uppdatering

Det får bli en liten snabb uppdatering innan jag åker in till norrtälje för att gå på yoga. Dagen var varit relativt nice, men tanke på att vi kollade på 4 små korta filmer på naturkunskapen i en halvtimme, sen kollade vi klart på blood diamond på samhällskunskapen och sen var det slut. då kan man ju fråga sig om man verkligen tycker det är rimligt att gå till skolan och ha lektion i en och en halv timme bara för att kolla på film? Något att fundera på.

Men jag har iaf gjort klart historian nu, så det inte blir föör mycket plugg under veckan. Jag har också köpt den sista julklappen till tim ;) och jag har fortfarande hälften av mina pengar kvar?! wow säger jag bara med tanke på att saken var ganska dyr ;)

men nu ska jag faktiskt ta och åka! seeya



Julmarknad nr 2


Hm, det blev en del pengar igår iaf ;) och mer blir det idag! eftersom det snart är dags för en julmarknad till haha.. Men sen kommer äntligen tim hit ;) men vi får väl se hur det blir med det.

Är inte så taggad för skola imorgon, men slutar tidigt så det får gå ändå! det är bara att hoppas på det bästa ;)

Ni får också en liten låt av mig, fastnade för den också ;)

Håkan Hellström - Mitt Gullbergs kaj paradis



Julmarknad nr 1


inte så mycket uppdatering igår menmen ;) idag och imorgon lär det inte heller bli det, har nämnligen en massa andra saker som ska fixas ;) Det blev ju inte direkt någon sovmorgon för min del ska snart till julmarkaden som är i brogården, det kan ju bli intressant ;) Men ni får också nöja er med en liten bild på mig idag! Kan nog bli några fler lite senare om ni är snälla ;)

dags för frukost!



historia idag igen


Inte taggad alls för historia, som vanligt. Men ändå sitter jag här? helt otroligt,. Men man får hoppas på att det inte blir alltför dödstrist,. men 100% av lektionerna har ju hittills varit det så varför skulle det komma en förändring? Men ah, det är bara att härda ut som vanligt,.

Har kommit fram till en grej. Förut tyckte man alltid att fredagar var dom bästa dagarna på veckan, det betydde helg och att man slutade skolan i rimlig tid. Dock är inte fredagar bäst längre, utan snarare sämst? Kan det bero på dessa förbannade historialektionerna? I normala fall skulle jag tycka om historia, dels för att jag tycker det är intressant. Men detta är ju tyvärr inte normala fall.. synd det.

Stackarn om han läser min blogg på fredagar, men då kanske han FATTAR varför historian inte är bra?! Man kanske skulle ta och tipsa om den..? blää säger jag bara, det är ett riktigt bra ord!



Vinter noll2

kände att jag ville dela med mig av denna låt.

morgon

Känner för en liten uppdatering såhär på morgonkvisten. Dock är jag sjukt trött eller seg eller vad man nu vill kalla det. Bara för att det var en klocka som ringde 05.40.. Men uppe är jag i alla fall.

Igår kände jag att jag var ganska duktig, gick inte och la mig förrän den där historian var klar,. lite tråkigt var det, men ah.

Dagen kommer nog mest bli spenderad i skolan med tanke på att jag slutar sent (15.15), varav 1 timme är historia och resten är estetiskverksamhet. Hoppas på att det kan bli lite roligt efter historian då.

Kanske kommer det uppdatering(ar) på historialektionen,. i guess..

Ellära är not så roligt.

Sitter just nu på en skittråkig lektion och tittar ut på all snö och hoppas på att bussen som jag ska ta hem inte är full att skrikande ungar, vilket den alltid är vid halv 3 tiden. Dock känner jag att denna lektion inte leder någonstans med tanke på att jag inte lyssnar pga att jag redan gjort allt som sägs och behöver hjälp med annat. Ellära lix.. Vem kom på ellära? Har även en litenliten tidspress på mig just nu, historia lix.. Måste försöka göra klart alla dessa frågor till imorgon! Inte så roligt men vad gör man inte för skolan? (Lite ironi piggar upp dagen va) ;) Nejmen ah, känner också att simon sitter och kollar på det jag skriver just nu, Haha x) äsch då. Kanske blir det rast snart?

.

En månad kvar till julafton, care ;o

hemma

Hemma igen efter en riktigt trevlig kväll ;) kan säga att det var kul! Plus att man fick en massa tuggummipåsar osv när man skulle gå där ifrån haha ;) Funderar på att ta och försöka plugga lite till, men vet inte om jag orkar med tanke på att det är en dag i morgon också! historiahistora. inte så roligt men ändå.

Det blev en liten snabb uppdatering bara ;)

Tim e ju såå cool

En ganska lagom dag blev det idag iaf.. Bussen kom iaf i tid som den skulle, kanske kanske lite tråkigt. Har fixat klart min telegrej idag med teleuttag eller vad man ska kalla det. Sen blev det även bygga lite hus haha ;) Just nu kan jag i alla fall säga att jag sitter på bussen med tim på g till stockholm. Som jag sagt skulle vi ju till filmhuset och där ska vi kolla när dom spelar in cirkus möller ;) låter inte så tokigt i mina öron,. Det är bara att hallå tummarna på att man kommer hem ikväll också. Angående rubriken bad han mig skriva att han är cool, men ah ;) <3


massor av snö

dagen har hittills bestått av att leta reda på kläder i hela huset.. det är inte så nice men vad ska man ha på sig då?! problemproblem. men något måste jag hitta snart. Upptäckte när jag vaknade att det har kommit en hel del snö också, chansar på att bussen antingen blir försenad eller inte kommer alls. Så är det på landet tyvärr.. haha.



Faktiskt så är mina planer för dagen att åka till filmhuset, kan säga att det är tur att man slutar 11 så man hinner med en massa andra saker också ;) Men vad jag ska göra där får ni veta sen. så ni kan ju sitta och fundera på det ;)



kissemisse


Känner att det är ganska trångt i mitt knä atm. Då det sitter både en katt och en dator där ;) Har precis gjort en massa nytta här hemma så jag känner att jag kan ta det ganska lugnt ikväll och kolla på tv och allt sånt som man gör en lugn kväll :)

Dock kan jag känna mig lite lack på att helt oväntat började jag halv 1 idag, hade endast en lektion så jag åkte hem klockan 2 igen. Men man ska inte klaga. Andra går ju från 9-16.30... hehe.

Morgondagen är helt perfekt planerad för övrigt. Men jag tänker inte avslöja vad jag ska göra för än imorgon. Jag vet ju att man inte ska säga det, då blir det aldrig av.. men detta vet jag ska ske ;)

Har även än litenliten plan som sitter och surrar i mitt huvud och vill att jag ska ta och beställa hem lite grejer.. Man kanske ska sätta planen i verket?



tråk

vääldigt nice att börja 11.35. Dock måste jag åka tidigt bara för att jag måste hämta/lämna lite prylar hos tim. Men har bara två lektioner så det kan bli ganska nice ändå ;) Synd bara att man slutar sådär runt halv 4 då jag egentligen har massa annat att ta itu med som jag garanterat inte kommer hinna.. ? Men inget att gnälla över. Med andra ord jag är nog otaggad på precis allt!

Min sista önskan är att det inte ska börja snöa idag.



fix

Det blev en lyckad stockholmsresa även om det började snöa som sjutton och även om pengarna tog lite slut. Men å andra sidan har jag köpt det jag behöver köpa ;) Det blev en sväng på drottninggatan, norrmalmstorg, kungsgatan och en liten tur på sveavägen. typ.

Dock vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på tills det är dags att ta sig till yogan. Men något hittar man väl på? Är inte så taggad för skola atm, men det ger sig äl det med?



stockholm

Kan tala om att jag tyckte nya Harry Potterfilmen var helt okej! synd bara att man måste vänta så länge till sista filmen kommer,. och synd bara att allt tar slut efter det.

Inte så nice att gå upp såhär tidigt när man är ledig, men å andra sidag ska jag bege mig till stockholm så det gör inte så mycket ;) Har en hel inköpslista med mig denna gång, (dock är den i huvudet) men whatever. Vi får ta och hoppas att jag hittar allt som jag behöver!

Ett stort plus är att jag börjar 11.35 imorgon.

the deathly hallows


Snart är det dags att bege sig hemifrån,. dags att åka och hämta ut biobiljetter till harry potter! ;) har inte hunnit sett den än men nu ska det bli av! Hoppas på en riktigt bra bio med bästa sälskapet, vem kan det va? kan det vara tim? ;) ♥ 

Ska passa på att säga att jag är väldigt nöjd med håret efter att karro klippte mig! ;) tack darling!

Man kanske borde packa lite nu innan man åker, bara för att man inte ska sova hemma. Men det är bra det med ;)



fullrulle.

Nu ska jag försöka skärpa till mig och uppdatera litelite oftare (det är värt ett försök) Men jag kan börja med att berätta att hittills av min extra långa helg har jag hunnit med att handla en ny väska, tre böcker och en liten onödig pryl till tim ;). Har också gått en sväng på stan, köpt en julklapp och varit med en hel del trevligt folk ;). Jag har även tagit mig friheten till att beställa hem en pizza och en räksallad till mig och tim, dock fick vi vänta ett tag på att maten skulle komma fram, men gott var det!

Funderar på om jag ska ta och hjälpa mamma med lite saker nu, kanske att man kan få lite pengar för det ;)



uppdatering

Det är ganska nice när man är sjukt tött.. kanske inte bra uppdatering men tänkte bara tala om att imorn kommer det igen.. Kanske även talar om vad som hänt i helgen vi får se ;)

För övrigt sitter jag här med karro, tim, andré, marcus, toni och erica och har helt enkelt kul! ;)



klippning snart!


Uppdatering wiiihooo! Snart är det dags att göra sig iordning men jag känner att jag vill hitta lite kläder att ha på mig och inte bara myskläder.. Fördelen är att jag inte behöver fixa håret med tanke på att karro ska vara så snäll och klippa mitt hår ;) Känner att det behövs,. det var ju ett tag sen sist så det är ju liiite slitet.. Men ska också umgås med karro och jojo :) känns som en bra och lugn fredagskväll ;) men i morgon kör vi igen!



Nackdelar med historia



Tänkte att eftersom jag har så sjukt tråkigt på historian så kan jag passa på att göra en massa nackdelar, kanske någon fördel också.

Nackdelar

1. Det är skittråkigt
2. Det suger om man inte har en bra lärare
3. Man lär sig inget
4. Man kan inte få bra betyg på grund av dåligt upplagda lektioner
5. För mycket prat som man inte förstår något av
6. Man ska göra diskussionsfrågor, men det går ej eftersom man måste göra allt hemma
7. Han säger saker som inte stämmer. Till exempel att man inte lägger åkrar i träda nu för tiden, det gjorde man bara på medeltiden, men man gör visst det i dagens läge.
8. Allt handlar om utrotning och slakt som han snackar om
9. Man förstår inte vad han säger
10. Man ser inte vad det står på tavlan, kanske för att han glömmer bokstäver i ord hela tiden som han skriver i efter halva lektionen
11. Jesus är inte gud, bara hans son.
12. Han springer runt i klassrummet och gör gester så man blir förvirrad.
13. Man ska inte be till någon annan gud än gud tydligen? då ber man ju fortfarande till gud om man ska be till gud?
14. Det händer att man är den enda som är med på lektionen uuuh
15. Han stirrar på en om han vill att man ska svara på en fråga.
16. Om man har svarat på en fråga säger han bara att man hade kunnat svara si och så.
17. Han pratar för mycket, och pausar aldrig när han pratar
18. Fick nyss reda på att alla muslimer ska tydligen va rånare..?
19. Man får 72 kvinnor som är oskuld när man kommer till himlen.
20. Man får inte åka på studiebesök
21. Man blir trött
22. Man är så taskig i haremkulturen att man kastrerar männen som man har som soldat bara för att man vill ha sina 56 fruar för sig själv.


Fördelar

1. Man kan leka med datorn
2. När man har läst historia kan man plugga vidare
3. Man har bara en timme i veckan, nice!

Man kan ju säga att det blev en hel del fler nackdelar och sånt än fördelar. Så man kan säga att jag inte är så glad på mina historialektioner..



tristess


den här dagen hade kunnat bli hur nice som helst eftersom jag slutar 10 över 10,. med den är inte så nice längre eftersom den enda lektionen jag har är HISTORIA! det hade varit okej om det hade varit typ svenska? eller kanske praktik? Men jag får väl stå ut med att sitta här och låtsas lyssna då..

för övrigt har jag en del planer för dagen, men tänker inte bertätta dom än bara för att då kommer jag säker komma och säga att jag inte orkade i stället haha. :o

Känner att jag är ganska duktig fast jag hatar historia, har suttit och gjort alla uppgifter till idag. Men ah.

Sen så blir jag ganska arg på att man inte kan få något bra betyg, bara för att man ska diskutera en massa omkring frågorna man ska göra. Man hinner inte göra det på lektionen och man ska göra frågorna hemma,. Men ven fan ska man diskutera med då?! Plus att man kan inte komma igång med någon diskussion när man är helt ensam på lektionerna,. fattar inte riktigt hur han tänker då.

Jag har också kommit fram till att varje fredag kommer det sånna här hatinlägg om historia. Kanske ska göra en kategori med just historia och nackdelarna med dom! Äsch nu blev det tillräckligt långt ändå. Kommer nog några nackdelar snart också.



kissekatt



Status: morgontrött


Men det är bara att börja tagga till :) okej man kan börja tagga efter klockan 10! för då blir det äntligen en långlång helg med tanke på att det inte är någon skola på måndag och enligt mig är det sjukt nice!

Har lite roliga planer för helgen. Bio, ikea, shoppa, chill och umgås med fint folk! Kan det bli bättre? Hoppas det goda humöret håller i sig!



torsdagsrast



Dags att göra en tråkig uppdatering igen! Men det var iaf ganska skönt att slippa idrotten i morse med tanke på att mitt goda humör försvann på den lilla halvminuten jag gick utanför dörren till bussen,. bara för att jag hade fått jätterakt och fint hår. BARA för det skulle det ju snöa när jag gick ut. Bara för det så var det inte rakt längre när jag kom fram till skolan. Bad day!

Sen en till lite negativ sak är att jag måste ta bussen hem idag, med feta väskan och påsen. Men om mamma är snäll kanske hon kan hämta mig vid bussen.. ;)

Jag har tänkt lite,. och det var någ inte så bra att jag klickade hem så många grejer från nätet igår,. med tanke på att jag inte har pengar till dom prylarna,. BARA FÖR ATT MIN FÖRBANNADE LÖN ALDRIG KOMMER?! en och en halv månad sen, hur kul är livet?

Men nu ska jag tagga för den långa rasten/håltimmen jag har bara för att jag var så smart att jag klarade elläraprovet! Sen blir det även teater.



uppdatering igen


Ganska slut, man blir väl det efter en dag man egentligen inte har gjort någonting på,. Slutade lite tidigare då, halv 11 ;) sen blev det bara att göra alla historiauppgifter som vanligt,. dock har jag hunnit med att skriva av mina repliker tills imorn. Har typ inget att säga annars, men det är okej.

Fast en sak kan jag ju tala om, beställde hem en hel drös med julklappar för ett tag sen. Hah ganska nöjd faktiskt ;)
Men nu lär jag ju gå och umgås med tim eftersom han tjatar på mig att han har tråkigt ;)

kallt

Jag är inte så taggad för att ha min enda lektion idag,. visserligen slutar jag typ 11 men jag orkar inte svara på en massa frågor och sen dra någon datakabel eller vad det var? Men det lilla kanske man kan stå ut med trots allt :) Dock vet jag inte om jag ska åka hem sen eller gå hem till tim igen? Men det skulle va bra att åka hem och fixa lite grejer till teatern som spelas imorn, men då måste jag ta bussen till norrtälje igen,. skulle va lite mer nice att stanna här på en gång i stället.

såg precis att det är 6 minusgrader ute också, varför inte sätta upp element i hela norrtälje så man slipper frysa?

pannkakslunch

Det får bli en sistaminuten uppdatering för min del,. lunchrast är okej, sen är det teleinstallationer och svenska kvar på dagen :) litelite nice är det ju. Dock har jag fortfarande inte så mycket att skriva så jag tänkte visa mitt horoskop för dagen då. På vissa ställen ser det ju lite postitivt ut men inte på alla... Men jag känner att jag är glad idag trots dålig hårdag blablabla.. Funderar allvarligt på om jag borde plugga lite när allt detta är slut. Men å andra sidan fick jag skiiiiiiitbra på mitt senaste ellära prov fast jag inte hade pluggat, skumt.. ;o

Tur
Turen är verkligen på din sida just nu. Särskilt spel på rouletter och enarmade banditer kan ge god utdelning. Satsa försiktigt i början.
Hälsa
Om man känner sig lite nere kan det ofta vara bra att utöva någon sorts fysisk aktivitet. Prova, så får du se att du snart känner dig bättre.
Ekonomi
Det känns som om du inte har tillräckligt med pengar, men om du ser på vad du egentligen behöver, och inte köper så mycket onödigt, så märker du att pengarna räcker.
Arbete
Du trivs allra bäst när det är liv och rörelse omkring dig. Arbetar du idag kan du dock räkna med att det blir lite långtråkigt.
Kärlek
Det finns risk för att dagen går förbi utan att något händer i kärlekslivet. Det kan bero på att du är för upptagen med annat.
Relationer
Idag bör du fråga dig själv om du verkligen tycker om att umgås med de vänner som du har. Du kanske blir utnyttjad när det gäller vissa saker.


positiva jag?

Det är ju inte alls så att det är morgon igen,. och det är inte alls så att jag måste släpa på tre olika stora feta påsar till skolan, och det är inte alls så att jag slutar halv 4.. men det är bara en sak jag kan ändra på känner jag,. möjligtvis om jag lägger dom feta kassarna i en ännu större väska så får jag mindre att bära på ur ett annat persperktiv,. vi kör på de! :o

En positiv sak är ju att vi ska träna på våra fina teatrar i aulan idag, och att jag bara har 3 (men väldigt långa) lektioner,.

Sen råkade jag ju bara gå upp tidigt för att hinna locka mitt hår, men jag ångrar mig och nu går det inte att få det platt... och duscha igen hinner jag ju inte?! men något positivt med det är ju att jag slipper platta det imorgon?

en positiv sak är ju att jag slutar 11 på onsdag och fredag också!


Sen orkar jag inte fixa fram någon bild till detta inlägg så det var lättare att ta en liten låt haha.


yoga

Inte mycket att säga mer än att det snart är yogadags ;)

god morgon eller?

Det blir ett litet trist inläg på morgonen, har kommit fram till att dom inläggen man gör på morgonen inte är lika intressanta som odm andra haha.. vad kan det bero på? Men börjar dagen bra med att lyssna på en jäkla massa musik! soma vanligt med andra ord. dagen kommer bestå av filmtittande i skolan, och utvecklingssamtal typ,. antar att jag måste försöka skriva klart alla repliker till våran teater men några i gruppen också, men det är kul ;)

Är ganska otaggad på att försöka fixa till håret btw, dålig hårdag kan man kanske säga ja? Varför? hahahaha... Har inte heller någon ork att lägga in en massa bilder på datan, don't worry! det kommer jag lovar...



fars deg.. eller dag

Ganska lugn och nice dag,. tim och jag fick bära in en jäkla massa ved, men bara för att det är fars dag så kan man ju hjälpa pappa lite ;) Sen kom frida hem och det blev en massa fika och kolla på när pappa öppnade paket. har inte direkt gjort så mycket annat idag, tagit det lugnt och det är ju okej det med (:

Dock är det skola imorn och jag tycker helgerna är litelite för korta om jag får tycka till, men det är inte långt till det blir helg igen? bara en vecka då men den veckan kommer bli ganska nice,. inga prov bara en teater som ska spelas upp i aulan på torsdag.

Kan också säga att bilder från konserten igår kommer nog förhoppningsvis någon gång snart ;)  måste bara orka fixa in dom på datorn ;)



förhoppningar och regnbågar


Underbar lördag
underbar kväll
underbar konsert
underbar morgon

vad mer kan man begära? som ni kanske redan har lyckats att lista ut så var gårdagen helt fantastisk! Känner att den dagen är värd att göras om! eller?

Är lite seg såhär på morgonen men det kan inte hjälpas när man får en superskön sovmorgon. Idag är det också fars dag, vilket såklart kommer att firas! Kanske ska ta och baka ihop något gott till papsen snart då ;) Fast man kanske borde gå och fixa till sig lite först..



luften bor i mina steg

Äntligen dags att börja dra sig mot Stockholm - Globen - Hovet för en litenliten konsert med tim! hur nice är inte det? har också lyckats få fram lite pengar så det är extra cred till mig? känner jag. Men just nu blir det åka åka åka, bussbuss och tunnerlbana,. men lite tur har man ju och man blir hämtad av papsen efteråt så man kommer hem mycket snabbare! Känner att den här kvällen kommer bli lyckad! Uppdatering imorn kommer nog granterat!

känner även för att fixa fram denna låt en gång till,. så varsegod!


20 månader!


en alldeles förgammal bild!

Hittills har dagen spenderats med att äta pizza med tim och gå på loppis med mamma, kände att jag hittade en del saker som är bra att ha där också och sen träffade jag jocke där mitt i allt:) bonus att jag hittade 160 kr i mitt rum bara sådär,. Får ta och skärpa till min nu och inte gömma pengar överallt!

Fortsättningen på dagen vet jag kommer bli bra med tanke på att den får spenderas med tim på våran 20 månadersdag :) och maybe dyker det upp en överraskning här eller där? jag måste bara få tala om att jag älskar dig tim! <3

Jag önskar mig en ny mobil!



lunchrast



Ganska nice med en timmes lunch nu mitt i allt,. överlevde för övrigt historian och det var ju också ganska nice! Dock så blir jag bara så trött på att han aldrig fattar att man måste gå vid 10 för att en annan lektion börjar,. men är man dum i huvudet och lackar för det är man fan ingen bra lärare! Bara för att han bara vill förstöra alla resurstimmar!.. Men nog om det.

Det är iaf en ganska bra dag med tanke på att enligt mig går det bra på praktiken! Men det går inte att komma ifrån att man vill hemhemhem!

Funderar på om man ska ta och fixa fram lite pengar idag också så jag kan fortsätta med att handla alla dessa julklappar.



historytime



Historatime nu då, det är bra att man får sitta här med varsin laptop och bah leka lite och låtsas lyssna på vad läraren säger,. Att ge oss datorer är nog det sämsta han kan göra, men haha! Det jag hör just nu är att han snackar återigen om barn som sätts ut i skogarna till vargarna och att kartorna från högmedeltiden är luddiga ;o

Ibland blir man bara helt less på detta. men ah,. det är för övrigt bara 40 minuter kvar på lektionen så det är inte så dumt! men det suger ändå!

panorama perspektiv

Ännu en fredag, kan säga att jag tycker denna vecka har gått nogot snabbt! men det gör absolt ingenting enligt mig. Har bara Historia och praktik, kan hoppas att jag överlever historian, kanske inte gör det, det är ju så sjukt jävla tråkigt. men man måste ibland. Men resten av dagen 10-15.30 är det iaf praktik och det är ganska nice!

Antar att det blir lite uppdatering på historian när jag inte orkar lyssna mer.



rubrik

har ganska så mycket tråkigt så det får bli uppdatering här! sitter för övrigt och lyssnar på min asgamla spellista, ganska nice, men ganska uråldrig musik? yees. Funderar på att gå och duscha ist, i brist på annat. Man kanske skulle ta fixa lite historiagrejer,. fast näääe det tror jag inte längre, känner att jag har gjort tillräckligt för att inte få läraren att klaga ännu mer,. däremot tror jag att madde och jag kommer klaga ännu mer?

Kan också säga att jag sitter här med mina ÄLSKADE konsertbiljetter äntligen, har inte varit hemma men dom kom tydligen igår!

Sen kan jag också säga att det bästa med att komma hem när man inte har varit hemma på ett tag är att det (till min lycka inte är så ovanligt) att det finns en liten ny pryl som ligger och väntar på mig (:


Weezer - Photograph


Gammalt men känns det inte lite sommar över det hela?

vill heem!

Nu är iaf typ två tredjedelar av dagen avklarad! Stressa med att skriva klart samhällskunskapen, dock tycker jag att det blev väldigt bra och fint haha. Sen har jag också hunnit med att göra det så kallade elläraprovet, hoppas dte går lite bra iaf för det kändes som om jag kunde det mesta!

Sen är det bara att åka hem och kirra lite historia då. Men det är inte så viktigt så det kan ju hända att det blir lite annat skoj i stället vilket jag är mer taggad på! ;)

Ser också ut som jag får sällskap på bussen hem också ;)

Är för övrigt sugen på att sätt mig och klicka hem lite grejer men var är pengarna? Dock använder jag inte så mycket t-shirtar men denn kanske?



sovmorgon

Snart dags att ta sig till skolan igen, dock känns den här dagen hur bra som helst! Kan det vara för att jag fick sovmorgon? ;) kanskekanske.. Men det kommer säkert bli stressigt hela dagen, med tanke på att grupparbetet i samhällskunskap måste vara inlämnat idag, det är elläraprov och sen måste min grupp skriva en massa repliker till våran pjäs! Men jag känner att det är ganska roligt iaf, om man räknar bort provet dock.

Frågan är bara, vad ska jag göra när jag kommer hem?

uttråkad



storstädning - check

liite plugg - check

Mhmm nu kanske man ska ta och plugga lite igen då,. helt rent är det i tims rum nu kan jag iaf säga, riktigt skönt ;) dock har mitt jättegoda humör försvunnit bara sådär,. vad det nu kan bero på? Men nog om det,.

Kan säga att lite tur kan man ju ha iaf,. har äntligen fått mina konsertbiljetter som ska nyttjas på lördag :) egentligen skulle dom ha kommit förra veckan men jag får va glaf ändå.

Och ärligt talat orkar jag inte sitta och skriva här längre,. har inget att skriva om tyyp. Men vi får väl se när nästa uppdatering kommer ;)

Vinter igen


lånar en fin bild från oskar också (:

Denna dag var faktiskt inte så tokig,. tills jag kom och tänka på allt det som blev tokigt! Det är ju inte sådär super nice att det är snöigt och blåsigt och skitkallt.. okej kanske inte skitkallt bara på morgonen,. men det är i alla fall inte det där roligaste man vet,. tycker det är lite bättre med sån där stillafallande snö,. som inte bara blåser runt.

Sen var det ju inte så nice att man blev ihjälskrämd två och en halv gång idag och nästan börjar gråta för att man är så rädd och går runt och kollar sig omkring hela tiden,. sen är det inte nice när en viss andré busringde till mig, blev lite rädd då men när man tänker efter kanske det var lite mer åt den roliga sidan ;)

Usch för alla som bara är ute efter att skrämmas! haha och varför väljer ni just mig som offer?!

negativt?

Status: död eller iaf sjuukt tröött,.

Inte ovanligt att jag är det då men jag har inte hunnit vant mig vid att gå upp så sjukt tidigt efter en veckas lov där jag knappt sovit ut heller,. men vad ska man  göra? be till gud eller skriva till tomten att man vill sova längre?

Dödens dag i skolan idag iaf,. går till halv 4 och det är kallt,. hur klarar man det? dessutom är det ellära, skit också. det är svårt. blää.

Kan man inte få vakna med lite fler positiva tankar? Okej, jag vet att dom kommer fram under dagen och att allt inte är så jobbigt som man tror, men jag kanske behöver dom takarna INNAN skolan..



yogatime



Har inte riktigt hunnit vänja mig vad att det är så mörkt ute än,. vet att det har varit så ett tag men, man kan säga att det är tur att man inte går så länge i skolan om dagarna så det är bäcksvart när man kommer hem,. men nära inpå haha,. okej kanske inte idag, slutade halv 1 och det var riktigt skönt,. Men fick vänta på bussen ett tag.

hade lix tänkt plugga när jag kom hem, men näädå det blev inget av det,. tyckte det var roligare att rensa mailen, sortera bilder på datorn och fixa lite sånt i stället,. inte för att det är så mycket roligare men det måste göras det med :)

Snart är det också dags att åka in till norrtälje igen, för att gå på yoga! känns som ett ganska nice avslut på dagen!

igår var jag högst upp

shiiit men f****n orkar gå till skolan när det är -10 grader ute? inte jag iaf.. men det blir väl till att ta fram tjocka vinterjackan nu då,. har lyckats klara mig från den, men å andra sidan har det inte varit så sjukt kallt än.. Men jag kan glädja mig med att jag slutar halv 1 idag :) ganska bra start efter lovet!

Men idag är jag så snäll så ni får ännu en låt av mig i brist på annat :)




en sån där lista igen.

OM DIG

Fullständiga namn: Julia Magdalena Törnqvist
Smeknamn: Jullan..
Bor: Roslagsbro, och vigelsjö om man får säga så
Utbildning: Elprogrammet på Rodesn yrkesgymnasium

FAVORIT

Färg: Grön
Plats: Ockelbo
Drog: sms hehe
Film: finns några..
Djur: Katt
Affär: ehhe den ligger på gotland
Serie: Bones, vampire diaries maybe

 BRUKAR DU

Titta på dig själv i spegeln: ja
Gnälla: kanske (a)
Skrika: ahrå
Sova: för lite den senaste veckan
Drömma mardrömmar: ibland, länge sen sist
Försöka vara annorlunda: nä
Klä dig i svart: ja
Hata folk: Finns det en anledning så ja!
Lita på folk: beror på

SNYGGASTE:

Kvinna: JAG! nejmen nej vet ikke
Man: Tim hihi,. maybe en kändis också vem ska vi ta, Henrik Lundqvist för att reta tim lite ;)
Hårfärg: beror på hur personen med hårfärgen ser ut. Brunt är snyggt
Stil: riktigt cool?

NÄR

Åt du senast: typ 10 min?
Läste du en bok senast: några veckor sen
Var du på konsert senast: I mars,. dock blir det en till på lördag :)
köpte du något senast: fredags
Svor du senast: Det var nog fredags det med
Sjöng du senast: igår
Klagade du senast: i morse
Är det sommar: 7 månader tyyp

VEM

Saknar du: timpen
Rörde dig sist: hm,. minns inte, det är folk överallt!
Gjorde dig riktigt glad senast: Tim
Fick du sms från senast: Tim

HAR DU

För många vänner: tror ej det
Tvångstankar: ibland
Ångest: ja
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Färgat håret: ohja
Brutit några ben: mittentån ?
Opererat dig någongång: man kan säga det, allt räknas ju bara doktorn skär i en hehe.
Några piercings: öronen, naveln, läppen
Egen dator: yes
Gjort bort dig rejält: HAHAHA!
Bra självförtroende: njaej
Haft sex: ja
Köpt kondomer: nej?
Sagt jag älskar dig till någon idag: Bara smsat
Blivit kär i någon på nätet: nej.
Velat vara otrogen: nej.
Varit otrogen: ohja med madde!

HUR

Går du: med benen HAHA! ..
Fördriver du tiden: gör sånt här, lyssnar på musik, gör typ allt jag inte brujar göra
Mycket pengar har du: beror på,. på kortet 10,31kr hemma MASSOR!
Tjänar du pengar: ber om dom!
Ofta diskar du: någon enstaka gång hos tim
Ofta städar du: varannan vecka kanske? eller när det behövs
Gammal var du när du förlorade oskulden: 14-15?
Ofta träffar du din familj: Varje dag, dock inte syskonen 
Mycket äter du: lagom
Ofta tränar du: hehe, beror på vad man menar,. men typ lagom lagom lagom



lite bilder

Har äntligen gjort klart det som ska göras, tog tag i historiafrågorna och fick dom gjorda och sen avslutades det med att damma hela rummet och städa undan en massa saker,. nu ska jag bara fixa in lite bilder i detta inlägg ;) Sen blir det till att fortsätta kolla på tv och bara ta det lugnt,.

men är det bara jag eller har inte lovet gått lite för snabbt? Eller det kanske bara känns så för att jag knappt varit hemma..

Dock blir det bara några bilder, resten hittas på facebook as usual!



kärleksaffär

Ni får en liten låt att lyssna på nu när jag ska gå ut med hunden och inte kommer ha tid att uppdatera med en massa bilder från i fredags :) lovar, dom kommer efter att jag har fixat allting ikväll, får hålla tummarna nu, så jag inte råkar tala om att jag inte orkar,. men för övrigt har jag gjort en del nytta idag ;)


Petter - Min kärleksaffär



snabb uppdatering

Är så sjukt trött, får bara bli ett litet inlägg idag så blir det bättre uppdatering imorn med bilder och allt :) Sitter för övrigt och kollar på tv, vilket man inte gör så ofta när man är hemma. kan också tala om att jag har spenderat dagen men att vara med tim :) Har också fixat lite hemma och imorn återstår det att damma rummet och plugga.. eeeuw men det måste göras det med ju :o


Kan ge er ett litet utdrag av mitt dagliga horoskop, kan säga att hälsan stämmer nog ganska bra, och kanske även det ändra också ;)

Hälsa
Din hälsa kan gå lite upp och ner idag. Du har kanske slarvat med sömnen eller kanske inte ätit ordentligt. Tänk på att det är viktigt att sköta om sig.

Relationer
En trevlig överraskning avslutar dagen.



ramlar

Nejmen jag råkade bara fastna för denna låt en gång till.. Men annars så känner jag att jag är lite duktig, hade fixat middag till tim när han kom hem, tacos mmmmm ;) Snart kanske det är dags att göra sig i ordning för kvällens händelser, så man hinner med lite andra saker också ;) Kanske borde gå till coop och handla en liten sväng också? kanske kanske, får se vad jag orkar med  ;)



Gotland

Tänkte ta och dela med mig lite av några bilder som togs på gotlandresan, bättre sent än aldrig eller hur? ;) Dock är typ 90% av bilderna suddiga, ska väl försöka att inte ta så många såna, men det får vi se,. Dock får ni inga bilder på mig men jag kan gissa mig till att ni klarar er ändå ;)

enjoy!

Frida är jätteglad för att få åka båt i 3 timmar ;)

dock är lina lite mindre glad

Gotland

Gotland

Gotland

Gotland - lite meningslös bild dock

Lina och Gotland nattetid

Gotland nattetid

Frida och farbror plåt

Lina och farbror plåt

Pannkakslunch :)

Vandring

Hus

Gotland

en fredagsmorgon

Bra start på dagen inte sant?

Visste du...

att jag vill - lägga mig i sängen och somna om, fick för få sovtimmar i natt..
att min senaste kyss var- med den bästa
att jag lyssnar mest på - musik
att jag pratar - svenska ;o ?
att jag inte gillar - drygt folk
att jag avskyr när folk snackar - en jävla massa skit
att kärlek är - underbart
att jag gillar att - spendera mina dagar med dom bästa
att jag alltid kommer att - lyssna på lars winnerbäck och tycka att david boreanaz är den bästa skådespelaren.
att jag är hemligt förälskad i - hm, så vitt jag vet så vet alla redan det, inte hemligt att jag älskar tim :)
att sist jag grät var - några dagar sen kanske? borde sluta vara så emo julia?!
att min mobiltelefon är - trasig överallt
att när jag vaknar på morgonen - går jag upp på en gång
att innan jag går och lägger mig - brukar jag borsta tänderna
att idag har jag - kollat på film och suttit här
att jag just nu tänker på - ttttttt tacos och tim :)
att i kväll ska jag- ha riktigt jävla skoj ;)
att i morgon kommer jag - vara trött och sliten
att jag hoppas - att jag piggnar till snart
att jag verkligen vill - att tiden ska gå lite saktare idag så jag hinner göra allt tills ikväll ;)

hundvakt

Hundvakt idag, känns lagom lugnt :) Men ska ändå ta en paus från det och gå ner på stan och möta Karro ;) Sen ska jag nog spendera resten av dagen med att va med tim, antagligen kolla på film :)

Gårdagen spenderades med att åka hem från Åkersberga, möta tim på stationen vid 10 och gå runt och kollla i affärer :) Mötte upp Carro sen och vi tog oss hem till Karro och där var också Rebecca :) Blev lite klippning och färgning för Carros del innan vi drog en liten sväng till donken :)


Six hundred days

Det är inte bara en siffra, utan kärlek också.

morgon

Godmorgon! snart dags för mig att ta mig hem till Norrtälje igen då. Morgontrött och bussresor ;o inte lika uppiggande, men sen så ;) Tim är så snäll så han möter mig på station, vi går en sväng på stan och sen ska jag träffa Karro och Carro :)

Kan också tala om att jag fixade fram ett par konsertbiljetter igår, lite billigare än vad dom skulle ha varit också, hur nice är inte de? ;)

Nu blir det för övrigt frukost!



lön!

Äntligen är man dom där 200 pengarna rikare! känns ganska skönt om jag får säga det ;) Men dom kommer nog försvinna ganska snabbt om jag känner mig rätt.. Eventuellt på en mössa, hittade en på åhléns som jag skulle kunna använda kanske,. jag och mössor går ju inte ihop så bra :o

Lite lite synd att det började regna, hoppas hoppas att det slutar tills imorn. annars blir jag inte så lycklig.. Dessutom så vet jag inte riktigt hur jag ska klara mig på att jag har en mobil som inte har något batteri, jag är inte hemma och det finns ingen laddare någonstans!? Det betyder att jag inte kan ställa någon klocka när jag ska vakna, jag kanske inte kan få tag på tim som ska möta mig imorn, jag kanske inte får tag på karro, och jag kanske dör. Men värre saker finns det nog har jag kommit fram till.

Kanske man borde gå och duscha och sen bänka sig framföt tv;n med datan i knät och fixa fram ett par konsertbiljetter, men då blir fattiglappen fattig igen så vi får se.. 


 


städtime

Sitter i Åkersberga och har precis ätit middag,. började lite smått med städningen innan och snart kommer det den riktigt stora städningen.. men sen känner ännu större pengar ;)

Man kan nog säga att jag komme sova gott i natt, garanterat. Med tanka på den lillalilla sömnen jag fick i natt.. men det duger ändå.

Uppdatering sen!



2 steg från paradise



Dagens humör:
Glad, går inte att vara annat just nu ;)
Dagens mående: Morgontrött
Dagens borde: Plugga, vet att det är lov men ska man klara elläran närsta vecka så??
Dagens frisyr: utsläppt, nyfixat
Dagens smink:
mascara, lite puder tyyp
Dagens klädsel: knästrumpor, leggins, linne
Dagens planer: leka med tim, städa frida och carls lägenhet (PEEENGAR!)
Dagens vill ha: mera pengar, en konsertbiljett, eller två faktiskt
Dagens längtan:
julklappar haha
Dagens fundering: borde jag lägga ut mer pengar på mitt hår?
Dagens beroende: te
Dagens tråkigaste: Bussresan jag ska göra lite senare
Dagens musik: Det råkade ju bli Håkan Hellström såhär på morgonkvisten


tetetee

God morgon, ny dag igen.. känns som om lovet kommer gå supersnabbt? redan tisdag idag ju! Men idag är den stora dagen när jag kommer fylla på min lilla plånbok med lite pengar och jag kan säga att det kommer kännas hur bra som helst ju!

Har kommit in i en period där jag dricker te hela tiden också, ganska gott om jag får säga det,. det var ju inte så att jag råkade köpe te för över 100 kr när jag var på gotland.. ;) om man ska köpa te ska man köpa det där har jag kommit på, ganska billigt och bra typ.



För tillfället kan jag bara tala om att jag är väldigt glad innerst inne, syns kanske inte men jag är det och sen är jag trött,. som vanligt. Känner att jag är väldigt taggad på att ta en superlång sovmorgon snart men det kommer inte gå,. uuuusch men på torsdag så ;)

Kan också tala om att min tim är sjukt gullig, när jag kom hit idag så hade han varit och köpt en liten present till mig :) hur gulligt är inte det? ;) kan tala om att det är en cd-skiva. Jag vet allt det där med spotify och youtube men jag har en liten förkärlek till cd-skivor,. då har man lix den äkta varan eller vad man ska säga med bilder och hela kitet ;) Tack babe!

Hehe kan också säga att jag är sugen på att hyra en stuga nästa sommar ngn stans, man är ju trots allt 18 då?


planer



Det får blir en liten trögstart av bloggandet igen,. har en del saker jag måste komma ikapp med, som att umgås med tim till exempel ;)

Sen har jag inte orkat lägga in alla bilder från helgen än, men jag lovar dom kommer dom också ;) När jag har lite mer tid, eller snarare när jag absolut inte har något att göra och har skittråkigt då kommer dom komma fram här ;)

Har också hunnit boka upp en del av veckan sen jag kom hem igårkväll.

Måndag - Hem till tim

Tisdag - Tim och sen leka städerska hos Frida och tjäna pengar $$$

Onsdag - Meeeeting Karro and Carro ;)

Torsdag - Hjälpa mamma med en sak, men andra ord tjäna pengar igen $$$ dock kan jag göra ngt mer denna dag om det är någon som är intresserad då detta bara kommer ta en halvtimme.

Fredag - Maybe partaj?

Lördag - ?

Söndag- ?

Meen precis, jag har litelite att göra men i stort sett har jag mer tid som jag inte gör ngt så det är bara att säga till om ni har tråkigt nån dag ;)

uppdatering

Uppdatering:

Nu är jag hemma.
Mycket trött.
Sova lite till.
Bloggar senare ;)



RSS 2.0