Step up 2

Blev en film till igår (:




sämst kvalité på vidon men whatever



sthlm

Igår blev det det här;
och det här;

och det här;

och det här;

blev även en nyårsklädselgrej från mq ;) och trosor från hm. en lyckad resa med andra ord (:



ååland

Jag må vara en tönt men jag köpte en egen bok (: med finare framsida ;o


Nejmen igår blev det iaf Åland, god mat i resturangen och massa spelande med bror ;) sen blev det ju en hel del köpaköpaköpa från taxfreen också ;) vi handlade så vi fick 3 gratisbiljetter, men det var nog oskars förtjänst... och det är inte ofta man köper typ fyra jäger, 3 frysta stora oxfiléer, 3 whisky, massa vin, 2 stockar snus, en cigarr, en platta gin, en platta mariestads, 6-pack koskengrej osv osv. ;) men det lönar nog si i slutänden ;)

Någon som är taggad inför nyår? man får väl börja nu då ;) men har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha för kläder, vad ska ni ha på er? Men det löser sig ;) blir även en shoppingrunda inne i storstan imorn med tim, karro och marcus (: tur att man har en massa pengar då eller? ;)

Det är banne mig mindre än 3 månader till jag fyller år! eller man kanske ska säga 2 månader och typ 3-4 dar (:




snabba cash

ÅLAND idag ;) och jag måste bara säga att denna bok är guld  ;) Hittade inte texten på baksidan ngn stans så ni fåe en liten annan ;)


JW kommer från landet men är en bratkille som lever ett dubbelliv och kör svarttaxi för att finansiera sitt dyra liv på Stureplan Abdulkarim, som håller i taxiverksamheten, erbjuder JW att börja sälja kokain istället. JW tackar ja och träder in i Stockholms undre värld.

Jorge Salinas Barrio är en latino som åkt i fängelse efter att ha tagit hela skulden för knarkaffärer där jugoslaviska maffian var inblandad. Han rymmer från Österåkersanstalten med planer på att fly landet.

Mrado Slovovic är en serbisk torped som är medlem i den jugoslaviska maffian men egentligen drömmer om ett normalt liv med sin dotter Lovisa.

De tre personerna förenas i boken genom sina drömmar om snabba förtjänster. När JW och Abdulkarim börjat få ruljans på kokainförsäljningen vill de expandera. Abdulkarim har hört talas om Jorge, som precis genomfört en omtalad rymning. Ryktet går att Jorge har lärt sig allt om kokainbranschen när han suttit inne. JW får därför i uppdrag att rekrytera honom. Samtidigt har Jorge precis försökt utpressa den jugoslaviska maffians boss. Torpeden Mrado är satt att få honom på andra tankar.

När JW slutligen hittar Jorge ligger han sönderslagen i en skog. Det är Mrados verk. Abdulkarim tar hand om Jorge, och de börjar sedan jobba tillsammans.



när juldagsmorgon glimmar (8)

Nu är julen över då, men den var faktiskt riktigt bra ;) många fina julklappar och en familj (: jag fick bland annat:

- en locktång
- en miniplattång
- massa pengar
- Hummeltröja
- parfymer
- en stor tavla
- en "sax" med rakblad (som man använder när man ska klippa sig)

och aah ni kan få se bilder någon annan gång på vad jag fick ist (: men tänkte ändå fixa lite bilder från igår (:


morgon promenad klockan 9 med wilma (:


en speciell tomte, bara för att wilma ville ha en


frida med sina brödkorgar (:


pappa och mamma (:


oskar och papper (:


oskar som badar i allt papper



lalaaa



hahahaha jaaa ;) nejmen några julklappar (A)

- halsband (ängel) av tim <3 (:
- hummeltröja av tim <3 (:
- groda av lina X)

haha nejmen jaa (: tack älskling för dom finaste julklapparna <3



God Jul!

Nu är det så att jag inte han skriva igår, men det gör inget ;) för vet ni vad jag gjorde? Nej just det ;)

- måla naglarna
- färga håret
- sätta i löshår
- städa och damma hela rummet
- åka en sväng till tim
- umgås med familjen
-
lägga fram julklapparna under granen


(:


Och nu har jag fullt upp med att öppna julklappar från tim, hans mamma, pappa och farmor (: ska bli riktigt kul! :D får någ återkomma senare med uppdateringar och sånt ;)



Fyrhjuling

Nu är det så att ni fortfarande tycker om korta inlägg med massor med bilder (: så nu ska ni få ett sånt till :) Men igår och idag var jag hemma hos tim (hos hans pappa) och det blev massa mys (: Igår kollade vi på Pahat Pojat, och jag måste faktiskt säga att den var bra (: man kan säga som tim sa; den är som bad boys fast finsk version. Dessutom var den verklighetsbaserad. Men den var ju bra (: idag blev det lite sovmorgon för tims del och jag var uppe tidigare som vanligt (: men sen blev det ut och åka fyrhjuling! Och det var ju bara najs (A) Och sen blev det mys i soffan och kolla på sagan om ringen :) för övrigt längtar jag  sjukt mycket till på torsdag ;) och imorn ska vi inte tala om (A)

finsk film

snyggingen själv ;)

fyrhjuling

utsikt från båtplatsen

utsikt från båtplatsen

tims stuga (:

en lagom irriterad tim som försöker starta fyrhjulingen ;)



hos tim <3

sitter hemma hos tim i hans stuga :) har det fett mys och spelar wii ;) snart ska vi gå till stoora huset och fixa dricka, popcorn och mango och ananas (A) det är ju bara såå gott ;) sen ska vi se film ;) Vill bara tala om att jag var i norrtälje och handlade med lina och frida idag, blev fler julklappar fast jag var klar :o och nu är jag pank ;) eller ja jag ska sätta in mina småpengar jag hade i spargrisen så jag får 656 kr till då ;) Jag är fett på på att öppna julklapparna jag har fått av tim men det får man ju inte göra förrän på julafton :( Aja men jag är 100 på att jag kommer bli överlycklig !



joel kinnaman

MEN JA!!!! ;) men aah, han är iaf en bra skådespelare.





Avatar

Såg avatar på bio med älskling igår (A) såg avatar, och jag måste säga att jag tyckte sjukt mycket om den ;)




vem glider runt med flytväst?

Jaa, som ni kanske ser så var det litelite typ vad ska man säga? chillkrök hemma hos karro ;) Och det var jag, tim, andré, karro, marcus, robin och moa som var där ;) blev lite allt möjligt gjort, och tro det eller ej så orkade inte jag och tim gå hem hela vägen från kvisthamra till vigelsjö så det blev ringa och beställa taxi ;) Men bättre det är gå hela vägen en gång till i -15grader.





kärlek

vill bara säga att det här är kärlek (: och ibland kan även jag vara fin!





Nyckeln till frihet

Jaa, den filmen såg vi på engelskan ;) om jag ska säga vad jag tycker så var den faktiskt bra (:

Andy Dufresne (Tim Robbins), är en tystlåten ambitiös man långt kommen i en lysande karriär. Dessvärre är hans förhållande med frun långt i från lyckligt – hon vill skilja sig samt har inlett ett förhållande med en annan.

När frun och hennes älskare brutalt skjuts ihjäl åtalas Andy och fälls för morden. Straffet blir två livstider på fängelset Shawshank, ett av de värsta fängelserna i USA. I fängelset möts han av den hårda säkerhetsvakten Kapten Hadley (Clancy Brown) som styr fängelset med järnhand och som i egenskap av sin position misshandlar det mesta som kommer i hans väg. Ett tag efter träffar han fången Ellis Boyd 'Red' Redding (Morgan Freeman) och de båda blir vänner.





mer julgran

Nu är det såhär att jag hade prov idag, och det var fan det svåraste hittills ;o väntar bara på att jag ska faila, men inte har det hänt än ;) Gick till roslags idag med karro och hälsade på gamla lärare ;) och åt pepparkakor ;) sen blev det kliva ut i all snö och kila till tösses och fika ;) det var gott såklart! Blev hämta mina saker på roden, handla på hm och sen hem till karro. Mycket gå i snöblåst kan jag säga ;o Meen, hos karro blev det prata prata och prata ;) och tjejsnack och skitsnack och allt vad man kallar det ;) Inte nog med det! Sen blev det ut i den verkliga snöstormen till busstation och möta tim <3 (: Vi tog bussen hem och klädde deras julgran också (A) hade lite problem med ljuset på bilderna men det får ni tåla ;) huvudsaken är att jag och tim vet hur det blev i verkligheten ;) Och jag ska tala om för er att jag inte börjar förrän vid halv 11 imorn ;) najs och slutar inte så mycket senare än 12 ;) Imorn kväll blir nog najs också, men det tar vi sen ;)





pynta graaan

Nu är det på det här viset att jag, tim, lina, johan och mamma klädde våran julgran igår ;) och som ni ser så är det ju inte "klä den så fint som möjligt" utan "klä den kattvänligt och klä den med alla saker som går" meeeen förlåt då för alla bilder :o men jag ville inte sitta och välja bort och välja rätt och välja så jag tog typ alla (: Och jag ska meddela också att jag satt i tre, ja tre jäääädra timmar och pluggade, sen blev det duschen. ni gillare, korta inlägg och mycket bilder ;) som en barnbok.


tim och johan


nimbus, wilma och johans (mumsiga) fötter


tim<3


lina


griseknoarna


mina ängel från stenåldern ;)


done! Och ja kattvänlig ;)



feber



seriöst, hur dum är man om man går till skolan fast man har feber? ja det kan ni ju fundera på, men det är inte jag iaf (AAAAA). Nejmen igår var det massa feber i min skalle och jag hade lite kvar när jag vaknade. Jag lyckades ta mig till skolan, BARA för att jag skulle kolla vad som kommer till provet och bara för att jag vill ha 100 % närvaro till jullovet X) okej jag är en tönt (A). Nejmen när jag kom hem och slappnade av kände jag att jag var nog inte så mkt bättre än vad jag trodde att jag var, har fortfarande feber.. och ont i kroppen som fan, kan typ inte ens sätta på mig strumpor och kläder och sånt för att jag är så öm och det gör ont :( Men jag hoppas jag blir bra till jul! det är ju trots allt det viktigaste ;) Om ni vill veta ngt mer kul så är det så att pappa pratar i telefon nu, fast han skulle hjälpa mig att plugga :( det är alltid TYPISKT oskar att ringa mitt i allt ma gör ;) btw har han köpt en iphone och inte jag.. jag tror jag sak gå och sova tidigt, precis som igår. kändes ganska skönt. Men nu är frågan? ska jag ta sovmorgon och komma direkt till provet eller ska jag gå på den frivilliga genomgången inför provet? tror det blir sovmorgon, brukar gå bättre på proven om man bara går och gör dom än att man sitter i 2 timmar innan och försöker plugga ;) Nu ska jag äta lussebulle!!!!



275 dagar



helluh, nu råkar det vara så att norrtäljes kändispar råkar fira nio månader tillsammans ;) haha nejmen skämt och sido, det är verkligen nio månader (: jag tycker att det känns suveränt, underbart, galet, bra! vet inte hur tim känner men jag kan ju hoppas på något liknande (: Om jag ska vara ärlig är jag superlycklig! och jag hoppas på mer fina dagar.

Idag var det även lucia, lix dubbelt firande hur najs är inte det ;) lussebullar, pepparkakor och varm choklad! och även mumsa i sig tre chokladbitar ur chokladkalendern eftersom den är hemma hos tim ;) Har pluggat lite elkunskap och varit social med tim (A). En till bonus var ju att det var tre program på raken som var sevärda ;)

1. One tree hill
2. Gossip Girl
3. Bones

snart blir det också sova (:



när kommer snön?



Asså ska snön komma snart eller? Nejmen igår så snöade det faktiskt, blev lite chockad när jag gick ut från tim och skulle ta bussen, lix poff, snö! Haha nejmen det var nog en ganska najs kväll jag upplevde. eh ? nej men det var kul (: efter att jag och tim kom hem till mig så blev det installera steam så tim har ngt att göra när jag fixar mig och sånt X) Sen på kvällen blev det åka in till Norrtälje och karro (: jag, tim och karro gick och mötte andré och marcus och sen blevdet donken (: meeen, dom skulle promt ta genvägen gemon skogen så mina skor blev aldeles förstörda och jag blev löt om fötterna :( menmen, blev vandra omkring lite och prata och drick lite, så det var helt okej (;

snart ska jag ta och väcka tim så vi kan följa med mamma in till norrtäje och käka "julbord" på norrköp ;)



snart jul!




Som ni ser bakade jag och tim pepparkakor igår (A) det blev faktiskt en stoooooor burk men kakor (: och jag måste bara få säga att tims farmor gör supergod deg ;)

nejmen sitter hemma hos tim just nu. det var lucia i betonghallen vid bygg idag. Ellärarna var såå fina ;) och det såg ut så här lite, och jag måste få säga att agne hade lite stil!


bild 1, agne som lucia.
bild 2, innan förestälningen
(snodde bilderna från nätet haha)

nejmen ska snart dra iväg till busstation för att möta tim och åka hem (:



december

hej ni där ute i decembermörkret ;) visst skulle det sitta fint med med lite snö? så man kan gosa ner sig i en varm filt med tofflor framför tv och kolla på en bra film och dricka varm choklad ;) Jag är faktiskt riktigt sugen på att basta. eller som krister säger: jaa ni vet en bastu, som man sitter i barfota över nästan hela kroppen. haha (: En sak som inte är okej är att vi har elektronikprov och elkunskapsprov nästa vecka, plus att jag ska försöka skriva den där saken till idrotten.. Men det blir väl ngn form av belöning efter det, eller före ;) som imorn, blir det skrodskoåkning igen och pepparkaksbak ;) Har absolut inget att göra idag, så ska försöka hitta lite ny design grej och sånt till bloggen (:



nytt



jag glömde ju helt bort att berätta att jag varit och handlat på hm också!

- svart bh med spets 129 kr
- svarta trosor med spetsdetaljer 59.50 kr
- silvrig bh med spets 129 kr
- silvriga trosor med spetsdetaljer 59.50 kr
- strumpor gratis (fick av lina)

bara så ni vet lix



Bones

Asså seriöst, hur härligt är det inte att Bones har börjat igen?! ;)

Dr. Temperance Brennan arbetar tillsammans med sitt team på Jeffersonian Institute, och specialagent Seeley Booth arbetar för FBI. Dessa två personer samarbetar för att lösa mystiska brott; Dr. Brennan undersöker mordoffren i sitt laboratorium, med hjälp av sitt team, och Booth tar hand om polisärendena. Trots detta, och trots att båda har starka viljor, kan de båda lära varandra ett och annat.





the book of love

Igår,(lördag) blev det dop och sen skynda sig hem till tim och vara där och prata och sånt, vi åt middag och sen blev vi plötsligt hundvakter, men det gjorde ingenting utan vi kollade på tv och så såg vi faktiskt den nya american pie filmen the book of love. Och jaa, den var ju sjuk som alla de andra! ;)


ja och för dom som undrar;

High school-eleverna Rob, Nathan och Lube är fast beslutna att få sina drömtjejer i säng. De kommer över en legendarisk handbok i hur man "får till det", skriven av några av skolans tidigare elever och som legat gömd i biblioteket. Men det visar sig att boken saknar vissa sidor, vilket leder till en rad galna överraskningar för alla inblandade!


Idag var jag på julmarknaden i Norrtälje, inte mycket det inte, var typ ingenting där tyckte jag iaf. men sen drog jag, mamma och lina till roslagsskolans aula och kolla de på the royal ghost.



Efter det blev det hem och pluggaplugga.

- BB2 lite finslipning bara
- krönika
- book report  
skrev faktiskt klart den nyss




1337



Fredag

Jag fattar inte riktigt hur man kan vakna halv 7 en fredagmorgon när man är ledig, men aja, fick mycket tid till att fixa och sånt. fick köra iväg tim till skolan och sen åkte jag hem ju. Hade lite mys hos tim när han kom tbx från skolan och sen blev det 15.47 bussen till station (: gleeed runt lite där haha och sen kom uppsalabussen och jag hoppade på och åkte till rimbo (: kim och simon kom och hämtade mig och jag och kim gick hem till honom medan simon gick och åt. Efter ett tag kom jocke och andreas (tror jag dom hette) och vi gick och käkade pizza (: blev sen hem till kim igen och kolla lite halvt på saw 5, bara för att jag tittade bort halva filmen (: Men sen så gick vi till sporthallen och kollade när simon spelade handboll, blev för övrigt 25-25. Men sen så gick vi hela vägen tillbaka, satt och snackade lite och sånt och sen blev det bussen hem. kan säga att jag sov som en stock hela natten.

Lördag
Blev sovmorgon, upp och fixa sig fin till dopet jag skulle på, asgod mat blev det också (: Men men sitter äntligen hos tim nu (:



stöööök

nu är det tammefan färdiglimmat, tog ur löshåret och fixade lite innan jag limmade tbx det och sen blev det limma lösnaglar. (: har slagit in lite julklappar och ätit också (: sitter och pressar spotify och snart måste jag ta mig ann håret. Sen blir det åka en sväng hem till tim och sen vidare till rimbo (: hoppas det blir kul! tror jag nog iaf. Har damp för jag vet inte vad jag ska klä på mig :o och sen har man minnsan en dålig hårdag.. Och vet ni, jag ska på dop imorn ;) det är ju najs! Nej jag ska stöka vidare nu..



julpynt!

Igår var det ju stockholmsdags ;) var där med Moa och karro, blev en del shoppande, bland annat 3 linnen och en stickad tröja från gina tricot och löshår från taj mahal. Innan vi tog roslagsbanan till sthlm fick jag åka hela vägen från norrtälje till åkersberga, men jag fick sälskap typ halva vägen av emil och kent (: Sen blev det åka tåg en hållplats och gå till skärgårdsgymnasiet och träffa moa och karro. Frida passade på att ge mig en rundvisning i skolan och tro det eller ej så fick jag en gratis chokladboll X) Blev hem till tim och mysa på kvällen sen (:

Idag så blev det klä julgranen inne på el ist för engelskalektion :) najs eller vad? ;) Då såg det ut såhär.





och blev det sen då ;)


Efter skolan masade jag mig hemmåt, och slängde i mig mat och blev skjutsad till karro, vi drog i väg till sportcentrum på en gång och knöt på oss skridskorna och så åkte jag skridskor med självaste karolin lindberg! höhö och marcus schwartz och andré liedeborg såklart höhö men jaa. Lovade att inte lägga ut några bilder från det så ni får hålla er ;) Men det var skoj och vi tänkte fortsätta med det en gång i veckan ;) Nu sitter jag åter igen hos tim och väntar på att han ska duscha klart (:

jag vill passa på att skryta om att jag har studiedag imorn så jag är ju såklart ledig ;)



ey


keffa bilden lix.

Nejmen back on track, back to basic eller tillbaka helt enkelt (: Nejmen jag behöver ha nått att göra på dagarna. har hänt en del sen sist kan jag ju påstå ;) Nästan en vecka ju :o

Helg
Den spenderade jag genom att va med tim, kolla film och gå på julmarknad och lite smått plugga. Har träffat frida och carl, och städat. Det blev även en kebebpizza och lite julkonsert i frötuna kyrka. Låter inte det lite najs? haha kanske inte X)

måste bara säga att jag har pluggat och pluggat och pluggat inför det här helvetesprovet, BB2 usch, välj inte ellinjen för guds skull :( även om det är najs med typ 283470 raster på en lektion X)

Vill bara säga att jag ska få en privat rundvisning på skärgårdsgymnasiet imorn ;) slå det ni!



RSS 2.0