dagens

DAGENS VILL HA: paket!
DAGENS KLÄDSEL: mjukisbyxor, linne, strumporoch allt det där
DAGENS FRISYR: rakt typ.
DAGENS LÅT: het - björn rosenström
DAGENS PLANER: va med tim, farmvillelan med frida!! haha skoja
DAGENS SAKNAD: pengar
DAGENS DUMMASTE: tog ingen sovmorgon
DAGENS MISSLYCKANDE: knarrig säng
DAGENS DROG: musiiik
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS: humhumhum.. kan det vaa... nej jag vet inte
DAGENS HUMÖR: lycklig och glad
DAGENS CITAT: vette faan, typ aah.
DAGENS ROLIGASTE: kolla när tim sover!

kanske ska käka frukost snart eller?


Bamse!

har man en gång varit ett stort fan av bamsefilmerna (och kasettbanden) så är det faktikt kul!




three days left..



trasig mobil check! Nejmen min mobil gick sönder i måndags, har använt pappas gamla mobil sen dess, men min åkte in på lagning fort som sjutton. Så jag hoppas på att få tillbaka den snart (: har också hunnit med att vara med tim, fika med karro och moa och lite annat denna vecka. Och vill ni veta?! sportlovet börjar idag! hur najs är inte det om man säger så? Och dessutom fyller jag år om tre dagar vilket är ännu härligare. Är helt slut, tack och lova att vi har ledigt nu, sen är det bara 4 veckor till påsklovet.. och nu jävlar ska jag försöka sova ut lite.. :) men på fredag, om en vecka blir det partypartyparty!! dags att tagga? haha (: Nejmen snart ska jag ta min in till norrtälje och hem till tim, myskväll ikväll.



Sverige vs Finland

shit vad trött jag är, det blev sjukt sent i säng igår kan jag tala om. Men gårdagen var underbar :) Tog en sväng till Åland och handlade massamassa saker med tim och mamma :) sen så blev det mat och en del spelande också (A) och det var kul, men sen var man helt slut när man kom hem. Men anledningen till varför jag är så jädrans trött är för att jag gick upp klockan 6 imorse. Jag hade sovmorgon och hade kunnat sova till 10, men icke sa nicke... Tim skulle promt vakna och kolla på hockey ;) haha nejmen det förstår man, det var ju sverige - finland, men dessvärre så vann ju sverige. ;) haha. Men har haft en chill dag, bakade en massa kakor när jag kom hem bara för att jag ska ha gäster, fyller ju år snart. men snart så ska jag nog ta och krypa ner i min sköna mjuka och gigantiska säng (:

Och jag måste ju bara säga att Henrik Lundqvist var matchens bästa spelare, som han alltid har varit och alltid kommer va... hehe



scary!

Det här börjar bli sjuuukt skumt och läskigt just nu.. På bilddagboken, när man har tagit bort sin bilddagbok finns man ju kvar på andras vänlistor fortfarande ju, och jag har haft kvar tim på bildagboken hur länge som helst, fast han tog bort sin. Och nu, när jag kollade igenom mina vänner så hittar jag hans namn, MEN DET ÄR EN ANNAN SOM ÄR DÄR?!?!? och inte tim, fatta att jag blev rädd. men kolla, antingen är bdb bara sjukt skumt eller så är det nån som har hackat sig in på min bdb bara för att driva, men seriöst det är inte kul! vet fan inte ens vem den nya snubben är och usch usch usch! äckel. Hur kul är det på en skala när man kollar igenom och ser att det finns en bdb under timälskling som jag skrev som tims bdbnamn,. uuusch. sitter och är ganska rädd för övrigt.

men jag måsta säga också att jag längtar sjukt mycket till den 7 augusti!





friday i'm in love

fredagkväll igen då, dagarna bara går och går, snart blir man fan gammal. Men det är najs med hels äntligen. Men vad har gud emot mig egentligen, det blir aldrig som man tänkt, shit. ännu en ensam hemmakväll igen då. Men jag är ju den som alltid gör det bästa av situationen och har faktiskt fixat så jag har stans mysigaste hemmakväll ;) Ibland kan det vara skönt det med!

Det lutar fortfarande mot att åka till åland på söndag och det ser jag verkligen fram emot! har suttit och kollat i gamla bloggen ett tag och aah, skumt, men för övrigt har jag hittat en massa ny bra musik (: och det är alltid najs.

man var ung och dum och skrev mycket knas saker i gamla bloggen.. som detta;

sweetness sweetness
I was only joking when I said
I'd like to smash every tooth in your head
galenskap gör mig illa till mods,
med den galenskap jag är van vid
verkar mitt liv nästan kungligt.
Men att vara kunglig innebär det
att man träffar mycket människor.
Se mig som folkskygg, galenskap
har blivit mitt innre, det har liksom
etsat sig fast i själen.



i got you



Haha för det första måste jag bara tala om att den här veckan har varit sjukt najs i skolan fast den skulle va jobbig, men ibland är christer sjukt bra! lix i måndags skulle vi sluta 4 men slutade halv 3, i tisdags skulle vi ha slutat 4 då också, men det blev 1. mycket rast på onsdagen, och sen idag så slutade jag 11 ist för 2! hur najs är inte det på en skala?! :) Dessutom fick jag vg på provet jag gjorde igår som var sjult svårt! men nu är det slut på elektroniktimmarna (: YES! Har varit med tim i veckan också (: och det är alltid mysigt! Blir eventuellt planer på att åka till åland på söndag (: kulkul! Snart helg också :) suveränt!



bara för att



Hur väl känner du din pojkvän?


Vad heter han? Tim Veräjämäki
Hur länge har ni varit tillsammans? 11 månader och 5 dagar :)
Hur gammal är han? 16
När träffades ni sist? idag
Vad har han för hårfärg just nu? Brunt/blont :)
Brukar han färga håret? nä, men i fredags gjorde han det :)
Vad heter hans syskon? Max och Robin
När träffades ni? När vi skulle börja 7:an ;)
Vad går han i för sporter? Ingen
Vad brukar han göra på helgerna? Ta sovmorgon och va med mig och lite annat
Vad brukar han göra efter skolan? va med mig! och plugga lite ibland :p
Har ni kramats? massor :)
Har ni pussats? ofc!
Har ni haft sex? ja
Brukar ni säga att ni älskar varandra? ja :) <3
Har han fräknar?  näe det tror jag inte va :o
Har ni kollat på film någon gång? mååånga gånger
Har ni bråkat någon gång? yes..
Har ni sovit i samma säng? om vi har :)
Har ni skrattat tills ni gråtit? hm, jag iaf :P
Har du sett honom gråta? ja
Vad gjorde du då? försökt trösta
Har du sett honom vara riktigt arg? ja
Har han sett dig gråta? Ja
Har han svikit dig någon gång? näääe
Har ni pratat i telefon någon gång? ja
Vad skulle du göra om denna personen dog? dö själv
Kommer ni vara  tillsammans om 10 år? hoppas det :)
Älskar du honom? Mer än allt!
Vad är det bästa med honom? han bryr sig om mig(:
Vad skulle du vilja att han ändrade på? inget!
Skulle du ge honom pengar om du vann 1 miljon? jaaa kanske (A) om jag inte hinner handla upp allt (A)
Hur ser hans klädstil ut? enligt mig snygg :)
Vad har han för parfym? en av favoriterna är den där blågröna gant (A)
Vad är erat första minne? asså,hm, bibblan när vi var tsm :)
Har ni många minnen ihop? ja (A)
Har ni varit utomlands tillsammans? Nä, räknas åland på söndag (kanske)
Är du avundsjuk på honom? ja för han är så snygg (:



jag måste bara





im going to touch the sky



pluggapluggaplugga, nu har jag äntligen pluggat klart! har läst igenom elektroniken 3 gånger, skrivit ut obamas tal till engelskan, och sen har jag skrivit klart mitt referat. Klappat och klart, ska bara plugga mer på elektroniken imorn så kommer jag kanske om vi har lite tur, klara provet på onsdag.

Halva den här dagen har varit suverän! det var ganska najs i skolan, men det roligaste var att åka skridskor faktiskt! :D riktigt kul! i slutet körde vi lite match eller vad man ska kalla det, 3 mot 3 och jag gjorde faktiskt 4 mål!! ;) fast, jaaa det var ju mest alex och magnus förtjänst att jag gjorde dom, men det gör inget ;) Karro kom förbi och kollade när kalssen åkte också, och sen knallade vi hem till henne och snackade och så ;) kul! måste träffas snart igen karro! :)

När jag kom hem behöver vi inte prata om, så dåligt var det!



trudilutt

väärdelösa skitgrejer det är överallt. rastrastrast, har ätit och har planerat att sitta vi datorn nu, men pokergrejen på facebook är blockerad så den funkar inte här, lol asså. så jag får väl sitta och spela annat dåå. Kommer ha elektroniggenomgång om en halvtimme och jag känner att jag inte vill va med på den, för jag vet redan vad jag ska plugga på, och sen har jag haft praktik. Och jag ska åka skridskor på idrotten också :) och sen om christer är riktigt snäll så slipper vi matten sen :) och sen ska jag hem och plugga, och försöka fixa till håret och aah. slutt.



alla ♥ dag



Alla hjärtans dag idag :) känns kul för en gångs skull! Speciellt när man vaknar bredvid världens underbaraste kille♥ fick en liten present när han vaknade och jag hoppas han blev glad för det han fick av mig också X)

Känner att jag inte alls är taggad på skola igen, vill verkligen ha lov nu, men man kan ju se det från den positiva sidan att det är bara EN jobbvecka innan lovet, och sen en lagom najs. Sen så har jag namnsdag på tisdag (vad det nu spelar för roll) men det ska nog bli bra ändå. Ska åka skridskor med klassen imorn, och det går väl som det går ;) ska nog ta och skriva ut min engelska sak också, så jag inte glömmer det. Och sen ska jag plugga lite elektronik också,, om jag orkar :)

Jag vill ha sommar, jag vill ha sol, jag vill ha värme, jag vill ha lov! jag längtar sjukt mycket till sommarlovet nu asså, det är sjukt! men först blir det sommarjobb i några veckor, och sen kan man alltså leva livet för dom pengarna man tjänar. med tanke på att det blev en del förra sommaren och nu ska jag jobba längre så det blir en del fler pengar.. Men aah jag känner att jag behöver ut och hitta på nått, och va med tim! det vill jag! Men får väl gå ner och glutta lite os eller nått med pappa nu :)



11 månader <3



vet inte om man ser det, men det jag inte skrev sist var att när tim och jag kom hem till mig så satte jag på honom en mössa och färgade håret på honom (A) Det blev lite ovant men snyggt! :) det var väl egentligen en anledning att han skulle kunna raka av sig håret efter om det inte blev bra (som han ville ? kanske XD), men nu blev det ju bra och HAHA! vad ska man säga tji fick han (A) höhö :)

Idag så är det också 11 månader som jag och tim har varit tillsammans :) och det känns superbra! Älskar dig mer än något annat hjärtat! tack för dom finaste månaderna! Vi firade det hela med att ta bussen in till stockholm och gå på bio :) vi såg farsan, och ja det var faktiskt inte så tokig ;) utan bra.




billiga pannkakor?



Kort skoldag igår :) hade bara svenska och sen BB1, madde och jag smet lite tidigare från lektionen och tog vigelsjöbussen till lommarn en sväng, men sen kom vi på att vi var superhungriga, vi han inte äta nån lunch i skolan, så vi tog bussen ner till station och gick vidare till Café Kulan, och åt som ni kanske ser, PANNKAKOR! supergoda var dom, och faktiskt så hade dom lagt upp dom lite snyggt också. Det blev mycket bussande för mig idag, för när vi ätit klart och så så tog jag bussen hem till tim. Gick ut med Molly och satt lite vid datorn och väntade, och väntade och väntade. Sen kom mamma och hämtade mig och vi hämtade tim i skolan och sen blev det åke hem till mig, och vad vi gjorde då, får ni se senare :)



i knew i loved you before i met you

Obamas tal check, mattetal check, elektronikplugg check! har gjort allt som behövs :) Har även hunnit med att vara med tim, gå en sväng på stan med honom, och äntligen köpt nytt smink HAH! sen så stötte jag karro vid mördarbacken och sen gick vi runt lite och det var riktigt trevligt! :) trallaala blev lite snack och sånt mys :) Känner att jag måste städa på mitt skrivbord snart.. för det ser ut som ett stort jävla kontortrassel men papper överallt och sånt! Och imorn blir det till att färga tims hår :)



raaaast

Hmm, har absolut inget att göra, klockan är kvart över nio just nu, och jag började 10 i. har gjort klart alla övningar i CAD och får sluta.. men jag vet inte vad jag ska göra,. kan lika gärna sitta kvar och leka lite :) Men slutar ju 10 över 12 idag och det är najs! ska gå ner på stan och fixa tims alla hjärtans dag present. sen hem och plugga och förhoppningsvis leka med tim senare :) Har redan gjort halva engelska läxan så jag blir nog klar ganska snabbt.. Sen ska jag kolla lite på elektroniken och sen KLAAAR! (A) höhö har inget mer att skriva..



magont


bjuder på denna underbaraste bild!

Vill bara uppdatera om hur min underbara vecka kommer va! ;)

idag började jag 11.20? - 16.00
Tisdag: 08.50 - 14.00
Onsdag: 08.50 - 12.10
Torsdag: LEDIG!
Fredag: 08.50 - 11.40

så ser det ut och det är najs :) just nu har jag iaf sjukt tråkigt så det blir väl skriva lite här som jag inte alls orkar egentligen. Har också ont i magen, usch var för händer det alltid mig? den där javla proconten! Men jag hoppas på att det går över till imorn, annars blir det nog till att stanna hemma från skolan(A) Men kollar iaf på familjen annorlunda nu och det är ganska najs :) Funderar allvarligt på att slinga mitt hår snart, känner för lite nya förändringar :) Tror att jag ska ta och krypa ner i sängen snart iaf.



Vårkänsla



Vårkänslor så det skriker om det, iaf igår. Solen var framme, det var länge sen. asskönt med en promenad i solskenet! eller hur? nu längtar jag till våren och sommaren mer än allt, (okej jag längtar mer efter tim!) men ändå :) längtar tills man kan lägga sig vid vattnet och fiska, sola och bara vara. Det var nästan så jag gick ut och skottade undan en plätt snö på tomten och drog ut en filt, men sen kollade man på termometern och ser att det är mååånga minus.

har en skön vecka den här gången :) börjar inte förrän 11.40 eller nått sånt :) Så man har iaf all tid i världen att göra sig iordning och äta frukost i lugn och ro :) Har lite matte, idrott och sen chansar jag på att det är elektronik va har också, men det ska nog gå fint :)

Saknar tim redan, :/ har varit med honom hela helgen och det har varit kul :) dessutom har vi kollat på film, i love you beth cooper, den var lite skum men det dög (:

I Love you, Beth Cooper är historien om skolans töntligast kille som i sitt avgångstal avslöjar sin hemliga kärlek till skolans snyggaste tjej - Beth Cooper. Till hans stora förvåning står Beth utanför hans dörr senare samma kväll, fast besluten om att ge honom sitt livs natt...





this is a bump in the road



hejsanhoppsan! igår var det minnsan prov igen då, fast i föreskrifter, måste säga att det gick riktigt bra.. tror jag iaf får vänta och se om det blev rätt det jag svarade på också ;) Skulle egentligen sluta 4 igår men christer var så snäll så vi slutade kvart över 2, men jag gick tidigare än så.. Gick därför att tim satt på akuten, så Sari kom och hämtade mig också åkte vi dit. Stackars älskling, han hade fått hjärnskakning, inte kul :( Fick sitta där ett tag men det gjorde inget, huvudsaken är att tim blir bra! Så vi fick va hemma på kvällen, skulle egentligen va med karro och c/o men det gör inget, det kommer fler dagar :) och jag va med tim, det är huvudsaken! Usch vad läskigt...

Idag blir det iaf bara vara hemma och ta det lugnt, skönt. Men först blir det loppis med mamma och frida X) sen hämta upp älsklingen och åka hem till mig :) Ska nog försöka plugga lite också.. men det får vi se hur det blir med det ;)

 



tralla skola



Vill bara säga att det är rena rama busvädret utomhus, skulle absolut inte tacka nej till lite värme och sol. Men jag kom iväg till skolan iaf, och sitter här ensam och först som vanligt ;o men efter skolan ska jag träffa karro och vi ska ha kul! ;) blir nog handla smink också i guess. behövs verkligen ;) Men jag går bara till 2 ! och det känns helt okej ;) kanske har matteprov idag men det vet jag inte än. Sen så imorn kommer jag ha prov på en massa föreskrifter och det låter väl inte så lockande? eller vad säger ni? :o På fredag blir det nog en del festande också najss :) sen eventuellt bio i helgen och idag ska jag dessutom köpa en alla hjärtans dag present till tim :) kul va?!? :) Nej jag börjar om 5 minuter och det är typ nästan ingen här :o men det kanske dycker upp lite folk till slut :) Men imorn blire praktik! och jag hoppas att det blir jobba i båset då eller vad det heter för jag vill verkligen inte ha mera labbar på våra JÄVLA plattor.....



let's go

Sitter och är en smula död, nejmen jag är bara trött. Sovmorgon idag men jag vaknade tidigt ist. Men den fördelen är ju att jag slipper stressa med att göra mig i ordning. Skolveckan har faktiskt börjat förvånadvärt bra! :) vad ska man säga har inte gjort så mycket på lektionerna, inte stressat och det är redan onsdag! Men igår var nog inte så bra.. halkade det första man gjorde när man skulle till skolan, sen så hade jag sönder mitt linne på 2 ställen och sen hade jag engelskaredovisning, fast den var bara kul! X) längtar redan efter lov och helg! men det gör väl alla ? har förresten ganska ont om smink.. vet inte vad jag ska köpa, nån som har ett bra tips på ett märke? aja skriver nog mera sen för ska väcka tim och göra mig i ordning.



RSS 2.0