Linkin Park - Valentine´s Day

Jag måsta bara dela med mig av en nostalgilåt som jag har. Har inte lyssnat på den på ja, cirka 2 år kanske. Hade helt glömt bort låten till jag hittade den lite random. Och visst. Jag tycker nog fortfarande att den har samma karaktär som den hade när jag slutade lyssna på den ;) Låter är i vilket fall Valentine´s Day med Linkin Park!


"Valentine's Day"

My insides all turned to ash, so slow

And blew away as I collapsed, so cold
A black wind took them away, from sight
And held the darkness over day, that night

And the clouds above move closer

Looking so dissatisfied
But the heartless wind kept blowing, blowing
I used to be my own protection, but not now
Cause my path had lost direction, somehow
A black wind took you away, from sight
And held the darkness over day, that night

And the clouds above move closer

Looking so dissatisfied
And the ground below grew colder
As they put you down inside
But the heartless wind kept blowing, blowing

So now you're gone, and I was wrong

I never knew what it was like, to be alone

On a Valentine's Day, on a Valentine's Day

On a Valentine's Day, on a Valentine's Day
On a Valentine's Day, on a Valentine's Day
(I used to be my own protection, but not now)
On a Valentine's Day, on a Valentine's Day
(Cause my mind has lost direction, somehow)
On a Valentine's Day, on a Valentine's Day
(I used to be my own protection, but not now)
On a Valentine's Day, on a Valentine's Day
(Cause my mind has lost direction, somehow)


funderingar

Funderingar. Funderar på om man ska ta upp det här med att blogga igen, har haft en liten liten bloggpaus än så länge. Typ på sisodär 18 dagar. Det har varit ganska skönt om man säger så. Dock funderar jag på om jag ska ta och skapa en ny blogg, som då ska innehålla bilder och inte så mycket text. Orkar egentligen inte berätta allt som händer hela tiden eftersom det inte händer så mycket vissa dagar ;) Men jag är lite delad i denna fråga.

Någor jag är glad åt är att det inte är så många skoldagar kvar! Har bara en redovisning, ett matteprov och en del historia kvar, men det är chill ;) Såå. Det är vad som kommer hända de sista dagarna! Sen blir det sommarjobb!

Ta det lugnt kompisar!


ta dagen som den kommer?

Sliten. Det är vad jag är just nu. Ganska jobbigt att inta kunna ha några planer, att bara ta dagen som den kommer. Eller?

Gårdagen spenderades på sjukhuset. Gick upp klockan 6 för att fixa allt inför operationen, dock fick jag vänta längre an vad jag skulle. Men det är som alltid med sjukhus. Kan inte påstå att det var speciellt kul. Dock en första upplevelse eftersom jag aldrig har blivit sövd förut, jag ahr aldrig opererat mig förut och haft slangar i fejset och dropp och ekg och massa sånt. Men jag lovar, man kan klara sig utan det!

För dem som undrar vad jag gjorde så opererade jag bort en cysta som satt vid svanskotan. Inte kul. Kirurgen sa att det är lång läketid och att jag måste räkna med att ha det lite jobbigt i maj-juni. Dessutom så är det inte 100 % chans att det försvinner och då måste jag operera och sånt igen. Har för övrigt ett ca 5 cm öppet sår, som jag måste gå och plåstra om varannan dag tills det läker, frågan är hur lång tid det kommer ta?! KUUUL! Nej men jag gillar att klaga.

Skönt osv att inte kunna ligga ner, sitta, stå, eller gå. Dock är dagen efter lite bättre för nu kan jag iaf gå. hehehhe. Det som är bra är att jag får va ledig från skolan. Hoppas på att jag kan gå på måndag bara.


fy

Mot undergången! Och matteprov!


Dagens planer

Dagens planer idag är dock skola, men jag har bara två lektioner så det kan väl gå. Men! Jag slutar klockan 4,. vilket tyder på att jag har en tre timmars lång rast mitt i allt. Men ändå. Först ska jag ha praktik i skolan, sen ska jag upp till bygg för att göra ett matteprov som jag inte har gjort. Efter det följer en två timmars låg mattelektion. Jag har lite funderingar kring matten,. Vi har typ 3 prov kvar att göra, MEN! vi har bara max 6 lektioner kvar, det låter inte riktigt okej i mina öron. Stress? Ja.

Men har beslutat att jag skasmita lite tidigare från matten för att hinna med en buss till Åkersberga, lite trevligt måste man ju ha mitt i veckan (: Planerna just nu är att jag ska kila iväg och äta frukost.

Vi hörs!

Bild på en del av gräsmattan haha


skoola

Första skoldagen på ungefär 17 dagar, ska man vara glad eller ska man gråta? Men jag tror jag håller mig till att vara glad, ett tag till i alla fall. Gjorde mitt slutprov i trefas idag, det gick kanske inte som jag hade planerat eller? Men jag lyckades svara på nästan alla frågor. Har precis skrivit en dikt på svenskan som var en blandning mellan surrealismen och expressionismen, kanska konstig blev den. Men det ver väl meningen?

Sitter just nu i datasalen och väntar på att tim ska komma så mamma kan hämta oss och det ger ett resultat av att jag kan åka hem! Men jag tror att det blir lite plugg när jag kommer hem, eller jag vet att det blir det. Jag måste göra ett matteprov som jag missade när jag var i London.

Dessutom är det bara en och en halv dag kvar tills jag ska till sjukhuset. TJOHOOO! eller inte. Men det är en smaksak. Ingen skola på torsdag och fredag för min del. Chill eller vad?

Nu ska jag kila vidare.


RSS 2.0