Länge leve lönen!

länge leve lönen!

saker!

hela veckan har typ gått asfort som vanligt! Det känns knappt att det är sommarlov på grund av allt man hinner göra. Men det gör väl inte så mycket, så länge det inte är skola och en massa plugg man måste tänka på ;) sen jag var på ljusterö har jag hunnit med en hel massa saker bland annat;

förra torsdagen; Shoppa i Uppsala
förra fredagen; åka en tur till Åland
lördags; Shoppa i Stockholm
söndags; äta middag på havspiren
måndags; gå roslagsleden från vigelsjö och hem
tisdags; shoppa i Stockholm och allsång på skansen
onsdags; tomtits
torsdags; shoppa i Åkersberga och kolla bio.



detta har jag köpt, lite onödigt med massa av samma sort, men skit samma, köpte den blå tjocktröjan först förra veckan och andra gången hade man visst rabatt och då blev allt mycketbilligare så det blev de andra också ;)

sean paul parfym

sen blev det även;

en jensjacka - gina tricot
rosa bh + trosor med strass - newyorker
rosa linne med blommor - carlings
svart t-shirt typ vad ska man säga, 'nät' med blommönster - gina tricot
3st trosor - cubus
blå kort tröja - hm
små knappar - papper...
kalender - akademibokhandeln
beiga byxor - gina tricot
två linnen - bikbok
hårlålar + håtborste - thuns

sen lite andra saker och smått och gott ;)

Idag ska jag först åka till mormor och hjälpa henne och sen gå ner på stan och köpa en toning till håret ;)
sen får vi se när nästa inlägg kommer ;)



sammanfattning

Det blir bara mindre och mindre tid för att sitta och skriva här, men det gör ingenting, med tanke på att det finns såååå mycket roligare saker att göra ;) Det har hänt en hel del i sommar, och jag är glad att den inte är slut än på ett tag, det finns fortfarande en hel rad saker man ska hinna med ;) Något man iaf har hunnit med är att grilla, grilla och grilla och bada en jädrans massa ;) haha, men jag har även hinnit med att fira 16 månader med tim (: <3.


Var ute och fiskade med tim en hel dag med hans båt, tur att vädret var supersoligt och varmt ;) Badade, och jag måste bara få tala om att jag fick upp den största abborren ;) åkte ut med båten en gång till på kvällen och fiskade gädda också :)


N kommer det en del bilder från de dagar jag var på ljusterö, jag kan tala om att jag hade riktigt riktigt kul! ;)



härliga sommar!



precis, härliga sommar är vad det är, speciellt när det bjuds på soliga varma dagar när det är varmt i vattnet och helt enkelt underbart! äntligen slutjobbat är det också, så nu är det slutfasen; nämnligen att vänta på pengarna ;)

Gårdagen var ganska kul kan man ju säga, blev grilla och fem-kamp med lina, johan, viveka, alex, einar och cissi :) det var najs! Sent men somnade gott, ett till plus!

Ska förmodligen snart åka iväg och bada igen eftersom det är det enda man orkar göra just nu! ;)



handla!


En riktigt härlig dag har det varit idag! Dock fick man ett litet meddelande när man vaknade och tänkte; vafan? hur gick detta till?! Men det har varit sjukt varmt och soligt så jag är superglad att man inte jobbade! har hunnit med en massa denna händelserika dag och det har bland annat varit en tripp till Uppsala och handla en massa roliga saker! sen soooola, riktigt härligt det! Funderar på att ta ett dopp i ån snart ;) var ju riktigt skönt att bada igår, inte speciellt kallt i vattnet så det var härligt!

Det är bara 6 jobbdagar kvar och det uppskattas! Sen äntligen kan man få ett sommarlov med små resor hit och dit!



RSS 2.0