CSI


ja det var ju faktiskt ett tag sen jag skrev här tror jag, har inte haft tid,. allt annat kommer ivägen, och si och så. Men det får väl bli lite skriva nu då. Ska meddela att jag fick mvg på bb1 provet jag gjorde förra veckan och även ett bra betyg på matten.. som jag hatar, seriöst, matte måste vara det långtråkigaste ämnet någonsin! Men snön har näääästan smält bort nu, okej inte snövallarna mitt i stan då men.

Idag är det sista mars, vilket betyder studiebidrag, frågan är om jag ska köpa en parfym som jag har gått och funderat på ett tag för ca 600 kr eller om jag ska lägga pengarna på ett par nya tommy hilfiger skor, typ 650 kr. Jag har inte riktigt bestämt mig än.

Imorn är det dessutom påsklov, herre gud vad tiden rinner iväg, nästan så man glömmer bort att allt annat. Men lovet ska iaf spenderas på det sätter att jag ska ha sjukt kul, det är jag så duktig att jag har kommit fram till. Imorn bär det också  av till åland igen då, men oskar, tim och mamma :) och det ska bli suuupernajs! Blir nog en del shopping ;) och aah, måste ju bunkra upp lite driiicka till nästa fredag thihi.. nejmen nu ska vi inte va sånna ;) hah! Men aah, är redan trött, men ska sitta uppe och kolla på sista delen av CSI trilogin..

Och sist men inte minst ska jag tala om att jag älskar tim (L)



Tidsfördriv

Nu är det såhär att jag sitter i klassrummet och har styrteknik,. Eller ah ja behöver inte jobba men det är okej XD och madde tog precis en smspaus ;) har gjort klart allt jag behöver göra hittills så ah kul att bara sitta här i en och en halv timme... Och inte göra nått:p nejmen... Hm vet inte vad jag ska skriva. Har hela 2 lektioner till innan jag slutar, vilket är CAD och matte.. Men sen blir det kul ;) får återkomma senare:)


intervju


precis så känner ja okej?! Nejmen idag var det en ganska konstig dag?.. typ men iaf, jag kunde inte sova, började halv 1, men vaknade halv sex.. kunde inte sova längre det var konstigt, har nämnligen sjukt trött igår. men tog iaf 8 bussen in till norrtälje, solade en sväng, sen så åkte jag hem till tim och satt där och pluggade.. Åkte till skolan, gjorde ett prov, SEN VAR JAG TVUNGEN ATT GÅ PÅ EN JÄVLA INTERVJU!?!?!? hahaha lol ville verklige inte det,. men vad gör man inte? Jag och en till snubbe från 3an åkte till bygg och svarade  på massa frågor, dessutom var det elever från fordon och bygg också.. Men man fick ju dricka, grejer att käka och sånt haha.. snart är det lov, drygt en vecka kvar bara, och imorn får jag träffa tim också, första gången på läääänge!



ååååååångest



jag känner att jag inte vet alls vad jag vill just nu eller nånting.. Jag vill verkligen inte göra det förbannade BB1  provet imorn, känns som om jag inte kan nånting.. Men aja jag får ta det som det kommer.. Sen så börjar jag ju inte förrän halv 1, och alla jobbar så jag antar att jag måste ta kvart över 8 bussen.. vilket bettyder VAFAN SKA JAG GÖRA TILLS DESS?! Är osäker om jag ens har gjort ngt bra på engelskagrejen jag skulle göra. lix engelska är inte mitt bästa ämne och jag skriver det som kommer upp i skallen även om det skulle vara åt helvete fel.. Sen så är det ett stort matteprov på torsdag, och det har jag inte börjat plugga på.. och aah, JAG HATAR MATTE?! och jag är jävligt negativ idag! det är bra! hahah! Men jag antar att jag får ta och leta upp ljuspunkterna i livet.. får väl återkomma om jag hittar några sånna..



Mats Reinhold Törnqvist



Grattis på födelsedagen pappa! <3

detta firades med paket, god mat och tårta




tidigt..

shiit sitter redan i skolan,. bara för att jag åkte bil. tänk att det kan gå såå mycket snabbare med bil än med buss.. Men det är najs. 25 minuter kvar till jag börjar bara. Men får väl försöka hitta nått att fördriva tiden med. Har iaf Digitalteknik sen, usch och sen blir det skridskoåkning och matteprov, hoppas man klarar det iaf.. Kvällen idag ska spenderas med att plugga plugga och plugga. *panik* orkar inte plugga! men man måste.. hahaha Och imorn fyller pappa år, ska hitta nått att köpa bara, har redan en sak, men det är ju alltid kul med fler paket :)



likhet?


Förlåt min extremt dåliga humor men är det bara jag som tycker att Danny är lik Draco Malfoy? HAHAHHAHAHAH lol men aah jag tycker så iaf :)

Dessutom var gårdagen riktigt najs! Det ska göras om! Kort inlägg men det är najs.

Måste plugga på sooom fan dom här dagarna..

1. plugga till matteprov som är imorn
2. plugga till BB1 prov som är på onsdag
3. Skriva klart dagboksgrej om en film som ska va inlämnad på torsdag på engelska
4. Göra frågorna i Styrteknik.

Uschanbuschan. Nejmen det är bara att sätta igång!


ettåtvåskyndapå



tänk att tiden kan gå så fort, redan helg, bara två veckor till i skolan så är det påsklov igen :D Men nu ska vi inte prata om det just nu,. Utan det kommer bli en dag med mycket göra idag,. har precis varit i norrtälje och varit på loppis och lämnat tim. Sen råkade jag visst köpa ett par skor också :) har ätit lunch och snart ska jag gå med hunden. peeengar hahah nejdå, men det blir till att köra bild efter promenaden, så vi frå väl se hur det går då.. Sen ska jag in och sätta mig och plugga, göra mig i ordning och sen så draaaaaaar jag iväg igen ;) inte en lugn stund alls idag :)

Det är så härligt ute, allt håller på att smälta, gräset har kommit fram och till och med snödropparna,. det är väl mysigt :) Sen så måste jag bara tala om att jag kanske kanske får ett liiitet jobb i höst, och vipps så blir det 2000 kr mer i månaden.. hahha.



Filmhuset


trallalla igår var jag på filmhuset :) riktigt trevligt det, kollade runt lite i kontrollrummet och där dom spelar in efterlyst. cooooolt. Nejmen sen så blev det dags att gå in i studio 1 tror jag det var och sitta i publiken. Tim var såklart med :) och vi kollade när dom spelade in petra medes talkshow. intressant kan man säga :) men ska inte snacka så mycket om vad som hände, det får ni se själva på tv. Det är antingen måndagen den 29 mars eller måndagen den 5 april 22.00 tror jag det var. Men dom som var där var bland annat;

Petter.


Henrik Fexeus.


Andreas Lundstedt.


Annika Lantz.


och aa såklart Petra Mede.

Nejmen seriöst, det var faktiskt riktigt skoj, dock som publik var man tvungen att göra vissa saker, haha. Men den kvällen blev riktigt lyckad!



korvgrillning

Det har blivit lite till och från med den här uppdateringen, men jag kan ju iaf fortsätta med att säga att jag mår toppen :) och det tycker vi är kul?! Men i söndags var det ett helt fantastikst underbart väder ju! och det blev till att grilla korv ute då haha, men jag måste säga att det är nått av det godaste som finns! korv på spisen är långt ifrån lika gott! också kan jag ju bjussa på några bilder från det.


Den här veckan ska jag lägga all energi på att plugga tror jag, jag vet det låter urtrist, men jag måste.. nästa vecka har jag dessvärre prov, i BB1 och det är 9 kapitel, så vi får väl se hur det går med att ta in allt det där i skallen och hålla kvar det.. Har också ett matteprov på fredag, bara att hålla tummarna på att det kommer gå bra.

Jag har ett stoooort problem,. Och det handlar om vad jag ska göra i helgen.

1. Jag åker till Linköping fredag-söndag
2. Jag är med Tim (låter lockande)
3. Jag pluggar arslet av mig.

Alternativ 3 är nog det bästa, måste plugga, men det är så sjukt tråkigt! alternativ 2 är det som är bäst tror jag, vill verkligen va med tim :). Alternativ är också bra, har inte varit där på superlänge, skulle va kul att åka och träffa bror, det var ju ett tag sen! ASSÅ HJÄLP MIG?! jag vet inte, och jag antar att jag måste bestämma mig fort som sjutton hur jag ska göra.. Det bästa vore ju om man kunde kombinera alla 3 (A) men hur? ...



maxen

ska kolla på denna nu med snyggtim :)





percy jackson



Kollade på Percy Jackson - kampen om åskviggen igår, måste säga att jag gillar den mycket! lix lite min stil av sån slags film haha, men seriöst, dom som inte har sett det tycker jag ska se den, nu!

Percy har ADHD samt dyslexi och har inte kunnat stanna på samma skola i mer än ett år. En sommar åker han och hans mamma till havet. Där kommer plötsligt Grover, Percys vän, och knackar på. Alla tre blir jagade av en minotaur och Percy hamnar i halvblodslägret, en sommarkoloni för halvblod, d.v.s. personer med en mänsklig förälder och en gud till förälder. När Percy en dag får reda på att han är son till den mäktige havsguden Poseidon förändras hela hans tillvaro. Han får förfrågan om han vill ut på ett uppdrag, ett uppdrag som kan ha betydelse för huruvida det är krig om en halv månad eller inte.

Jamen typ sådär nånting.



1 år av kärlek ♥



fredagen den 13 mars 2009 - lördagen den 13 mars 2010 det är den underbaraste tiden i mitt liv! Tack tim för att du har gjort den så speciell. Det har hänt massor av roliga saker, tillexempel en underbar sommar, underbara stunder tillsammans och allt är underbart! visst finns det motgångar, men dom löser sig alltid! Tim jag älskar dig mer en du tror! finns alltid där för dig ♥

Lördagen spenderades såklart med tim, riktigt mysigt! och det blev också lite presenter :) fick en ros och denna snygga tjocktröja!


det blev även till att göra en mysig och god middag tillsammans, det blev en toast skagen grej av denna sort,



och sen spagetti med tonfisk och currygrej, ser kanske rörigt ut och inte så gott, men jag kan iaf säga att det var sjukt gott! okej jag gillar fisk och sånt så det är ju en fördel!



Blev sätta sig framför tv:n på kvällen och kolla på melodifestivalen, dock tyckte jag inte om vinnaren, hon känns för ung, hade i stället hoppats på att salem al fakir med låten keep on walking skulle vinna! men det är ju inte så mycket att göra åt. men det blev lite natchos och dipp och sen våran hemmagjorde cheesecake!



förlåt för ett relativt lågt inlägg men ni får stå ut med det, och det var ju mest bilder så det är väl okej? eller nått. Men vi tog också en promenad runt lommarn i det fina underbara solskensvädret ;)



364 dagar <3

dags att blogga igen då,. det får bli en snabbis. Har redan avverkat lektionerna svenska och styrteknik, snart är det CAD och sen är det bara matte kvar.. lix idag har tiden gått så jävla segt, känns som om jag har varit i skolan i två dar och aaah. uch. Men jag kan ta och informera er om att det bara är en dag kvar nu! och jag kom på att jag har varit tsm med tim i 364 dagar idag! och det är ju suveränt! älskar dig! Känner också för att snacka lite om att snön redan har försnunnit lite, man kan se vägen igen! äntligen, men ska väl spela ngt nu kanske, vi hörs!



snart vår?!


asså shit! det är sol ute, har varit det dom senaste dagarna och hur härligt är ju inte det?! ;) Dessutom är det redan onsdag, sovmorgon till halv 1 varje onsdag, woow. Nejmen om mindre än 4 veckor är det redan påsklov! tiden bara springer iväg från mig ju,. Men å andra sidan blir det ju sommar snart, det är inte så härrans lång tid kvar, efter påsklovet så hoppas jag iaf på att snön ska vara borta, och det har ju blivit ljusare! Har också börjat med digitalteknik och styrteknik, det kan man ju säga vad man vill om... men aah :) Planerna för idag är att försöka få iväg tim till skolan, göra sig iordning själv, gå en promenad i det finfina vädret, och sen gå till skolan. Ska också försöka få in lite plugg här och där och sen ska jag hem till tim igen efter skolan. Och om bara 3 dagar så har jag och tim varit tsm ett år, snacka om att tiden går fort :) Jag är iaf sjukt taggad på sommar nu! men ska pussa tim nu och göra frukost, hörs sen!



biildbooomb..

hmmhumm. Ja äntligen lite tid över att sitta här igen då :) har varit fullt upp hela tiden, och jag är trött. men ska försöka skriva lite iaf, och det blir nog mest bilder :) Som sagt blev det ju en far och dotter dag i torsdags, och i fredags blev en lååång dag. Åkte hem till tim, och började fixa och dona lite, sen kom marcus och karro med bussen, blev äta lite, kolla tv och umgås, sen göra sig iordning! Bara för att fira mig :) med en fest lix. eller aah, ni fattar, :) Och det är en härrans massa bilder, stå ut, och va GLADA för det är bara kanske inte ens en femtedel av allt som togs. kanske till och med en tiondel, vet inte hur många jag lägger upp men skitsamma. Lite privat måste det ju a emellanåt ;) och om ni har tur kommer det fler bilder imorn!

enjoy!
 

karro och jag orkade lix inte med allt ! :P


före allt folk :) bara sp, marcus och tim där

sötnos<3

höhö karro och jag

robin

lite folk

mera folk

lite amanda, victor och joel

jag och jojo :)

jojo, amanda och victor

galna julia och karro

folk

karro och jag

garper

jojo, marcus och tim

tobbe och carro

boys

uuute

egomarcus ;)

robin och marcus

dagen efter

dagen efter

dagen efter

dagen efter



<3

det blev en far och dotter dag i torsdags, väldigt roligt och aah :) det var ett tag sen.



full rulle!

äntligen har jag lite tid att sitta här igen.. har varit mycket att göra ;) men jag kan ju berätta en del av allt iaf.

Måndag den 1 mars
Min födelsedag!! wohooo 17 år nu då ;) det blev en underbar dag, vaknade bredvid tim (det underbaraste) och dåklart mååånga paket ;) fick en väska av tim, behövdes verkligen! och sen fick jag parfymer, godis, massa pengar, stativ till min kamera, temuggar, och tro det eller ej 2 hammare också! :) men på dagen kom mormor och emma :) riktigt roligt det! :D blev fika och spela spel och umgås och prata :)

tisdag den 2
Skjutsade hem tim idag :( och sen bar det ner på stan och äta lunch med lina, frida och carl! gottgott :) ska göras om! imorn till och med XD Nejmen, har kollat i affärer och gått på stan, blev också mysig hemmakväll :) Pluggade även lite, precis som på min födelsedag.. haha!

onsdagen den 3 IDAG!
ta en tripp till östrastation, om du passerar gå inkassera 4000. Nejmen nästan ;) åkte till stockholm men mamma och frida :) blev massa shoppande, köpte en födelsedagspresent till lina, en skinnjacka till mig, ett jätteglittrigt linne, ett linne med mimmi på, leggings, och en sak till tim ;) haha mammas humor asså!

nejmen mer uppdatering senare, måste fixa msn, allt dampar ;)



RSS 2.0