uppehåll?



kommer eventuellt ta ett uppehåll härifrån, till allt har löst sig.



röd



De är så många här som aldrig sagt nej
Och som aldrig kommer få en chans
Så många här som aldrig såg
Och jag vet att jag haft tur som få
Så många här som ville ha dig
Men vi kännde samma sak
vi känner alltid samma sak


Måste bara få säga att Kents nyaste skiva är ganska bra, eller inte bra, underbar ;) säg vad ni vill




datakuuunskap

asså det är inte okej, men okej ;) varför gå upp tidigt för att ha datakunskap när man egentligen har sovmorgon?!?! Nejmen belöningen kommer ju snart ;) sluta 10 över 12 liksom ;) Och jag har kommit på att jag blir trött av mitt penicillin :o men det är najs :D och jag vill bara tala om att jag är nervös, men ni får inte veta varför ;) haha joda det kanske jag talar om tillslut. Idag ska jag till doktorn, igen.. kvart i 2 och det betyder att jag måste sitta och vänta i Norrtälje hur länge som helst :o Men jag tar väl vigelsjöbussen hem till tim och sitter där och äter lr nått. Och sen blir det till att knata iväg till sjukhuset, om inte min pappa är snäll och hämtar mig ;) Sen blir det åka hem, chilla lite och sen dra iväg till karro och snacka skiiit ;) haha det är alltid kul ;) Btw så har madde ritat ett röt krys på min hand :o så jag känner mig speciell medan ala andra får kludd i nacken X) haha.



downtown



And I remember the truth
A warm December with you but
I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake




mvg känns alltid bra

Så, då var det skola igen, inte många på bussen faktiskt, var är alla? men fick sällskap av becka. Vi snackade lite allmänt och sen var vi framme. Fick tillbaka provet i ellära som vi hade i fredags, och jag fick faktiskt MVG ;) lite stolta kan ni nog va! Men nu ska vi lägga elläran bakom oss och börja med ämnet elektronik, och det känns ju inte för roligt ;) Men engelskan som vi började lite senare med slutade snabbt ;) Vi höll på med en problemlösning, och nog kan man säga att det blev problem ;) men vi fick lunch innan man han blinka nästan! ;) och nu är det lååång rast till sista lektionen för dagen som är svenska och som jag dessutom ska gå tidigare ifrån ;) För jag ska ju till doktorn, och jag håler tummarna för att det kommer gå bra! Annars blir det ju inte så kul. Men det skulle va ngn mat som inte skulle va så god tror jag...




happy pets



har man inget att göra så får man roa sig själv helt enkelt ;) och det är ju ganska lätt (: antingen är man med tim eller så spelar man (: nejmen idag blev det doktorn, ska dit på återbesök både imorn och på onsdag också! Sen hoppas jag på att inte gå dit på ett tag ;) är ju där stup i kvarten! Men jag ska iaf beställa en tid hos tandläkaren så jag har det gjort också! sen kan vi leva livet igen ;) Nejmen jag hade ju tappat bort min plånbok, men hittade den i skolan ;) och sen var jag en väng på coop, skulle ha varit med karro idag, men det fick bli doktorn ist.. men på onsdag så! ;) Och sen var jag hos tim ett tag, men han sov när jag kom, så jag väckte honom efter ett tag, blev lite film och sånt ;) Men medan han sov så klämde jag in massa plugg!

- läsa ett kapitel i engelskaboken
- göra klart alla elkunskapsfrågor
- skriva stödsaker till "näcken" grejen

Nu ska jag ta och packa lite till imorn ;) och sen blir det sova! blir skitseg av att äta penicillinet.



sjukhus



äntligen hemma från de 3 timmarna på sjukhuset, väntavänta, ta ett prov i fingret, kolla feber, hade över 38. Som ni vet har jag ju klagat på att jag har haft ont i svanskotan, men det var en inflammation. Och enda sättet att få bort den var om man skar upp den och tog bort allt varäckel.. Så det blev flera sprutor för min del, och sen en kniv. Ont som fan gjorde det, men mår lite bättre nu. Ska dessutom äta antibiotika en tid. Men jag hoppas på att jag kan börja sova på rygg lite bättre nu, och sitta och gå och allt det där. Nejmen ska nog försöka sova snart, efter att jag har tagit citodon.

Vill bara säga att jag älskar dig tim<3



Åkersberga centrum

vaknade efter en natts sömn och gick upp och kokade knäck med frida och lina, liksom sådär på en lördagsmorgon. (: Vi gjorde oss i ordning efter en stor grötfrukost med jordgubbar och mjölk. Tog bilen ner till åkersberga centrum, nejmen jag handlade en julklapp till lina ;) och igår, fick jag 350 kr på hm av mamma :D det är ju inte bara najs :D men iaf jag åt italiensk glass, mörkchoklad och pistage. Den var kanooongod ;) lunchade också med frida på ngt trädgårdsställe, jättemysigt. Sen blev man avsläppt och tog sig hem med buss. Mamsen hämtade mig och när jag kom hem fick jag en liten väska, som mamma och pappa köpt till mig ;) höhö. Mamma bjöd också på bio, vi såg new moon. lätt +++++ på den ;) Sitter nu hemma hos tim (:



Bio


Pizzabak

knäck

Åkersberga centrum

Lunch med frida



vapenbröder



Nu är det så att man sitter och kollar på johan falk - vapenbröder, asså dom filmerna är ju guld! kan se dom hur många gånger som helst (A) Pizzan vart lyckad och godiset också X) nejmen är ganska trött, blir nog sova snart ;) Har spelat skipp bo också, och gissa vem som förlorade?! Jag ;) seriöst sveriges sämsta förlorare.. men det ska vi inte prata om nu ;) Btw suger det lite att tim sitter i märsta nu..



det är dags för fredags myyyyyyyyyys

Sitter hemma hos frida nu, är tvingad att skörda hennes farmville medan hon, lina och carl gör pizza ;) det låter iaf bra ;) Nu ska vi ta en sväng till ica och handla lite grejer till kvällen och hyra en film ;)



persongestaltning



Nu är det faktiskt så att jag ska sitta och skryta lite nu.. Men så alla vet så fick jag MVG på persongestaltningen av frankensteins monster som jag gjorde på svenskan ;) jag är lite stolt faktiskt! har precis gjort sista ellära provet nu. det var lite mitt emellan svårt. men jag svarade på alla frågor de ni ;) Och håll med om att bilden är äckligt ful :( Nu ska jag gå till matsalen med madde, cissi och ralle (Y)



tagg.

faktiskt så hade jag en ovanligt najs busstur, fick sälskap av johan på morgonen, och tro det eller ej så pratade han stup i kvarten. trodde han skulle va morgontrött ;o men det var ju najs iaf (: är varmare idag, betyder mer regn och mer gegga på marken, inte najs :( Jag försöker sitta och tagga till provet, men man vill bara springa här ifrån. Och jag hoppas jag kommer ihåg vilket bussnummer det är till åkersberga sen.



jordgubbar och gröt



Varför gick jag upp klockan 6 för att plugga när jag hade kunnat sova till kvart i 7? Jag kommer ju va sjukt trött ikvärr och det får jag inte va, missar ju allt det roliga då.. Sitter i köket med min kokheta grötskål med jordgubbar i! (A) det är faktiskt gott. Läser lite halvhjärtat igenom mina anteckninger som jag gjorde tidigare under morgonen. Men sämre än g hoppas jag att att jag inte får iaf ;o Just det kom precis på att vi ska jobba på vårat tal direkt på morgonen i skolan.. usch ;o Men idag kommer veckans höjdpunkt! PRAAAAKTIK! ;) Visst är det underbart att en lång jobbig vecka kan bli så enkel på en fredageftermiddag ;) Han packa klart min väska nu på morgonen och ska gå och borsta tänderna snart.



skoj!



hemma igen nu ;) riktigt skoj att träffa karro igen ;) måste göras om! (: men iaf, har precis tagit en dusch och tvättat håret och lite sånt, ska äta lite nu. Och jag har waaaaaaaaaaaaaaay ont.. Men sen kommer inte tim och jag ses förrän på lördag och det känns ju lite surt, och på onsdag kommer jag investera en mycket onödig, men rätt så billig, och jaa en sak helt enkelt ;) och ni kan aldrig gissa vad det är :o men jag har kirrat klart nästan alla julklappar och det känns skönt! nu ska jag springa iväg och packa (åkersberga imorn), äta (hungrig), plugga -.- (äckel elläraprov imorn) och sist men inte minst sova!



Karro



nu drar jag iväg till den här filuren ;) <3
hörs sen (:



soft


nejmen ibland är det bara för najs, fick godis på engelskan av våran lärare ;) hus soft är inte det liksom? ;) För övrigt var det ingen god mat i skolan.. så madde och jag knatade iväg till öb och köpte lite godare saker ;) Sen var det bara en massa genomgångar till prov hit och dit och då spenderar man såklart tiden med att sitta och spela på sin mobil eller klippa lite i kablar och skit X) har också spelat pingis idag igen, det är faktiskt roligt (: men slutade iaf vid kvart i 2 och då skyndade jag mig att fixa fram tims andra julklapp och sen åkte mamma och jag hem (: Men ska käka lite nu! (alltid bra att göra)



god morgon



Morgon igen då, har precis gjort mig iordning och ska käka lite frukost snart, gröööt (: men först ska jag pallra mig iväg och väcka tim! Så han också kommer till skolan idag. Kommer ha engelska, el och el. Genomgångar? tror jag nog. Sen efter skolan blir det åka hem och sen in till norrtälje igen vid halv 4 och träffa karro;) tror det kommer bli najs ;). Sen ska jag pluggaplugga och plugga, för jag har ellära prov imorn :O Men det är såklart det sista! sen behöver man inte öppna boken igen (A) längtar fortfarande till fredag ochåkersberga!



pingpong

Nejmen dagen flöt på som den skulle egentligen, inte så mycket mer att säga om det. hade massa ellära, lunchrast och småraster och även datakunskap och elkunskap. Men som vanligt är elkunskapen inte som den ska vara ;) utan det blev någon form av "lek" ist. Då kan det se ut såhär ;)



finfina människor lix.

Nejmen vi brukar även ockupera pingisbordet, ganska najs, ibland går det bra och ibland lite sämre. Men det får man leva med ;) har sprungit runt lite i norrtälje, liksom säg ett ställe jag inte har varit på, på en timme?? XP nejmen jaa, pingis som sagt.


suddsudd (:


Sen blev det träffa Tim, men comviq fungerade ju inte -.- så jag fick inte tag på honom, men jag chansade och tog bussen till honom och voila så satt han  där hemma och allt löste sig (: Sen tog vi bussen igen, till station och sen buss för sista gången hem till mig och åt kinamat (: Sen blir det mys framför tvapparaten och sen dusch och sen sleeepa lite ;)





Polen

Har blivit erbjuden att följa med till Polen ;) den som står för tanken med den resan är tims pappa. men iaf jag tycker det skulle va najs att åka till polen ;) liksom semester med tim, sola, bada och ha kul en hel vecka ;) men det blir ju förstås inte förrän sommaren 2010 men det gör ju ingenting alls! Och hur vi ska komma dit var ju åka båt, och sen bo på en camping vad stranden i en husbil ;) Och tycker inte ni också att den ser ganska mysig ut?








Nejmen nu ska jag sätta fart att göra mig iordning och sen kila iväg till skolan ;)



el1or



jaa, tänkte bara säga att så där ser man ut om man går ellinjen och poppar popcorn mitt i korridoren ;) Ibland kan man få lite konstiga idéer för sig ;)



jobbajobba



helt ärligt asså, vem vill sitta och göra sånt här? kolla hur lång tid det tar för en kondensator att laddas upp och ur. jaa, lång tid tar det också, men som tur är ska vi inte göra så mkt mer laborationer ;) Utan det blir ist koppla ledare och skruvva vägguttag och sånt ;) nejmen ja (: Och igår så skulle vi löda på elkunskapen, det var ganska okej faktiskt, bara det att min löd grej var helt sär menmen.



sen kommer man ju till svenskan, håller på med folktro, ska skriva om näcken. Sen ska man göra ett grupparbete,  fattar inte hur eftersom man ändå gör typ sitt eget själv? ;o men iaf jobbar med madde och cissi ;) Men sen ska vi skriva ihop ett tal, enligt mig låter det bara sjukt, asså tal? men kan ju inte hålla ett tal om näcken, men däremot en helt vanlig redovosning. Men skit samma det blir säkert bra med det.



WOWet


Morgon igen då, sitter helt ensam i skolan ;o känns ju braa :o men iaf så mår jag lite bättre, tror jag och det är ju det älla har hållt tummarna för jag vet ;) hehe men snart blir det ellära eller nått och efter det engelska, svenska och elkunskap. lång dag idag igen, MEN JAG ÄR LEDIG PÅ MÅNDAG!!!! aja iaf så igår var jag inte med på idrotten, utan jag och massa andra gick promenad till grind. men jag och cissi hämtade ett intyg att vi varit på grindskolan så det var en lärare som skrev en lapp och sa att vi varit där ;) Men det stor WOWet nu då, läraren frågade om vi ville ha skjuts tillbaka till skolan X) och det kan man ju inte tacka nej till i det här dumma vädret ;o Liksom ofta. Jag längtar efter snö, men bara sån snö som ligger kvar på marken och ser fin ut (: inte all blask och äckelsmuts som är överallt. Men nu ska jag draaaa :D



Överbliven tid

Snart börjar den efterlängtade elläran då *host* Nejmen jag lyckades med att ta mig till skolan idag, ovanligt lite folk som åke med gåsvikbussen ;o men det är bara chill, för då får man sitta var man vill haha,. Dock sk jag nog inte vara med på idrotten, tror jag kommer få öroninflamation.. men vet ni?! jag är ledig på måndag ;) liksom studiedag juh. Sen efter idrotten blir det nog mer el.. Men sen ska jag hem till tim och det känns ju bra (A) Men ska nog försöka plugga lite då med :| börjar typ nu.



Belöning

har nu pluggat ännu ett kapitel (: hejja! nu ska jag äntligen belönas ;) vi alla vet ju vad det var för nått.

Sen blir det äta lite, kolla tv och smsa med den underbaraste personen i världen, tim såklart ;)

Förövrigt har jag en sån där jobbvecka framför mig, men jag har en känsla av att den kommer flyga iväg så det snart blir helg igen ;) och då blir det mys i Åkersberga!



Renässans



Jag har fått ett nytt nässpray av mamma, har inte använt nässpray på över 2 år för jag var beroende förut. Men skam den som ger sig, detta är inte vilket nässpray som helst ;) dom vanliga nässprayen förstör man flimmerhåren i näsan av (låter skitäckligt jag vet) men det här är bara vanlig saltlösning med mentol i. Ja asså saltvatten. Det förstör inte och det hjälper skumt bra ;)

jag har precis kommit hem från Rimbo, det var skoj där ;) och god mat! Nu ska jag försöka plugga lite BB2 och om jag lyckas med det så belönas jag med ett varmt bad hade jag tänkt ;)



problems are not for humans

Asså seriöst, fungerar någonting som det ska här i världen eller?! Nej precis,...... jävla svanskota, vet inte ens vad jag har gjort och nu gör det så förbannat ont att jag inte ens kan sitta eller ligga på rygg. sen är mitt öra helt fuckat för det känns som om jag är helt döv, plus att jag är täpt i näsan och det går inte att göra ngt åt. och sist men inte minst har jag ont i nacken, har haft det sen i sommras, så nu vet ni världens alla bekymmer. för övrigt ska jag dra iväg till rimbo om en liten stund, ronja fyller 25. mycket födelsedagar och sånt nu (: Ska fösöka få upp tim ur sängen nu ;)



power

"When the power of love overcames the love of power the world will finally know peace" jimi hendrix




the day after tomorrow



Har precis kollat film, det blev the day after tomorrow. helt okej film om jag får säga det själv (:

"När den globala uppvärmningen utlöser en början på en ny istid, jämnar ett flertal tornados Los Angeles med marken, en gigantisk tidvattensvåg slukar New York City och hela norra halvklotet börjar frysa till kompakt is. Nu måste klimatforskaren Jack Hall, hans son Sam och en liten skara av överlevande rida ut den växande superstormen och hålla sig levande och strida mot en fiende starkare och mer obeveklig än de någonsin råkat på tidigare".

Ja, lite kort om filmen kom med där också. Börjar blir lite trött ;) får nog ta och sluta med att busa nu då. Måste ju va lite i form imorn också ;)



regn och rusk!



Sitter hemma hos tim (: har precis gått ett varv med molly runt lommarn, har även hunnit äta middag och pluggat lite BB2 ;) ohyes, så är livet, plugga ;) hehe,. Nejmen kollar lite halft på bumbibjörnarna! nostalgi på hög nivå va? ;) Snart ska jag gå och skära upp min ananas som jag köpte idag innan jag och tim landade i norrtälje (:  Inte för att det angår alla andra, men jag hade över 200.000 på farmville för tre minuter sen, och nu har jag 38 (: hehe bra va? Nejmen usch, ni måste iaf hålla med om att vädret ute inte är okej! det dåliga höstvädret, det med regn och rusk. det bra höstvädret är det med kallt i luften, färggranna löv och solstrålar på marken. Det är mer mys.

Lite uppdatering för övrigt, det är bara 5 veckor kvar till jullovet ;) jobbvecka, slappvecka, jobbvecka, slappvecka och tro det eller ej jobbvecka innan lovet. har prov på fredag i ellära, får se hur det går ;) och snart en redovisning i svenska kan jag tro ;) grattis till Emil J som fyller år idag också (:

nu ska jag gosa lite med tim, hihi (A)




last world



jag vill börja med att säga att jag förlorade på monopol igår. Men det 'r en värdslig sak ;) Det blev ju kolla lite på idol som man inte har gjort på waaaaay länge lix. men självaste herr Johan Tage Alexander Lundin var ju bara tvungen att fälla en kommentar om tove. - men hallå det ser ut som om hon har rymt från fängelset och blivit våldtagen av emil på vägen...

ja så kan det ju gå. Idag planerar jag dock att snart ska jag fixa mig lite, äta frukost och väcka tim ;) Nej nu ska jag inte skriva mer tror jag. btw blir det nog någon impuls idag, känner det på mig men jag vet inte vad ;)



shoppppppa



Som sagt det blev ju shoppa i Stockholm med mamsen idag (: Blev en del braiga inköp ;) för övrigt fick jag dock skivan och 700 kronor av mamma som belöning för ett par bra gjorda prov ;)

- Tims julklapp, 2**kr på ***
- Skärp, 99kr på Gina Tricot
- Kent (Röd), 179kr på Åhléns
- Linne, rosa med blommor 129kr på Gina Tricot
- Linne, svart med bronsdetaljer 129kr på Gina Tricot
- AIK te, 39kr på Mique
- Mammas julklapp, 119kr på Signal

Blev en mysig rundtur bland folket i Stockholm, har kommit på en till julklapp till tim, bra va? ;) Synd att dom jääävla bussarna aldrig kan vara bra, folk klär på sig lassvis med vinterkläder för att inte frysa, och ändå är värmen från elementen ashög i bussarna. blir fan 40 grader och det är inte okej. Hade debatt i skolan idag, det gick väl ganska bra tycker jag nog, och sen var det ännu mera genomgång av BB2. Grattis till Johan B som fyller år idag också (:.  Nu ska jag vara social med tim<3 hörs sen ;)




8 månader



Idag fredag den 13e är det faktiskt så att Tim och jag firar 8 månader tillsammans (: Och det ska firas med myskväll, kolla tv och äta mat. Sen blir det nog ett parti monopol ;) får se hur det går då!                           
Jag älskar dig! <3 du är det bästa som hänt i mitt liv.
                     



Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Every time you're near I feel like I’m in heaven, feeling high
I don’t want to let go, girl.
I just need you to know girl.

I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms

Here tonight

Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Everytime you're near I feel like I’m in heaven, feeling high
I don’t want to let go, girl.
I just need you to know girl.

I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms

I don’t want to run away, I want to stay forever, through Time and Time..
No promises

I don’t wanna run away, I don’t wanna be alone
No Promises
Baby, now I need to hold you tight, now and forever my love

No promises

I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms

I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms
Here tonight.





fars dag (lite sent)



sådär såg det alltså ut på bordet ett tag under fars dag ;) plus massa paket.

Älskar dig pappa <3




fail.. ;)


Nejmen jag tycker det är lite synd. Sitter i skolan och skulle ha börjat 08.50. men vi hade ingen engelska så då skulle vi göra klart allt i elkunskapen, och jag har ju gjort det?!?!?!? så det blir rast till 10.00 ist. ganska chill men preoblemet var ju att jag hade kunnat sov längre :( men nu sitter jag här. När jag kommer hem blir det plugg, och lite annat.

- leta klart fakta om Näcken till svenskan
- plugga ellära kapitel 10-12
- läsa ett kapitel i a boy called 'it'
- gå promenad i en timme
- packa till imorn
- läsa BB2

orkar nog inte göra så mycket mer.. men det är okeej.  





we can move the streets today


Nu är det så att jag saknar att åka snowboard.. men det är ta mig fan livsfarligt. hehe nejmen lyckades få fram en ny blogg design, tack! Och jag kan ju passa på att säga att jag är osäker om jag ska ha denna blogg eller min gamla http://www.smashandgrabcup.blogspot.com/ vad tycker ni? Jag är fett taggad på helg nu asså ;) ni ska bara veeeta.. hehe nejmen det blir iaf att jag drar till rimbo på söndag. Och när man är seg, sjuk, trött, allt man kan vara som inte är bra så passar iaf avslappningsmusik bra, typ som enya. hehe. nejmen snart ska jag läsa ett kapitel i a bay called 'it'. har redan läst den på svenska men ändå, går ju snabbare ;) sen ska jag ta en lång varmdusch (någon som märkt att jag gillar det huh?) Om någon vill veta så läste jag mitt horoskop i hänt bild, och det står att min turdag är på fredag (13/11) det låter hur lovande som helst! Hoppas det blir bra då ;) Längtar efter tim <3




BB2

Nu har man lyckats masa sig iväg till skolan då, ett steg närmare helg ;) hade sovmorgon och jag satt hemma hos tim, gjorde mig i ordning och åt lite frukost. Gröt, Ja! Vist är man lite duktig ibland ;) är täpt i näsan och har ont i huvudet, förkylningen håller sig kvar.. Sitter på min BB2 lektion och lyssnar på genomgångar som varje dag, men en god nyhet vill ni väl ha? ;) jag går bara 2 kapitel kvar i BB2 boken! Betyder att det snart är slut ;) plus att jag bara har ett prov kvar i ellära ;) najs jag vet. För övrigt sitter jag bara och glor i boken, ingen orkar lyssna längre. Hehe. Blir en del plugg när man kommer hem då, så har man allt klappat och klart, så blir helgen mys, och snart är det fredag den 13e igen då :) god mat har jag hört att det ska bli hemma också ännu ett +. nej, ska försöka hänga med lite bättre nu.



förkylning är najs...

ååh, jag har fett ont i huvudet, visst suger det att vara sjuk? jojo jag vet att ni tycker likadat så är det bara. Men idag var världens segaste dag, hallå?! finns det inget roligare man kan göra i skolan än att sitta i grupper om 4 och snacka engelska om en bok man läser? Jo det finns det .. ;) Men jag har iaf masat mig hem till tim (: känns ganska bra, men han mår inte så bra han heller :/ men snart ska jag ta en lång varm dusch, sätta på mig rena kläder, fixa håret och sminka mig. Det låter ganska najs i mina öron iaf ;) Vet ni ?! var nere på stan och gick runt lite med madde och sarah på lunchen, passade på att köpa nytt fräscht smink, dock för 240 kr, men det är inte så farligt (: Ska plugga lite åt tim nu. sen blir det äta litelite för jag mår uselt,  och sen möta karro. Ni kanske tycker det är konstigt att jag ska va med karro om jag inte mår bra, men en förkylning, hallå? nejmen jag klagar mer än vad jag är sjuk (: så äre bah.



Sovmorgon

Omstart av bloggande, tänkte att det kunde kännas bra och det var passande till mitt nya liv ;) nyfikna va? Ni får väl se ;)

Ni måste ju hålla med om att sovmorgon är underbart ;) Börjar inte skolan förrän vid 20 i 12 idag, soft. Nu är det frukost dax och fixning på g. Drar nog en runda nere på stan innan jag börjar och sen är det bara 3 lektioner att masa sig igenom ;) ellära, idrott, ellära. Sen blir det hem till tim och sitta där och vänta. han lite planer för veckan reda, på fredag blir det stockholm med mamma och shoppa, och imorn tänkte jag träffa karro (: Och sen lite andra småsaker. Det var ju farsdag igår, firade pappa med fika och presenter (:

Är lite smått förkyld, eller väldigt kanske är ett bättre ord, men ska försöka masa mig iväg till stan snart (:



RSS 2.0