobb: haha ah, jag har ju ett också.

Favoritklädsel: jeans, linne

Favoritlåt just nu: river en vacker dröm

Vad ser du om du tittar till höger: madde

Vad gör dig glad just nu: att jag har rast

Vad ska du göra härnäst: sitta och vänta i hundra år på lektion

Höger eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: ganska glad,

Favoritgodis: just nu, nötter med choklad runt

Kläder just nu: jeans, grå tjocktröja, linne typ underkläder.

Sommarplaner: sommarjobb och en jävla massa skojiga händelser!

Hur många kuddar sover du med: sover på en, har 9 i sängen

Spelar du något instrument: nej, har gjort.

Morgon eller nattmänniska: morgon och natt :D

Vad är viktigast för dig: just nu, tim

Är du kittlig: på vissa ställen som jag inte säger ;)

Snarkar du: nej

Stjärntecken: fisk

Äckligaste insekten: spyflugor

Längtar du mest efter just nu: sommar med tim



fullt schema?


sådär lagom mycket bloggtorka, kanske man ska ta en paus? det är så sjukt mycket nu som händer så jag har inte riktigt tid att sitta här längre.. Inte nog med att jag har tonvis med skolarbete som kommer hela tiden, har träning typ 4 gånger i veckan och dessutom ska jag försöka lära mig körkortsteorin. Plus att jag har körlektioner och allt sånt också. Det börjar bli lite fullt schema.

Men inget att gnälla över tror jag, jag mår bra iaf! ;) Dagen kommer spenderas i skolan till halv 4 med lite allt möjligt. har också teleprov idag. Bäst att ni håller tummarna! Efter det blir det snabbt hem till tim och hämta/lämna saker och sen skynda iväg och möta karro och jojo för att gå på spinning :) Kanske man kan klämma in lite plugg på kvällen också.

Nu ska jag försöka plugga lite till, sen blir det frukost!



uppdatering kanske.


Jag vet att det har varit en väldigt usel uppdatering nu när jag har varit ledig. Men bara för att man är ledig betyder det inte att man alltid har tid. Jag kan säga att det har varit tvärt om.. Det känns som om jag har pluggat konstant i fyra dagar, vilket kanske skulle kunna vara bra. Men jag har fortfarande inte gjort något mer på min svenska. Det var kanske lite mindre bra.. Annars är jag nog ganska nöjd med det jag har gjort.

Det lilla roliga som har inträffat är att jag tog en liten tur till Stockholm i fredags, och en liten tur till Norrtälje i lördags för att umgås lite med Frida :). Har gjort tim sällskap också, och gjort 4 skoluppgifter! Det som återstår av dagen är dock cirkelträning. Sen är det skola igen. Ska man vara glad eller?



hemma

Det får bli en liten kort mellanlandning i mitt hem en stund innan jag ger mig iväg igen :) Det blev plugg på trafiskskolan följt av två stycker körlektioner. Gick en sväng på stan med karro :) riktigt trevligt! Sen blev det åka buss hem, kasta i sig middagen och nu kanske vila ett slag :) Snart bär det iväg till cirkelträningen! Sen när började jag träna? hahahha. Funderar för övrigt på att ta och åka en sväng till stockholm i morgon. kanske?



Kalla mig.

dagens låt får bli en gammal en. kanske lite good memories över det hela. Låter är i alla fall Kalla mig med Sober.

Hoo, hoo.
Åh!
Kom igen!
Yo!
Allihopa kan ni klappa i takt.

Starten, det var ett tag sen
Men du vet att jag alltid kommer komma tillbaks igen
Sober, är han ärligt nykter?
Färdigbyggt på alla jävla rykten
Han kommer aldrig bli bra
En fucking jävla pundare som bara köper knark för sitt gage

Seriöst, ska man skratta eller gråta?
När folk tror på allt man har sagt i sina låtar
Kalla mig bög för det jag skriver i ismen
Eller cp, fan jag skiter i vilket
För ismen kommer alltid få bitches
Och leker mamma pappa barn med din flickvän
Så fortsätt med att sprida era rykten
Ni kan tycka att det är skit och jag kan skita i vad ni tycker
Men fuck it, ni kommer alltid vara trög
Jag kommer alltid vara hög så ni kan kalla mig bög

(Sampling av Vapnet - Kalla mig)

CP dom kallar oss bögar som skriver
Om människor som glider runt och är höga på livet
Eller höga på weedet, det spelar ingen roll
Men när det kommer till mitt liv så har ni ingen koll
Nu har han dissat såna som skär sig
För jävligt, fan har han inga känslor?
Jocke Berg, fan jag hatar den bögen
Så tjacka deras platta, få ett rakblad på köpet
Kan inte ses som en nackdel
Som att kents nya album blivit sponsrad av Mach3
Som jag sa, man kan skära sig med skivan
För det är ingen jävla slump att deras fans är upprivna
Oj förlåt mig, vad har jag gjort?
Lagt en skitkorv på alla fucking emos
Dom vill förmodligen tappa mig död
Efter allt jag har sagt, ni kan kalla mig bög

(Sampling av Vapnet - Kalla mig)

CP dom kallar mig bög
Förklara då varför flickorna faller i hög
Det var en rad som jag snodde av Petter
Förlåt, men jag kunde fan inte komma på något bättre
Det känns bra dumt
Att om man svär i en låt blir man klassad som samhällets avskum
För ibland känner man
Att hela jävla landet är befriat från ironi och självdistans
Till varje inskränkt människa
I hela jävla sverige som inte fattar att man skämtar
För ismen är ju bara svammel
Men får lika mycket brudar som hagamannen
Bra sagt men helt förbjudet
Försök att förstå att det är det som är kul men
Ni fattar aldrig
Så ni kan börja med att stena mig till döds eller kalla mig mansgris

(Sampling av Vapnet - Kalla mig)

Propps till Vapnet
Blir aldrig besviken

Vad kallar dom dig?

CP dom kallar mig tönt
Ni kan väl kalla mig vafan ni vill men det är lugnt
För vi lever i ett fritt land
Så det är fritt fram och bara kalla nån för fitta
Pip pip, men då tittar ni fram
Cencurerar min skit men jag pissar på allt
Så stick fjant, kan du palla ett skämt
Jag är aldrig mig själv, du kan kalla mig lebb

slutpluggat.

Äntligen kanske det kan bli lite tv-tittande. det blev lite shoppin idag, lite åka bil, en del pluggande på trafikskolan och en massa plugg. Plugget bestod av ellärauppgifter och skriva tre diskussionsfrågor från samhällskunskapen. Ganska nöjd med det jag åstadkom iaf. Skönt att slappa av också. Men ändå bra att man fick det gjort med tanke på att jag har en fullspäckad dag i morgon. Men det kan jag återkomma till imorgon :)



helg om 45 min dårå


En timme kvar av lektionen, det är ganska nice ;) sen är det slut! Lång helg btw. Inte helt fel att man är ledig torsdag, fredag, lördag och söndag! Vad ska man hitta på dårå? Men nu har jag iaf rast och det är ganska coolt, sen ska man tillbaka till klassrummet och sätta upp lysrörsarmaturer och koppla in hela skiten.

Men jag kan inte komma ifrån det, är otroligt taggad på att sluta nu. Dagen kommer spenderas med att jag ska sitta och plugga en massa teori på trafikskolan, sen ska jag ta en sväng på stan med tim ;) chansar också på att jag hinner slänga in lite plugg senare ikväll, men jag är nog inte så taggad på det.

det är också bara 27 dagar kvar tills jag fyller år, ganska nice det med. vad jag vet kommer sportlovet bli en superbra vecka. Men ah, har som vanligt inget intressant att skriva :)



en månad kvar!

ännu en morgon och jag är såklart lika trött som alla andra dagar.. Men jag kan ju i alla fall glädja mig åt att det är exatk 1 månad kvar tills jag fyller får. Det är bra att februari är lite kortare än alla andra månader också. Så ah. Inget att gnälla över egentligen med tanke på att efter att jag har fyllt år får man äntligen ta det efterlängtade körkortet ;)

Dagen i sin helhet består av skola, ännu en sjukhusvistelse, en massa plugg som vanligt och såklart lite fritid med tim ;) känns ganska okej faktiskt.

RSS 2.0