utvilad



fina minnen av denna låt kan man säga :) Har hunnit vila upp mig efter helgens korta sömn! åkte halv 7 i lördagsmorgon hemmifrån mig till stockholm, sen tog mamma och jag bus4you mot linköping! ;) Oskar hämtade oss och det blev åka hem till honom och sen gå en sväng runt gamla linköping. taxitaxi och taxi blev det ;) Mamma och jag tog oss till konsert & kongress där oskars examen skulle vara. Det var lite kul faktiskt ;) dock fick man sitte ganska mycket men men .. Sen var det champagnemingel eller vad det kallas och frammåt kvällen blev det finmiddag med alla andra där ;) Det satt tre andra diplomander vid vårt bord med föräldrar och sånt och dom var väl snälla och trevliga!! :) Blev god mat och en massa roliga gyckel. Dock var TBi:s manskör QQQ bäst haha. Blev ganska sent och tillslut kom man tillbaka till hotellet. Åkte hem till Norrtälje igen på söndagen efter en tur till Tornby! Ni får nöja er med mobilbilder för tillfället, ;)

gamla linköping

hotell

teknisk fysik och elektronik diplomander

mamma och oskar



fixa och dona

har precis kommit hem från norrtälje! bra dag idag men orkar/hinner inte skriva om det nu.. Det återstår fortfarande en massa saker att göra tills imorn,. ska packa, duscha, fixa naglarna, måla tånaglarna och massa sånt småpyssel,. iaf så bestämde jag mig för att köra på den vita klänningen som jag hade på balen förra året, passande kanske? Blir en sjukt står bild men lev med det! hoppas ni också har en bra helg, det ska iaf jag ha!



ledig igen ;)

Pheew, det är nästan jobbigt att va ledig.. ;) skickade iväg tim till skolan imorse haha och sen åkte även jag in till norrtälje, gick ett varv på stan med lina och köte en morsdagspresent till mamma och sen två linnen eller vad det nu är till mig själv, + ett nytt puder. Anledningen till att jag var ledig idag är för att el har fotbollsturnering och dom som inte va med i min klass fick va hemma :) dock kom vi trea, men det är väl bra ?

Har hållt på att packa och är nästan klar, har beslutsångest för vilken klänning jag ska ha så jag tar med mig två stycken ner till linköping. Luktar väldigt mycket rök om mig, måste ta och tvätta håret tills imorn,. lina, jag och tim satt nämnligen ute och grillade lite i trädgården efter att mamma hade eldat lite, det var naaajs ju ;)

kommer troligtvis inte att skriva mer innan linköping, det får vi se, kanske om jag har någon tid över, annars hörs vi på söndag ju! ;)



not fair

sovmorgon wihuu! har precis slängt i mig frukost bestående av fil och flingor ;) ska snart ta mig ner till badhuset och sola en sväng, mums det var länge sen ;) Det är inte många dagar kvar av skolan, skönt, men jag måste fortfarande hitta en klänning jag kan ha på mig när jag åker till linköping på lördag :) Får också se om jag drar till gymmet idag eller ej, jag har inte bestämt mig än.. måste egentligen plugga... USCH!



headache

soligt igen! härligt kan man ju kanske säga, men jag sitter ändå innomhus, har stans huvudvärk, det har ju varit full rulle hela helgen, somnade igår direkt när jag la huvudet på kudden, det är ganska olikt mig, kan inte somna så fort ;o Hade en myskväll med tim igår med film :)

Sitter just nu och bombar facebook med nya bilder, konstigt nog har det inte gått nått vidare att ladda upp förut men nu så *poff* funkar det ;) Har skrivit en sammanfattning om det jag har skrivit om på svenskan och hoppas på att de andra i min grupp också har gjort det som vi kom överens om! ;) ska snart ta itu med pluggandet inför provet jag har imorn,. ;o

Sitter också och ritar lite smått, ska väl ta en dusch snart, eller kanske ett bad ;)



solig lördag!

Hemma igen efter en härlig lördag! :) Gick upp otroligt tidigt (klockan 7) fast det blev väldigt sent i fredags. Men packade iaf ihop lite grejer och åkte till tim, sen tog jag, tim och hans mamma och åkte ut mot kapellskär för att leta reda på några klippor för att sola och fiska, dock gick det inte så bra på en gång för vi gick runt och letade i en timme i runda slängar innan vi beslutade oss för att åka till gräddö ist. Då började tims tålamod ta slut ;) men vi hittade ett bra ställe så det var bara att sola och fiska och käka lunch, det blåste som bara den men det gjorde inte mycket.

Åkte tillbaka till norrtälje en snabbis och packade om innan vi tog bussen in till stockholm och åkte ut till tranholmen till tims moster. God middag, riktigt kul och tim och jag tog oss ett dopp i havet, ganska kallt men väldigt uppfriskande, för det var sjukt varmt och typ vindstilla där, så det blev till att sitta och sola resten av dagen där ;)

sol är riktigt mysigt! kanske inte idag då eftersom det spöregnade och massa sånt, men det måste ju komma sånna dagar också ;)


tim<3

utsikt

:)

en lekande elsa :)

ojoj..

inga kommentaren.. ;)



nattinlägg

så sjukt värd dag! är egentligen för trött för att skriva men en viss tim bad mig va vaken (A). Hade nationell i matte idag,. hoppas på att det gick vägen! och inte diket haha. Men handlade iaf lite fiskegrejer idag, och tro det eller ej så passade jag på att klippa mig också!

Kvällen var den bästa på länge! haha. Vad händer lix..? 6 ungdomar, ute, flygfältet, cykelrum, flaggstång. vad mer ska man säga? jo det finns mycket ;) men träffade karro, marcus, andré och johan efter att jag hämtat upp tim ;) vi satte oss och grillade och hade det väldigt trevligt ;) blev dock spindlar och småkryp (stora såna) överallt! Drog oss och spelade fotboll, och kubb och sen kom dessa förbannade mygg.. Så  vi råkade sätta oss i ett cykelförråd och satt där och "lekte" bland annat "jag har aldrig..." lite kul faktiskt! men sen gick vi en sväng till flygskolan och då kan man ju bara tänka sig vad som hände!

Tänker nog inte berätta så mycket mer utan låter dessa bilder tala för sig själva!

grillgrillgrill!

andré och marcus

marcus och karro

tim <3

kubb

tim<3

johan och tim

andré och hans stol (ryggsäck?)

borttappad kanin som vi hittade hem åt

andré

johan

jaa :)

:)

trasigt...

.. och lite snett ;)



matte

somliga har det bra och somliga inte.. som jag till exempel, för jag har NATIONELLA PROV om typ en timme,. det känns ju inte riktigt okej om jag får säga så.. men det ska nog gå bra hoppas jag på  ;) Efter det ska jag gå på typ ngn förelösningstjohej för alla el1or. Och efter det.. jo då ska jag gå och klippa mig! wuheeeej! eller nått. Ska upp till dogger sen med tim och införskaffa lite fiskesaker. sen ska jag dra mig mot flygfältet under eftermiddagen och jippi! grilla!



wanted


sitter just nu och kollar på wanted med tim,
det var ingen skola för mig idag.. så det blev ist till att gå runt lite och sånt ;) det var sjukt varmt och nu är man mer uppvilad med en liten ledig dag sådär mitt i veckan ;) åt lax till middag och det var supergott ! Har även hunnit med att fixa fiskespöna och kollat vad jag ska inhandla till dom imorn ;)

för övrigt är jag sjukt sugen på iskallt vatten just nu.



sovmorgon.. igen!

Soft dag kan man säga, först sovmorgon och sen är det bara en enda lektion ;) fast dock är det matte med det ska man väl kunna överleva :) slutar då 10 i 12 och då är det bara att gå hem till tim och sätta sig där och vänta på att karro ska komma till norrtälje så jag kan va med henne ;) Ska nog vara med tim ikväll också :)

Måste bara säga att planerna för helgen och allt det där kommer bli superbra! massa roliga saker ska man göra ;) men återkommer nog med det sen så jag har nått att skriva om .. snart ska man masa sig iväg till skolan också.



solsken idag igen!

sitter och äter frukost, mums, och funderar på ditten och datten. Det är fortfarande sol ute och mitt humör är på topp. Kommer ihåg att jag drömde världens sjukaste sak men det är lite suddigt här och där, säkert bortglömt snart. Sitter och pressar en låt som ger underbara minnen och tankar. ni kan ju lyssna på den här nedanför! Mina planer för dagen är.. snart ner på stan och vandra runt lite för jag börjar inte förrän halv 1, superskönt! Ska nog kolla på lite nytt smink kanske om jag orkar? Sen är det typ film i skolan så det blir chill. Ska ta mig till gymmet efter skolan med emma och träna lite, brabra! Nu är det nära sommaren och det märks för det är sjukt varmt om dagarna! eller kanske inte sjukt varmt men lagom så man kan gå utan jacka och sånt. Ska nog försöka plugga lite till provet jag har nästa vecka! i digitalteknik dock.. Helgen vet jag inte hur den ska spenderas än men det känns som om den kommer bli bra!

Igår fick vi dessutom reda på hur det gick på nationella proven i engelska och jag är ganska nöjd kan jag säga! Fick väldigt bra betyg på uppsatsen och det var den som jag vet att jag missade en massa grejer på så jag blev förvånad, menmen! ;)



skooola

skola vad mer ska man säga om det ?!?!? tråkigt typ eller hur? Och cissi sitter och spelar redvid mig och aah, snart börjar vi och det suger för vi går ända till fyra idag.. men det är iaf sool ute!



måndag igen som alltid

sitter här i skolan igen och har precis haft praktik eller vad man ska kalla det i båsen.. Det har varit sol hela dagen än så länge och det känns ju okej! dock har jag en lååång rast just nu som jag ska försöka fördriva tiden med på nått sätt, typ sitta här. Har för tillfället inget att plugga på heller så det är ännu mer bra!

Idag ska jag nog försöka ta en joggingtur eller en långpromenad när jag kommer hem om det fina vädret håller i sig, sen ska jag också ta en övningskörningstur med mamsen.



fiskelycka

imorgon är det skola igen, känns ju inte så där helt okej, men det är ju bara ca 20 skoldagar kvar och det gillar vi! Helgen spenderades såklart med tim hemma hos hans pappa, och igår var det sjukt varmt! fast det tackar man ju inte nej till när det är solsolsol!! tog även en liten fisketur och drog upp några abborrar, (jag fick alla abborrar medans tim fick alla mörtar!) haha ;) med andra ord har det varit en underbar helg!



grillkväll

trött så trött,. vaknade ganska tidigt idag även om det blev sent igår!! usch. men gårdagen var riktigtriktigt skoj! ;) började gårdagen med att göra mig i ordning, låta tim fortsätta sova i min säng medans jag åker till norrtälje och träffar karro :) tog bussen mot stockholm, och sen klev även andré och marcus på efter ett tag ;) jag köpte ingenting i stockholm! wooow, dock har jag inte så mycket penger kvar men ändå ;) Vi var där inne ett bra tag innan vi tog oss hem igen. Efter ett tag tog vi oss till flygis och köpte en massa mat! som vi sedan grillade hemma hos karro :) och då kom även moa och robin förbi ;)

Vi hade en riktigt skojig kväll kan man lugnt påstå! Och fler blir det! ;)


estet ft toppen



resans gång

Tisdag idag! orkade inte blogga igår så jag gör det idag ;) men i helgen var jag i ockelbo! kom hem i söndags, och det var riktigt kul där! Massa shoppande och sånt :) var i valbo i fredags och i lördags blev det shoppa lite i gävle och kolla när lina spelade fotboll på brynäsvallen. Är ca 500 kr fattigare men det är det värt ;) blev lite hårfärg, skojiga saker och en present till tim! Blev lite mer handla saker i valbo på g hem också! och det bästa av allt var ju att det var liiite bättre väder där uppe än vad dom som var här hemma i norrtälje och de hade X)


packning, min finfina väska och linas heffaklump!

stuga!

fint väder vid pölen!



OCKELBO

Nu kommer det vara dålig uppdatering! för.. jag ska till OCKELBO i helgen! =) hur najs är inte det lix? Och det blir valbo köpcenter, sandviken, gävle, brynäsvallen, och aah allt helt enkelt full rulle! :) och det känns ju skönt att komma iväg ett tag :) kommer dock att sakna tim :(

Blir en kort dag för mig, först svenska, sen styrtekniksprov och sen drar jag!



jeans vs chinos

jag är i ett väldigt stort behöv av ett par nya jeans?! blåa och svarta.. eller kanske ett par chinos,. har iaf bestämt att om det  blir ett par byxor ska det bli nån av dom här! ;)



för övrigt sitter jag just nu med boken uppe och ska plugga men sitter ist och pratar med tim och leker med datan. Har gjort det sista matteprovet nu! och det gick kanon! ;) tog mig sedan upp till gymmet med emma och spände musklerna ! ;) haha nejdå, det finns inte så mycket att spänna... än!

Imorgon är det också nationella i engelska, denna gången muntligt! sen kan ju engelskan bara ta sig för att proven äntligen är klara ;) Vi ska vara i små grupper och jag har första tiden imorn med madde och emil! hoppas det går bra iaf! Och jag måste säga att vi har ett supergott te hemma!



provprovvv

Börjar inte förrän halv 1 idag, jag är sjukt glad att nationella proven var igår och inte idag.. missade ju min sovmorgon förra veckan på grund av det.. men nu är det inte mycket kvar! Tycker man inte borde ha så mycket prov hela tiden, lite ledigt kan man ju få! ;o


5/5 matteprov
7/5 styrtekniksprov
12/5 nationella i matte
21/5 nationella i matte

dock kommer det komma typ 593763 prov till innan sommaren,.

Men på fredag! hoppas jag på att jag får gå tidigare från skolan vilken är typ 90% säkert ;) för då blire till att åka upp till ockelbo igen! äntligen det är riktigt skönt! Typ shoppa hela helgen i sandviken, gävle, valbo och allt de där :) så det gäller att spara pengarna..

har egentligen inget att skriva så återkommer väl kanske undet dagen ;p



night

helt slut! gonatt

<3


<3


backontrack hehe

Nu ar jag äntligen lite tid för att sitta här och skriva igen! har varit full rulle i helgen, massor med roliga saker och faktiskt en del tråkiga också om man får säga så.. men lite som har hänt sen sist då;


Fredag

VAAAAAALBORG!! eller det borde nog stå med små bokstäver, det var faktiskt inte så märkvärdigt,. Efter skolan tog jag och tim oss hem till mig och grillade med mamma och pappa, riktigt gott och man blev riktigt mätt! Blev skjutsade till norrtälje och då var det bara att sätta igång och göra sig iordning. Halv 9 bar det iväg, knallade från vigelsjö upp till kvisthamra där vi mötte karro, marcus och andré ;) vi gick till södrabergen och kollade när dom tände eld på allt haha, och det blev bara att gå hem till karro efter det. Måste bara säga att varje gång man åker taxi från karro till tim blir det bara billigare och billigare.. nu gick det bara på 100kr !!


Lördag

jag stressade iväg på morgonen och träffade karro, vi gick runt i norrtälje, pratade och satte upp lappar ;) Sen så hämtade frida och carl mig och tim, åkte hem och frida tvingade ut oss i hallonlandet ;) där vi rensade massa ogräs, men måste säga att det blev skitsnyggt! sen så prackade hon på mig gamla nationella prov i matte som jag räknade lite på, och det är bra träning inför det kommande provet ;)


söndag

BAAAADADE med karro, vi åt även kebabrullar på arena och sen gick vi och solade en sväng, provade ståsolariet, och det var ingen höjdare att sååå,. men det var billigt! halva priset ;) gick hem till tim sen och jag fick en liten present av honom, hur gulligt som helst ;) dock blev det en massa plugg på kvällen men även en förtjänt kväll framför tvapparaten för att kolla BONES ;)


Måndag, idag

Upp tidigt igen, slänga sig till norrtälje och kolla synen på körskolan, gick utmärkt ;) köpte en gräsklippare och sen tog lina och jag en cykeltur och nu är jag helt slut,. har suttit och kollat lite på frågorna i styrtekniksboken och gjort typ 7 övningar i engelska för att komma igång eller vad man ska säga till nationella proven imorgon! dock ska jag snart ta en lååång dusch, mys! sen planerar jag att sätta mig och läsa i boken ett tag.. sova tidigt kanske?



RSS 2.0