jag skrattar idag



Sitter här och saknar tim :( håller på att mecka igång min ipod igen och det ser ut som om det kommer löna sig ;) funderar på att kolla på en film men jag har ingen aning om vilken :o så det får bli kolla lite sport på tv så länge.. men jag har städat undan alla kläder som bara ligger i rummet så det ser okej ut iaf :) faaast man kanske ska ta och glo på per morberg ist?.. nej jag vet inte (: Jag är fett taggad på att ha en helg till! men får väl vänta en vecka i guess ;o men det är nog inte såååå farligt trots allt. Men jag har räkat lite matte idag, uschanbuschan vad det är tråkigt.. Men om nu har tråkigt kan ni ju alltid lyssa på lite musik! typ som denna låt.





take a minute

Hejsan, ska försöka fixa ett inlägg nudå, varje gång jag har försökt publicera ett så har det ju försvunnit och det vill verkligen inte fungera, dumma sida :( Men Min helg har hittills varit supernajs! I fredags knallade jag ner på stan med mamma efter skolan och nu har jag hittat lite prylar jag ska köpa till tim (A) Men iaf, va med tim när han slutade och vi satt och letade partymusik och hade kul  (: vid 9 kom karro och marcus förbi och vi hade det najs (: spelade spel och hade så kallat ett litet "chillkrök" haha (:


Igår däremot så åkte jag och tim hem till mig en stund och vi kollade på Sherlock Holmes, och jag måste säga att den var faaan bra ! ;) Lite kort om filmen här då; 

Hela rikets säkerhet står på spel när Sherlock Holmes och Dr Watson följer spåren efter en samvetslös skurk, vars planer kan omstörta hela det brittiska imperiet. Holmes mäter gärna sitt skarpa intellekt mot sjuka brottsgenier, men om det krävs slåss han mot skurkarna på ett mer handgripligt och kraftfullt sätt.



När vi hade kollat klart så gick vi och sov/vilade middag, hur skönt som helst! för jag kände att jag sov inte så mycket natten innan. men när vi väl va uppe igen så åkte vi in till Norrtälje och var med karro och marcus! roligt som vanligt ;) Bara att fortsätta tagga oavsett vad!

Jag ser dessutom en jobbig vecka framför mig, långa dagar och långa lektioner och tråkiga är dom dessutom! men det är väl bara att hålla ut i guess. Har för övrigt hittat ny najs och skön musik, som jag säkert kommer ha pressat sönder innan dagen är slut! men då är det bara att hitta nya! Men om detta funkar så hörs vi senare.



You got the right to be mad



äntligen kan man sätta sig i lugn och ro framför tv/dator/allt. Riktikgt glad är jag iaf! fick mvg på provet jag gjorde igår, wooow, sen så käkade jag minnsan daisys till lunch men trevligt folk (: ett stort NO är att det har börjat snöa och sånt igen.. Jag om någon är verkligen inte taggad på att ha mer snö. men däremot ska jag sola med karro imorn och då blir det väl mer skitsnack som vanligt right? ;) Nejmen det ser även ut som om jag kommer sova hos tim imorn, det var ett tag sen, och sen på fredag känner jag att jag kommer ha så sjuukt kul! Är sjukt trött, hade inte mkt att göra så dum som jag är så satte jag mig med matteboken och räknade HAHA?!?! kalla mig pluggis men aah, ofta... XD nejmen han iaf göra 95 tal i brist på annat, och så kan jag ju alltid se det som plugg inför matteprovet jag ska ha imorn som jag egentligen inte tänkte plugga till.. men aah. Tror jag ska gå och lägga mig snart, är ju som sagt trött..



filminspelning!



det blev tyvärr bara en bild från dagen som var, och den dagen som varit har hittills varit okej. Drog iväg till dah shoool och gjorde ett fett svårt elektronikprov! men det ska nog gå bra ska va se ;) sen så drog vi ihop engelska gruppen och tog oss till vigelsjö och påbörjade på våran filminspelning ;) Det var riktigt kul faktiskt! Blev en del skratt (: Sen så hade vi svenska som man i princip inte gjorde någonting alls på! men aah, får se hur dagen slutar sen ;) Måste bara säga att jag har tjänt 675kr också! de ni ;) haha kanske borde handla något? får se :) Blir kortkorta inlägg hela tiden men det är lugnt ;) iaf för min del.



ajajaj



mhmm precis, ajajaj kan man nog lugnt säga! Sitter och dricker mitt kokheta te och försöker se glad ut (: Har ju blivit sjuk igen! alltid, preceis när jag har blivit frisk så faller jag ner och ligger typ död och sjuk igen -.- För tillfället är det fortfarande halsen, nu kan jag inte ens svälja eller gapa typ, eller tugga för den delen.. saken är inte bättre att imorn kommer det där JÄVLA elektronikprovet.. men vi ska ju iaf spela in vår nyhetssändning ;) Den här veckan kommer bli mer fail med tanke på att vi ska ha matteprov också, plus att jag inte kommer få va med tim på hela veckan :(



no pic today

tralllallalala, nu är det så att jag inte har haft riktigt lust att skriva häär, men ni har nog stått ut med det vad jag kan förstå ;) Men jag har varit i Åkersberga hos syster fredag och lördag, och på lördagen droog vi iväg och shoppade lite ;) blev inte så mycket för min del. Först packade vi ihop allt pick och pack och åkte till sollentuna ;) typ nytt köpcentrum där, och då handlade jag en väst? på hm, som jag inte vet alls vad jag ska ha till?? :S aja men det blev fika där också och johan lyckades komma in i sitt zombiemood, dvs när han bara bär på alla våra kassar, stirrar rakt fram, inte lyssnar och absolut inte säger nått. ;) men den åkte vi vidare till täby och gick och handlade där också, blev lite onödiga småsaker ;) och Johan är ju så smaaart, vi va i täby ungefär en timme, och när vi kom till bilden hade vi fått böööter på 300 kr XD bara för att johan inte hade kollat vad p-mätaren stod på när han satte dit den, HAHAHHAHAHHAHA fail X) typ dagens hökdpunkt! ;)

Väl hemma så blev det bara en massa plugg och skit.

Men igår så åkte jag till tim :) det var najs, kollade film och åt middag och sånt :) och gick en promenad runt lommarn också! de ni ;)

Idag så har jag sovmorgon! asnajs, vet dock inte varför jag är uppe nu men det kan ju ha ngt att göra med att jag måste väcka tim snart så han inte kommer försent till skolan,. (: Men ska nog fixa lite annat nu, men vi hörs!



.

fuck livet, har aldrig kännt mig mer misslyckad som nu. finns inget kvar.

maaat

Som ni alla kan se på första bilden suger praktiken..  uuuh, sitta och mäta massa dioder och skit, men madde verkar ha kul ;) haha. Nejmen det var den mest plågsammaste lektion jag haft. Sär dag förövritg också, har haft ont i mage och knappt kunant äta men ändå varit hungrig.. Men jag ska iaf äta fajitas nu, och sen blir det nog spela massa spel med johan, carl, lina och frida. Skönt att komma bort från allt ett tag, orkar inte med mer..  Och jag orkar inte skriva heller, men aah, jag hatar allt just nu. och sen gör inte alla proven det bättre, men nu ska jag inte ta upp mer av eran tid med att sitta och klaga. peace out lix.






sooooola

hejsan hoppsan (: vill bara säga att igår var det en riktigt dålig dag, rent ut sagt usel... Men inte hela tiden (: Träffade ju faktiskt karro, moa och isa (: vi drog iväg och solade lite solaruim efter så mycket om och men.. eftersom man blir mer rynkig av solarier och sen kan man bli sjukare om man är sjuk, och att aaa. skit samma, kul och mysigt var det (: sen så va jag lite med tim på kvällen också. Sitter i åkersberga just nu men ska åka och handla så vi kan ju höras ikväll om vad jag har gjort idag ;)



.

nej jag vill inte. nu vill jag sova.



hmm. skola

yes så sitter man här helt ensam i skolan dårå... hur kul är det på en skal 1-10? jo -9473629 haha. Men jag får hoppas på att det kommer nån snart då. Men idag blir dte matte... uuuh, orkar inte, vi har dessutom stans fulaste böcker från typ stenåldern. Men aah vi ska få nya (: hoppas dom är beställda, för jag vill ha en fiiin bok X) men jag klarar mig utan bok, men om jag måste kan jag ta en ny fin. Men fakiskt så ska jag träffa karro idag och det ska bli kul (: länge sen sist!! Och nu är det inte långt till helgen. Bara idag då, går till klockan 2 och imorn, slutar 4, men har ju praktik (: sen så blir det att åka till åkersberga!! fett najs :) men aah vi hörs!



lolpådata

bläääääääääää ska sitta och rita massa ritningar här och nu, det är inte kul?!?!?!? hahahahha lol vet inte vaad, men aa, christer blir sur om man sitter och gör annat, men alla vet ju att JAG ÄR BRA PÅ ATT SMYGA! nejmen palla, har precis ritat en bil i ritningssystemet, och det är najjs. men har inte nått att säga egentligen så hejdå!



god morgon

jaa, morgon igen då (: hm igår var det en sjukt jobbig dag, eller snarare seg, där av det jobbiga. Men jag måste säga att vi har kommit ganska långt på våran nyhetsgrej på engelskan (: känns skönt iaf. har typ inte gjort nått i skolan alls mer än suttit och lyssnat :o och som straff för att jag blev klar med all lödning och sånt fick jag dra en ledning i korridoren till ett klassrum och sätta upp en såndär, rörelsegrej, ni vet, om man rör sig i klassrummet ska lamporna tändas. HAHA usch det var läskigt, eller att stå på en sån där jävla byggställning XD men fick mycket hjälp av tommy så det gick iaf X) haha. Men aah, man ska inte jobba för fort med saker för då straffar det sig X) Igår började jag också plugga på elektronikprovet vi ska ha nästa vecka. uschanbuschan vad jobbigt :( sammanlagt 50 sidor att läsa igenom, men sen tog vi bort några också (: skönt!

Hehe jag åt min första semla i måndags, liksom bara om ni ville veta XD och nu käkar man minnsan gröt. och snart ska man till skolan..



skola...

skola suger vad annars? sitter här igen, 10 minuter till jag börjar och jag har absolut inget att göra, mer än att försöka proppa in alla grejer i skåpet. Varför har alltid jag så sjukt mycket saker med mig när jag ändå inte gör ngt? asså ni fattar, jag har de 2-3 böcker jag behöver för dagen, men ändå har jag med mig två väskor med grejer? får inte ihop det riktigt. Menmen struntsamma (: Och idag blir det, elektronik = tråååkigt,, engelska = ganska najs för vi ska fixa till redovisningen,, svenska = rena rampa pesten och sen ska vi löda sista lektionen = vilken är ganska soft och enkelt tycker jag, behöver bara löda fast en on/off knapp eller vad man ska säga och sen är jag klar! aja lång dag så jag är säker på att vi hörs igen (:



ett grattis

asså jag fattar inte hur man kan vara så trött efter en ganska så lugn dag i skolan ?!?! hallå, blev lix lite lugn praktik, ganska najs, sen seg elektronik. en idrott man bara spelade vollyboll på och sen en mattelektion man tillbringade med att glutta ut genom fönstret på all den tråkiga snön som kom från himlen. har hunnit plugga liiiiteliiiite idag, men det sög så jag ska göra nått annat ist.

Blir ett kort inlägg idag med, men jag har en så fruktansvärd huvudvärk och magvärk :/ dessutom ska jag umgås med tim (:



Vill passa på att säga grattis till världens bästa bror som fyller 27 !! :)

<3



precis som alla andra

bara för att jag gör som alla andra

Visste du att jag har:

(x)  Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
(x) Hatat kärlek
(x)  Sagt nej till sex
(x)  Cyklat utan händer
(x)  Tycker att sommaren borde komma nu
(x)  Känt mig som ett as
(x)  Älskar att gunga
(x)  Är höjdrädd
(x)  Gjort mig själv illa
( )  Är homosexuell
( )  Kysst mig själv i en spegel
(x)  Hoppat från ett fönster
(x)  Viskat i någons öra
(x)  Förlorat någon jag älskade/älskar
( )  Dödat någon
(x)  Bakat sockerkaka
(x)  Velat dö
(x)  Lyssnat på samma låt en hel natt
(x)  Ätit godis istället för att gråta
(x)  Skrikit hora/bög till någon
( )  Varit hög,
(/)  Hatar värme
(x)  Har skrivit på någons arm
(x)  Har dissat någon som ringt på min mobil
( )  Har hatat någon som jag egentligen älskar
(x)  Har ångrat mig
(x)  Varit svartsjuk
(x)  Har hostat blod
(x)  Hoppat omkring på stan
(x)  Tycker om kladdkaka
(x)  Har ätit middag med någon jag tycker om
( )  Har hatat/hatar mina föräldrar
(x)  Ätit jättemycket och sedan spytt
(x)  Har hatat/hatar min kropp och mitt utseende
(x)  Har spelat gitarr
(x)  Skrattat åt mig själv
(x)  Sjunger/sjungit i duschen
(x)  Skrikit mig hes av panik
( )  Blivit strypt
( )  Har sett någon dö
(x)  Har skakat av nervositet
( )  Blivit slagen seriöst
(x)  Har skrattat så jag gråtit
(x)  Sprungit och gråtit samtidigt
(x)  Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin i väggen
( )  Hatat hela världen
(x)  Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om.
( )  Tycker att pengar är viktigare än något annat
(/)  Drömmer ofta mardrömmar
(x)  Skulle kunna dö för någon
(x)  Har ett smeknamn
( )  Somnat på golvet
(x) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
( )  Åkt buss genom halva Sverige
( )  Kastat mig framför ett fordon
( )  Älskat någon som inte vet om det
( )  Skrapat upp knäna
( )  Tycker att krig är idiotiskt
(x)  Tuggat på ett grässtrå
(x)  Varit nära döden
(x)  Hållit i en orm
( )  Varit så full att jag inte kunnat gå
(x) Trott att jag varit odödlig
( )  Kastat min telefon i vattnet
(x)  Vaknat av att jag gråter
( )  Känt mig som ett får
(x)  Haft läppstift
(x)  Har gråtit i någons närvaro
(/)  Älskar regn
(x)  Önskar mig ett liv med en speciell person
(x)  Har slagit till någon så att personen tappade andan
(x)  Har en studsmatta hemma
( )  Kysser med öppna ögon
(x)  Gillar att städa
( )  Har varit lunarnörd
(x)  Har gråtit av lycka
(x)  kan 3 olika språk,
(/)  Har bra självförtroende
( )  Tror att jorden går under snart
( )  Tror på gud
( )  Är en negativ jävel
(x)  Drömt att jag varit död
( )  Har aldrig druckit öl
( )  Trivs med min kropp
(x)  Har ätit kattmat
(x)  Är dålig på att säga nej
( )  Har någon gång känt dödslängtan
(x)  Avskyr matte
(x)  Tycker om att spela piano
(x)  Är en dagdrömmare
( )  Har varit på hultsfredsfestivalen
( )  Är vegetarian
(x)  Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x)  Hade gosedjur som liten
( )  Har förlorat en nära vän
( )  ska flytta så snabbt som möjligt
( )  Knaprar ofta alvedon, koffeintabletter, panodil, ipren ngn gång perdag.
(/)  Skriver dikter eller andra texter
( )  Är emot abort
( )  borstar aldrig hårt
( )  Har/haft tandställning
( )  Faller nästan alltid för fel personer
( )  Tycker om Britneys musik fast än du aldrig erkänner det
( )  Ätit/äter godis på skoltoaletterna
(x)  Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
( )  Hatar mjölk
(x)  Har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
(/)  Ser på family guy
(x)  Har gått/ska gå på bal
( )  Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x)  Har snusat/snusar
(x) Har rökt/röker
( )  Verkligen hatar att gå till tandläkaren.
( )  Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(x)  Har dansat på scen
(x)  Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x)  Älskar någons leende
(x)  Har syskon



sharing different heartbeats in one night

nu är det bestämt (: drar iväg till Åkersberga på fredag! men kommer hem på lördag (: den helgen kommer bli fylld med god mat, underbart sällskap, och shopping, och mysig filmkväll! härligt va? (: Men det är en lång vecka som väntar mig, massa plugg, sena dagar, och en förkylning som inte går över, men jag har ju tim (: och det hjälper alltid (A) Håller för övrigt på att fixa tillbaka löshåret på sin plats och snart blir det även lite plugg,. inte okej :o eller vad säger ni? dessutom är det synd att vädret håller på att falla ihop och bli tråkigt :/ kan det åtminstone inte komma lite sol? så man blir pigg igen. Nej nu ska jag vara till lite nytta!

hittade en bild från mitt "hemma" haha (: på johans blogg (:





trallalla

slapp dag eller vad?!?!?! (: helt otroligt, tim skulle sova ut, och jag fick absolut inte väcka honom, tippade på att han skulle sova til 12 som vanligt iaf, men icke sa nicke, han vaknade lite före halv 11 :o ;) Blev faktiskt, kolla lite på paranormal activity igen, men det lockade mer att gå ut och åka lite spark och foto lite haha. Kommer några bilder lite längre ner (: Det handlar liksom om att bjuda på sig själv!! Blev också ett parti monopol, dock vann tim... Men aaah, vi har precis kollat på snatch, bra film det (: Finns inte så mycket att göra nu förutom att duscha och fixa allt.. blääää men ska ju leka med tim (: det är höjdpunkten! tack för att du är med mig (: Dock orkar jag inte skriva meeeeer...

enjoy the pics! fullt seriöst ;)


hahahahhahahhahahahahhaha!!

tim <3

snöträd

sudd snygging <3

snöträd

kärlek<3

hål?..

(:



morgon

Sjukt trött, men igår var ju jag, pappa och tim på bio - snabba cash (: och jag tyckte faktiskt den var helt okej! Är inte taggad på skola på måndag, men har ju praktik så det bli lite kul iaf (: Men idag har jag väl inte direkt några planer, förutom att va med tim (a) och vi lär ju hitta på nått kul! :) blir ganska liiiiite skrivet just nu, men har precis käkat frukost, gröt det är väl bra (: men kan ju återkomma senare idag X)



Det finns en förkärlek

Nu är det såhär att det här är speciellt (: blir glad av de här låtarna och dom är minnen.

För övrigt är jag hemma hos tim, och det känns lika bra som alltid, ska väl kila iväg till bion om en halvtimme och möta pappa. :)


Lorentz & M Sakarias - Baby


Lorentz & M Sakarias ft. Newkid - Lever min dröm


Lorentz & M Sakarias - Unicorn


Ismen - Kalla mig (vapnet)


Ismen ft. Mofeta - Konventera



Det var för oss som solen sken som guld och gick upp varje morgon för kärlekens skull! (8)



freedag (:

Höhöhö sitter här hemma efter en sååååå jobbig skoldag *not* slutade nämnligen typ 10 över 10 (: Nejmen då blev det springa ner på stan och rusa vidare till hm, där blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig, men ist för att köpa det jag hade tänkt köpa som inte fanns så köpte jag ett par trosor för 20kr, en parfym för 40kr och en maskara för 150kr. Är hur trött som helst, men en positiv sak är att jag börjar bli lite friskare, inte så mkt feber, inte lika ont i halsen, men dubbelt så snorig och täpt i näsan.. Men det gör iaf inte ont (A). Kom på att jag måste snart börja plugga 50 sidor elektronik till provet, komma på vad jag ska säga på engelska grupparbetet OCH kolla lite i matteboken, wooow vi har haft en lektion matte på hela året (: men nu ska den tydligen börja, på torsdagar också.. På söndag ska jag troligtvis träffa karro och det känns kul :)

En sak ska ni veta också, att jag, tim och pappa ska på bio ikväll :) ska se snabba cash, äntligen asså. Men jag hoppas verkligen att den är lika bra som boken, boken var ju underbar, hahahahaa. Nejmen det var coolt ju.

Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado- brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand om sin 5-åriga dotter. Baserad på Jens Lapidus succéroman med samma namn.




10 months in love

Godmorgon på er! idag gick jag upp en timme tidigare än vad jag egentligen behövde.. smart ;) eller nej. Men jag kunde inte sova, har vaknat typ varje timme hela natten för att jag har varit täpt i näsan och inte kunnat andas, för jag är ju den personen som inte är så bra på att andas genom munnen?!?! jobbigt läge. Men iaf, nu har jag massa tid kvar att plugga på, och det är ju  faktiskt lite bra (: Och sen har jag en halvtimme till på lektionen i skolan att plugga på innan provet och det är ju inte fy skam det heller. Jag har lust att döööda min näsa.. Och jag måste säga att jag har beställt biljetter till snabba cash nu (A) hihi hahahhaa. nej är bara glad.

Nu till The Big Thing. Idag firar jag och tim 10 månader (: det känns underbart, dom bästa månaderna i mitt liv, du är verkligen speciell älskling! Vi kommer ha supermysigt idag, och det är bra (A). Älskar dig mer än allt tim, hoppas du vet det, du och jag för alltid (L)



Flipsyde - Trumpets

Countin' trumpets on the wall fiery flame will kill us all
And I hear trumpets ringing in my head before I go to sleep
Takes me back way back when we were young and we were friends
Now I'm home alone smokin' cigarettes waitin' by the phone
Sweet Virgina blue skies early mornin' sunrise
I can see your spirit dancin' next to mine

I know that you'll never be the same again
We can just roll on down this road my friend
I know that you'll never be just never be alone
I know that you'll be there when I will say goodbye

Hold on tight baby lean when I lean
Both arms tight lady follow my lead
Let your hair down feel it blow in the breeze
I'm a' take you to a place that you'll never believe
Riding on the wind disappear in the sky
Never ask why spread wings and fly
Sunbathe in the sun rays and dream
Listening to Dave play and Stevie sing

I know that you'll never be the same again
We can just roll on down this road my friend
I know that you'll never be just never be alone
I know that you'll be there when I will say goodbye

Countin' trumpets on the wall fiery flame will kill us all
And I hear trumpets ringing in my head before I go to sleep
Takes me back way back when we were young and we were friends
Now I'm home alone smokin' cigarettes waitin' by the phone
Sweet Virgina blue skies early mornin' sunrise
I can see your spirit dancin' next to mine

I know that you'll never be the same again
We can just roll on down this road my friend
I know that you'll never be just never be alone
I know that you'll be there when I will say goodbye


och det är våran låt, <3



good or bad?

Äntligen tror jag att jag är fri från febern, men. Jag tror jag börjar få bihålsinflammation ist,. och min hals har typ svullnat igen. men det är inget att sörja över ;) Imorn har vi terminens första prov, och det känns ju inte direkt okej, är inte alls taggad, men det ska nog gå bra ;)

Jag hatar dryga människor, speciellt såna jag träffade på idag, lix håna ut en totalt och ser ner på en för att dom tror att dom är snyggast och bedömmer ens klädsmak och kollar konstigt, men hahahha det är dom som är fail ;) och jag bryr mig inte om de. För jag har iaf allt det dom inte kan få. HAHHAHAHHAHHAHAH! Sen vill jag ge existenz ett stort LOL! hahahah. Fan också. Nejmen och proven kan också få sig en rejäl BIG DISS av mig, och även alla sjukdomar..

Nejmen ngt jag är glad för är att jag får träffa tim imorn igen (A) och han stannar hos mig hela veckan (: känns tryggt och bra. Min klass kan också få sig en bra knuff (: för dom är så snälla, roliga och ah allt, jag trivs. Min familj ska absolut vara värda att nämna på den bra sidan! Och alla crazy stunder med kompisarna. Och karro som är min vän i vått och tort (: Stort + är min säng (A)




haha på den också :)



första skoldagen 2010

seriöst, jag har börjat kolla på film har jag kommit på, gjorde ju aldrig det förut.. Men iaf igår så mådde jag lite bättre (: och då tog jag och åkte hem till tim, beställde pizza och sen kollade vi både på 2012 och paranormal activity. ja vad ska man säga om det, jo att jag tyckte nog 2012 var liite bättre (: Men det är ju min åksikt, vilken tycker ni är bäst? Just nu sitter jag och väntar på att ta bussen till skolan, usch är verkligen inte taggad på att börja skolan igen. Dessutom har vi BB1-prov på onsdag, och idrott idag som jag inte vet vad jag ska göra med, om jag ska va med eller inte, för jag har sjuuukt ont i halsen, och en lapp om att jag inte kan va med, fast jag har idrottskläder också?! i fall jag är med ändå. hmmm, krångligt. Det är fett kallt här hos tim, funderar på att ta en varmdusch, men då måste jag sminka om mig?! hahahahh lol. nej jag får väl gosa med molly ist för att bli varm (:

Har bara 3 (2) lektioner idag, el, idrott, el. sen är klockan 4 och jag kan gå hem (: MEN! hemma väntar massa plugg.. närmare bestämt 4 kapitel BB1 men det känns som om jag kan det nästan ;) t.ex. fallolyckor från stege/ställning är de vanligaste olyckorna inom elarbeten ;) de ni, jag kan! ;)

Nejmen seriöst, nu ska jag göra mig iordning, vi hörs!



lite kola häääära

Nu är det såhära att jag bestämmer här (: och jag bestämmer att detta är najs! ;)

enjoy it!





huh?



nejmen oj det där var inte igår;



inte det där heller ;o



eller det där lix :D

där har ni lite olika bilder från medeltiden typ (: så gamla är dom!! och jaaa jag gillar kanske att bjuda på mig själv!



sjuk trallallaa

Usch, knappt att man orkar sitta och pillra med tangentbordet, orkar ingenting.. vet ni varför? nä just det, men jag har blivit sjuk! feber och ont halsen, fast inte vanligt halsont utan det här gör ont, hur ska man säga, det brukar ju svida i halsen, men nu är det som det är ett blåmärke, asså det gör ooont, haha jag är så jävla bra på att förklara så det är inte sant. Men fördelen med att vara sjuk är att alla passar upp på en då (: springer och hämtar filtar, kokar te, lagar mat, hämta allt annat man vill ha. haha, nejmen det är inte kul att va sjuk just nu. Det kom så där pang bom igår, när jag va i stockholm. Men den resan vart lite lyckad ändå (: fick med mig en massa saker hem, dock det mesta från rean, men det är ju bara ännu bättre ;) för övrigt så hämtade vi tim på hemvägen och det var ju bra så han fick ta hand om mig, vilket alltid är lika mysigt (A). Sov dåligt gjorde jag också, men det är en annan sak. Men igår så kom jag hem med bland annat det här;


svart midjejacka eller vad man kallar det - monki 200kr
silverglittrigt skärp - ginatricot 29kr



vitt linne med massa hål - monki 100kr
svart linne med en hjort - ginatricot 129kr
svart långärmad tröja med blommor - ginatricot 149kr
svarta strumpbyxor (som ligger ovanför tröjan men inte syns) - ginatricot 29kr

sen blev det även en foundation köpt på åhléns för 149kr och ngn sak jag inte orkar förklara vad det är från lagerhouse för 19kr.

Idag var jag även i Norrtälje en sväng och då fick jag en tröja av mamma, köpt på inse för 200kr. Men nu ska jag sova lite tror jag, hoppas på att friskna till snart!



MIN ÄLSKLING!

Hej älskling vill bara säga att jag ÄLSKAR dig så mycket att det inte ens går att beskriva med ord.Den känslan man får när man ser dig gå mot en eller bara får hålla om dig eller höra dig andas bara är den bästa känslan jag har haft i hela mitt liv.Ända sen du blev min för snart 10 mån sen så har mitt liv blivit mycket bättre me dig, jag skrattar när jag är me dig och mår så mycket bättre, hoppas du känner likadant till mig för de vill jag verkligen. Även fast jag inte är den bästa enligt mig så försöker jag göra dig glad och skämma bort dig lite för att jag tycker så mycket om dig och hatar att se dig vara ledsen. Du är det BÄSTA som har hänt i mitt liv när man är me dig så kan inget gå fel. Hela världen stannar när man är me dig och när du lägger dig ner på mitt bröst och halv sover är så sjukt mys så man inte ens vet vart man ska ta vägen. Om jag fick bestämma så skulle du och jag vara varje sekund tillsammans bara du och jag vart du ville. Jag vill göra dig glad men ibland gör jag dig ledsen :/ vilket jag ber om ursäkt för att jag beter mig som en skit och inte lyssnar på va du säger eller ens litar på dig förlåt för de men ibland så blir allt fel bara... Jag är så glad att du stannar kvar i mitt liv när mina dagar inte är så bra och när det går ut på dig. Önskar jag kunde spola tillbaka tiden och göra allt mycket bättre för dig och mig min prinsessa. Jag vill att du ska veta oavsätt va som händer i framtiden så kommer jag alltid vara här för dig och jag kommer alltid stå vid din sida, utan dig lever inte jag. Om du skulle försvinna ur mitt liv så skulle min värld gå under skulle inte kunna andas utan dig. Du är sötare än socker och allt annat, Du är den snyggaste personen som kommer finnas på denna jord, KOMMER ALLTID VARA DIN SÅ LÄNGE DU VILL DE!! oavsätt vad eller hur arg du blir på mig eller hur dum jag har varit som kommer jag alltid vara din bara så du vet. Hoppas det har varit bra 301 dagar me mig för det har det me mig och jag vill att det ska bli många många mer.

ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT FÖRALLTID DU ÄR MITT ALLT KYSS OCH KRAM DIN TIM!!! <33333333333333333



nu kan man snacka om kallt..

Ikea blev det igår då (: handlade massor med nya saker! de ni! Och sen har det abra varit massa mys (: åt på max, och jag har kommit fram till att dom har sjuukt stora portioner där i uppsala. Har inte mycket att skriva nu heller, men på lördag blir det karro och på fredag stockholm (A) nån som vill hitta på nått nån dag? ;) Idag var det faaaanimig mer än 23 minusgrader när jag vaknade ;o och det är inte ens 19 grader hemma hos tim, inomhus då asså :o dags att ta på sig termobyxorna...:( jag längtar efter lite värme nu! och nu ska jag ha roligt!!! ni får kanske veta sen vad det är ;)



ååååååh vi eeeee aaaaaaaaiiiiiiikåååå

hahahhaaaa det är alltid lika kul att åka pulka! ;) och jag måste bara säga att vi har stans bästa pulkabackar hemma hos mig! haha jaa ;) dom där låååånga, kroookiga, braaaanta och perfekta ;) haha det var riktigt jobbigt att springa uppför och nerför och jaga hund som snott ens vantar.. Men det var sjuukt kul! NÅN SOM VILL ÅKA PULKA!!?? :D höhö, har för övrigt bara tagit det lugnt och sånt, men snart väntar stoooora överraskningar ;) neejdå, men lovet är ju inte slut än ju? ;) nää ska hoppa in i duschen nu, vi hörs!


frida

jag och tim <33

Johan och wilmusen

Tim <3

jag, frida och liiiiite lina (y)



Fighting

Kollar på denna film med tim just nu (: <3



Småstadskillen Shawn MacArthur (Channing Tatum) kommer till New York med två tomma händer. Han hankar sig fram genom att sälja piratkopierade varor på gatan, men lyckan vänder när han träffar svindlaren Harvey Boarden (Terrence Howard).

Harvey blir Shawns manager och introducerar honom i de illegala gatuslagsmålens värld. Nästan över en natt blir han en storstjärna som slår ut professionella boxare och kampsportsmästare i en rad hisnande och intensiva matcher. Nu ställs han inför sitt livs tuffaste fight ...



vi måste fly till solen


Tack älskling! Finns inte ord för att beskriva hur underbar du är och hur glad jag blev!

Igår var jag med karro, blev massa prat, köttbullar och makaroner, och gå en sväng på stan och mera prat, riktigt kul! ;) Sen blev det hem till tim, fick en ros och guldörhängen av honom, tack igen! vi gick en sväng och handlade på coop, och sen blev det kolla på 3:e pirates filmen, och tro det eller ej, första gången jag såg den! :o men iaf vill bara säga att gubben som körde vigelsjöbussen var sjuukt äcklig :( uuuh.


 horoskop 3 januari 2010 fiskarna

VARDAG:

Se till det ljusa i tillvaron. En sak som just nu kan vara ganska svår men det kommer att bli bättre.

KÄRLEK/RELATIONER:

Ett kärt återseende väcker känslor i dig, som du trodde var förbi för längesedan, ta det bara som det kommer.

PENGAR/ARBETE:

Du kan få ett erbjudande som ger mer pengar. Se till att tacka ja.

DAGENS CITAT:

James Thurber - Ungdomen skulle vara ett idealiskt tillstånd om den kom lite senare i livet.

LYCKONUMMER:

27

eller;

Trevlig söndag som handlar om känslor i första hand. Förmodligen blir kvällen riktigt romantisk.



Tim Veräjämäki



Tim, vill att du ska veta att du är mitt allt! kommer alltid finnas för dig! Du är min luft, min sol, min jord, min värld! Du är mer värd än guld för mig! Ingen har någonsin gjort så fina saker som du har gjort till mig och för mig, jag kommer alltid att minnas våra stunder, och fler ska det bli! spesiella, som den stunden som är på bilden till exempel. Jag är bara din! Puss älskar dig!



Nyår!

Kan inte säga annat än att nyårsafton var helt wooooow, nejmen den var riktigt bra! ;) Började dagen med att vakna och göra sig iordning, sen blev det möta tim och sari på busstationen (: tog bussen till mörby och blev upphämtade av cissi och anneli. Vi drog iväg till arninge och handlade massor med nyårsmat ;) Kom till Tranholmen runt 1-2 tiden och då blev det till att äta lunch, spela wii och så småning om göra sig fin inför kvällen ;) Började "förkröka" prata och ha trevligt och sen blev det mera dricka och så kom middagen! Förrätten bestod av hummer med champinjoner, räkor, kräftor och musslor. Sen blev det tillslut varmrätt och det var såklart oxfilé med rödvinssås och skivad potatis, snacka om man blev mätt (A) Blev också äta chokladdoppade jordgubbar (A). Frammåt 12 gick vi ut på balkongen och sen blev det massor med fyrverkerier på tolvslaget och det var coolt, man kunde se hur hela stockholm började smälla :) jättevackert! och såkalrt gick nyårskyssen till underbara tim <3 :).

Tänkte lägga upp några bilder också och såklart kunde inte göran hålla sig undan med sin partyhatt ;)


shoppar mat i arninge ;)

tim och göran ;)

cissi och göran (även lite tim) ;)

anneli, göran och sari ;)

snygging ;)

kyss

glasögonen gick visst lite sönder :o ;)

<3

dans!

det är kärlek <3

jaa, lite sådär såg det ut igår ;) och förlåt tim för att jag råkade putta ur dig ur sängen (A)



RSS 2.0