söndag.

Äntligen är det färdigpluggat för dagen. har hunnit med att göra min engelska som ska användas i morgon och så har jag skrivit ett kapitel på min svenskagrej. Det är inte fy skam det inte. Men jag har fortfarande en hel hög med saker som borde göras.. Men det skjuter vi på till en annan dag! ;)

Kan berätta att gårdagskvällen var guld värd :) tim och jag var hundvakter och det var nice det :) det blev en härlig promenad, bastu, god mat och lite annat skoj ;) Är ganska trött idag, men det är det värt ;) kanske ska man ta och bada lite?

Jag är för övrigt otroligt taggad på den här veckan, kan det vara för att jag bara går i skolan måndag, tisdag och onsdag? Ledig på torsdag och fredag kan ju vara något jag har längtat efter, eller? ;) Plus att studiebidraget kommer i morgon, kan det bli bättre? Ni får också hålla till godo med en random bild!



snart öppethusgrejs


Tidig morgon igen, kan det vara för att det är öppet hus? yes, ska snart ta och knalla iväg så man kommer fram någon gång, ska bli lite intressant. Efter det har jag några viktiga ärenden att göra och ikväll blir det ägera hundvakt! och det ska också bli kul ;) Dock har jag fortfarande en del plugg att ta hand om, hoppas man klarar det. Ska bland annat skriva ett A4 på engelska och jag vet inte vad jag ska skriva.

Men i alla fall, tycker att ni kan ta en tur förbi öppet hus och kolla in elprogrammet! lite nice va? ;)

lidande..

Nej jag måste bara göra en uppdatering igen, även om det bara var någon minut sen. Jag börjar snart att grina av allt lidande. Men är det historia så är det. Mitt i allt det otaggade kan man faktisk vara taggad. Här är några saker.

- Jag är taggad på helg
- Jag är taggad på praktik
- Jag är taggad på lördagens händelser
- Jag är taggad på de två studiedagarna nästa vecka
- Jag är taggad på att ta körkort
- Jag är taggad på att det snart bara är en månad tills jag fyller år
- Jag är taggad på att bara gå ut ur detta klassrum just nu
- Och jag måste erkänna på att jag är taggad på att gå hem.

Kan också passa på att fråga varför alla små levande själar har fått redbull på hjärnan? Innan loppet av en halvtimme har 4 olika personer uppdaterat sina statusar med ordet redbull. Vad hände där lix? Jag kan säga att jag hoppades på att det bara avr 10 minuter kvar av lektionen, känns som om man har suttit här en evighet. Dock såg jag på klockan att den bara var 20 över 9 och jag slutar 10. Gråtfärdig eller vad?

En till liten fin cambild som jag kirrade här på historian..



historia och en bärbar dator kan gå ihop..

Är det jag som råkar varar lite sådär uttråkad just nu? Har historia nu för dom som inte visste det och det suuger. Men det bra är att jag abra råkade få en dator med webcam på så man kan sitta och blogg och göra annat skit i stället för att lyssna på läraren. Om jag ska vara ärlig så är jag inte så taggad på att lyssna idag, det handlar typ om nationalism och liberalism. Dock så har jag redan gjort hälften av alla uppgifter om detta ämne på grund av att läraren hade lagt ut det lite tidigare på fronter. Så kan det gå. Dessutom så hade jag lika gärna kunant vara hemam en timme till.

Jag är desto mer taggad på att ha praktik snart. Jag håller på att dö av tristess här.




varma koppen

Nu är det så att jag har haft rast ett jävla långt tag! Sitter för övrigt och dricker varma koppen men madde och försöker tagga inför matte B.. har haft prov och tagit en sväng ner till sjukhuset. Kan också säga att min körlektion gick riktigt bra!

Tycker också att ni kan komma på öppethus på lördag och snoka lite inne på el ;)

Har inte mycket att skriva för övrigt. Plugg blir det när jag kommer hem iaf!



häktisk dag? kanske man kan säga


God morgon! Snart dags att knalla iväg till trafikskolan,. om jag ändå inte vore så trött. Den här dagen kommer i alla fall att bli ganska fullspäckad och stressig. Men tur att jag inte ska vara med på idrotten idag, då kan man ju i alla fall ta det lugnt en liten stund. På lunchen ska jag till sjukhuset för någon såromläggning, hinner inte äta lunch och när jag kommer tillbaka är det trefasprov. Efter det är det fler lektioner och sen måste jag springa upp till bygg för att ha en mattelektion där. Dessutom slutar jag halv 5! Det är inte riktigt okej,. Men i alla fall. Måste försöka ta mig till bussen så jag kan åka hem, kommer då hem vid halv 6 och det som återstår av dagen är jag tvungen att fylla med en massa plugg..

Men så kan det gå. Måste trycka i mig lite frukost nu innan jag springer iväg.

Radical Face - Welcome home

Dagens onsdagslåt får faktiskt bli Welcome home med Radical Face. För övrigt är jag ganska nöjd med vad jag hann med idag. Det var en hel del saker faktiskt!



Sleep don't visit, so I choke on sun
And the days blur into one
And the backs of my eyes hum with things I've never done

Sheets are swaying from an old clothesline
Like a row of captured ghosts over old dead grass
Was never much but we made the most
Welcome home

Ships are launching from my chest
Some have names but most do not
If you find one, please let me know what piece I've lost

Heal the scars from off my back
I don't need them anymore
You can throw them out or keep them in your mason jars
I've come home

All my nightmares escaped my head
Bar the door, please don't let them in
You were never supposed to leave
Now my head's splitting at the seams
And I don't know if I can

Here, beneath my lungs, I feel your thumbs press into my skin again



onsdagsmorgon

Godmorgon alla! Kan tala om på en gång att jag är sjukt trött, det blev itne mycket sömn i natt för min del,. men kanske det blir bättre nästa natt? förhoppnigsvis ja. Men det som är positivt just nu är att jag slutar 11, sen ska jag förmodligen gå och lämna ut några cv;n. Men efter det har jag ganska mycket plugg att ta itu med,. Tråkiga dagen idag, det enda positiva är ju att jag har en körlektion i alla fall.

Men nu ska jag inte pladdra på om allt tråkigt :) så hörs sen då!



kreativa jag? nope..


Har just nu en litenliten så kallad rast från min engelska. Ska skriva om ett problem man har och jag har lite idétorka så det fick bli en rast. Ganska skönt! Dock har jag redan skrivit ett halvt A4 men jag vet inte om jag vill skriva om det.. får se. Lite senare under dagen kommer jag göra ett besök på sjukhuset, sen ska jag till trafikskolan och köra lite bil. Kommer komma hem ungefär halv 6 och då måste jag sätta igång med allt plugg!

Det jag har att plugga på och göra klart är följande

- Trefas. Prov på torsdag
- Svenska, släktforskning
- Engelska, skriva om ett problem
- Historia, göra en sjuhelvetes massa uppgifter
- Matte B, räkna en massa
- Körkortsteori!

Jag måste dock göra allt detta denna vecka. Men mina dagar ser ganska långa ut så jag vet inte riktigt. har också kommit på att när man har för mycket saker att göra så gör man helst ingenting. Och det går ju bra har vi märkt.

Men helgen kanske blir desto bättre! hoppas jag. Kanske måste stanna på öppet hus gela dagen på lördagen. Men om jag har tur kanske jag kan komma ifrån.



man ser det bra i allt det dåliga


Lite sammanfattning av helgen kanske. Lördagsförmiddagen bestod ju tillmestadels av sjukhusvistelse, vare sig man ville eller inte. har ju redan berättat för er. Men kvällen var dock lite mer najs! Den bestod av härligt sällskap och en massa tittande på en konsertfilm. Det var en så sjukt värd kväll! Dessutom fick man härliga flashbacks från fina stunder.

Söndagen bestod mer eller mindre av lite pluggande och en härlig promenad i skolskenet så vårkänslorna tittade fram. Sen var det så att pappa var så snäll att han lånade ut sitt bankkort till mig så jag kunde klicka hem ett par konsertbiljetter uuupps nu blir tim inte så glad ;) men det är jag! Dock ska jag snart gå och lägga mig för det är en gaaanska lång dag i morgon!



bildlöst

börjar nu kvickna till efter all jädrans bedövning jag fått. Är ganska trött men annars så. Dagen fick spenderas på akuten till en viss del, som var ganska lång. Hade en slags infektionsgrej som jag inte kommer ihåg vad det heter för lite mer än ett år sen typ vid svanskotan. Dock kom den tillbaka och jag var tvungen att åka till akuten. Det är ju inte så jävla nice när man varken kan gå, sitta eller ligga. Knappt gå för den delen. Men jag har äntligen tagit bort det eller vad man ska säga. Nu återstår bara en operation som ska göras lite senare för att få bort exakt allt så jag slipper skiten igen!

Men nu till det roligare. eller? Jag funderar på om man ska ta och packa lite, kvällen kommer spenderas hemma hos tim. nice ;) Ska också passa på att fixa lite med svenskan. ganska intressant med släktforskning. Har fått 107 sidor av pappa haha ;) så man kan säga att man kommer tillbaka till 1400 talet typ ;) men nu blir det annat!



today

Jag är bara så sjukt trött. Gårdagen var inte mycket att hänga i julgranen heller.. Det blev en lång dag med tanke på att jag inte kom hem förrän halv 7 på grund av att jag skulle gå riskettan. men nu är det gjort! lite intressant, ganska tråkigt. det var typ så. Kan också glädja mig med att jag inte har någon skola idag. Men halv 8 har jag en körlektion ist. Sen ska jag nog spendera halva dagen men att sitta och plugga teori. Sen kommer jag iaf att ta en tur runt stan med karro ;) inte helt fel!


trudilutt


Otroligt otaggad igen, orkar inte blogga idag heller så det får bli en liten snabbis bara. Har hunnit med både skola, boka om körlektioner, köra bil, pluggat tre olika saker och umgås med tim. Det är inte så illa va ;) Morgondagen kommer vara lite mer krävande med tanke på att jag inte kommer komma hem förrän cirkus halv sju. Inte nice.
Det roligaste är ju också att jag har haft mobilen på laddning i 2 timmar men det händer inte ett jävla skit med den. Riktigt kul när det står att den laddar osv.

Magic

B.o.B - Magic ft. Rivers Cuomo




Denna onsdagslåt får faktiskt bli Magic! Men jag måste säga att Johans video är lite bättre. Den kan ni kolla in på hans blogg ludde.starkast.net. eller kopiera denna länk. http://ludde.starkast.net/2011/01/09/magiska-frisoren/

tisdag

god morgon! jag vet att det har varit dålig uppdatering men det kan itne hjälpas när man har bättre saker för sig ;) Söndagen bestod i princip av att jag hälsade på mormor, tog en tur till åkersberga och sov hos syster.

Måndagen vad dock ganska nice, var ledig och det var skönt. Men ändå fick jag spendera dagen med att sitta i både skärgårdsgymnasiet och täby enskilda. Men det var inte fy skam eftersom jag ställde upp som modell för karro ;) Det vill säga att hon fick göra tre olika frisyrer på mig och jag fick klä mig passande och sen tog vi en herrans massa bilder. Hoppas på att dom inte är alltför sena så någon gång framöver kanske ni får en liten bild bara för att se vad som hände ;)

var också ganska taggad på att gå till skolan idag tills jag insåg att jag faktiskt har ett prov att göra. ikke trevligt det inte.



söndag

upp och iväg! snart äre dags att gå en sväng med vovven och sen ta bussen till norrtälje, hälsa på mormor en sväng och sen åka vidare till åkersberga! Funderar på om man ska ta och snabbstäda rummet en sväng med det låter inte så lockande så det får nog bli någon annan dag.

Jag kan passa på att säga att gårdagen var riktigt lyckad :) kul var det! tack alla för sällskapet!

I morgon kommer jag också vara ledig från skolan, har mycket bättre planer nämnligen ;) men dom tar jag sen!



time to go

Nu är det så att jag snart ska åka in till ntown för att fira sötisen carro som fyller år imorgon ;) det kommer bli riktigt nice! så det var väl det jag tänkte berätta va ;) för övrigt är jag helt done med historian. kanske jag sa förut med jag minns inte, men iaf. dags att dra fram stora plånboken och dra!



plugg?

känner mig ganska duktig atm,. har precis gjort klart historigrejerna som tog hela morgonen att göra. Nu återstår det bara att göra en massa matte, svenska, plugga tele och kirra lite körkortsfrågor. Låter inte som en jättehärlig dag inte. Men jag vet att den kommer bli bättre frammåt kvällen ;) men vad jag ska göra får ni ta del av lite senare under dagen ;)



?


nanana. nu är det färdigpluggat för idag. har gjort 5 frågor på historian. Uäääk. Kan se det som lite bra gjort av mig i alla fall. Väntar också på att tim ska komma hit, hoppas det är snart för jag har sjukt tråkigt,. kanske borde ta en kopp te och sätta mig och glo tv ett tag, eller? kanske film? eller inte det heller jag vet inte.



mysig date med madde

Nu har jag en date med madde i datasalen, hur nice är inte det? helt ensamma är vi också! Har förövrigt ätit lunch precis och mätt är jag, typ. Ska snart gå och fixa lite med vårat coola hus som vi har i klassrummet! Spelar också bloons och det äger atm! Plus att jag sitter och printar ut de nya historiasakerna.. Sen är det frågan om,. ska jag ta halv 3bussen hem eller 5bussen? om jag åker 5bussen betyder det att jag måste sitta i skolan och vänta i en och halv timme,. Men ah,.

time to go!



dålig morgon igen

Kan inte tiden gå lite mer sakta? Anser att den går alldeles för fort med tanke på att om en och en halv timme kommer jag sitta och genomlida min historialektion! Ikke så trevligt om ni frågar mig! Sen har jag lite problem med hur jag ska kunna lösa min helg. Finns ingen bil hemma och jag skulle behöva bli skjutsad fram och tillbaka till norrtälje,. vadå? man kan ju knappast be pappa skjutsa mig med traktorn? hm,. Nä.

Jag är sugen på tacos också.



22 månader ♥

Nu är det så att jag fortfarande är ganska arg och irriterad. Men jag börjar se den lite mer ljusa sidan igen. Mamma har nämnligen fixat fram lite papper från mormor om vår släkt och det är hur bra som helst! :) Ska bara se till att komma dit och hämta dom :) Kan också säga att jag är glad för att jag är med tim, och det är inte vilken dag som helst, det är den 13 januari. Vilket betyder att vi har 22 månader idag :) eller 1 år och 10 månader för dem som föredrar det. Men det viktiga jag vill säga är att jag älskar dig Tim!

Nu blir det kvällsmys och sånt :)

jävlagayskola

Kan tala om att denna dag bara blir sjukt mycker värre för varje minut som går. Har precis fått reda på att jag ska ha matte B den här terminen, och den ligger såklart på torsdagar efter sista lektionen som jag normalt har. Det betyder att jag går till halv 5?!?! HUR FAN KAN MAN VA SÅ DUM?!?! Den ska börja idag? jag har andra planer så vad gör man? Dessutom så har jag bokat in en hel drös med körlektioner på torsdagar i 3 veckor frammåt. Vad ska man skita i, körkort eller matte?  Fyfaaan



otaggad


grymt otaggad på idrott så det är knappt sant! Men är inte så taggad för någonting idag om jag tänker efter lite. Jag längtar sjukt mycket efter helg just nu! Kan det inte bara börja en dag tidigare. Men å andra sidan ska jag ju vara ledig på måndag, men det blir fortfarande ingen sovmorgon.. har också fyra lektioner idag som jag måste genomlida, men svenskan är kul i alla fall! Och jag slutar typ 2 så det får väl gå för den här gången då. Man kan ju se lite ljuspunkter?. :)



aldrig riktigt slut

Dagen låt får bli lite av det nostalgiska. jag älskade den då, jag älskar den nu, vad mer kan man säga? Det är ju Lars Winnerbäck!


Lars Winnerbäck - aldrig riktigt slut


Det var jag och fröken Svår, vi skulle hem åt samma håll det kanske blev en liten omväg men vad spelar det för roll Natten var så tyst och skön och månen var så vacker över taken Hon hade tappat allt igen, varenda mening, varje hopp Hennes utsikt var en botten, hennes drömmar var en flopp Men ändå, där vi gick, hon skratta till och prata' på och höll sig vaken Hon sa: "Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen Det kanske passar nån, men inte mig och inte än" Varje stund, var minut, var sekund Samma konstiga beslut Det blir fel, slår bakut, allt går snett men det tar aldrig riktigt slut Solen skulle just gå opp, när vi kom hem till hennes hus Hon hade städat och gjort fint och bjöd på te och tände ljus Hon log och sa: "Det är väl rätt okej, vi är nog alla ganska lika Det finns dom som tror på Gud, och dom som ägnar sig åt spel Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel" Det var schyst att dricka te och höra fröken Svår predika Hon sa: "Jag säger vad jag vill, skit samma om nån skräms om det blir pinsamt för en del, så är det ändå dom som skäms Jag har gjort fel ibland, jag vet, men ingen mening att ge opp Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp Och jag vill hellre bli en sån, så har jag lärt mig det igen för det finns nåt bra och stort i alla om och alla men" Varje stund, var minut, var sekund Samma konstiga beslut Det blir fel, slår bakut, allt går snett men det tar aldrig riktigt slut Nu är det höst och allt är mörkt, jag skriver brev till fröken Svår Jag måste veta hur det går, jag måste fråga hur hon mår Du har din egen väg att gå, skit samma vilket håll Det kanske blir en liten omväg men vad spelar det för roll Alltid lär man sig väl nåt, det var väl så det skulle va Det blir en massa spe och spott, men det är skit man måste ta Varje stund, var minut, var sekund Samma konstiga beslut Det blir fel, slår bakut, allt går snett men det tar aldrig riktigt slut"



kväll igen och igen

Hemmakväll, tv-tittande, mys och plugg. Det är väl det som händer. Sitter just nu och kollar på sveriges mästerkock och äter en apelsin. har faktiskt varit lite duktig och letat fram lite böcker som jag kan använda mig av på svenskan när vi släktforskar. Dessutom kan jag säga att körlektionen idag gick superbra! Orkar inte skriva mer nu, men äsch då ;)



listalistalista!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

skrika sig hesa mot varandra och som i bästa fall ledde till att någon slutligen tog ett steg fram

 

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

tims plånbok

 

3. Vad var det senaste du såg på tv?

scrubs

 

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

14.07

 

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

ungar utanför lägenheten plus min musik

 

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

för en kvart sen, gick hem från skolan

 

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

facebook

 

8. Vad har du på dig?

underkläder, linne, jeans, kofta, klocka

 

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

nopidopi

 

10. När skrattade du senast?

idag

 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

2 AIKtröjor, 2 AIKhalsdukar, en AIKmössa och 4 rosor

 

12. Har du sett något konstigt på sistone?

kanske? ser konstiga människor varje dag juh!

 

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Ingen utmaning enligt mig, vadå jag är ju bäst?!

 

14. Vilken var den senaste film du såg?

Rush Hour 2, dock bara lite kanske

 

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

en strandtomt plus snyggaste villan

 

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Jag har mina stunder när jag inte kan sova för att alla kuddar måste ligga på sin rätta plats!

 

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Att jag skulle kunna få jobb var som helst!

 

18. Tycker du om att dansa?

jaja

 

19. George Bush?

är en liten vit gubbe som jag inte kan så mycket om, han gillar att bestämma.

 

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Kanske, hm,. har inte kommit så långt, ändrar mig varje dag,.

 

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

ja

 

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

välkommen, ta vad du vill ha och lev livet! (okej kanske inte livet, men det döda livet).



bygga huuuuus!

Nu är det så att jag sitter i skolan, och har en liten men lagom rast. Har blivit 100 gånger piggare än vad jag var i morse, och det kanske är positivt? Håller också på att ha praktik i skolan, nu är huset färdigbyggt och det är dags för att dra massa slangar och sätta upp en massa apparatdosor och skit. Men jag tycker att Madde och jag har varit coooola, kolla bilderna bara! Hehe hoppas inte madda blir sur bara (6)




Morgontrött

Jag har inte riktigt kommit i gängorna för att uppdatera lite oftare än. Men det ger sig nog så småningom. Skolan har börjat och en massa sånt och jag kan i alla fall glädja mig åt attt mitt schema ser lika dant ut som förra terminen, förutom en extra liten lektion på måndagar som består av engelska. Annars slutar jag fortfarande 11 på onsdagar och 10 varannan fredag och tidigt lite här och där. Supernice!

Sitter just nu och funderar på om jag ska orka göra mig i ordning, är hur trött som helst! Kan det bero på att jag råkade somna lite sent igår? Kanske det kanske.. Men det finns inget att göra åt de. Lovar att uppdatering kommer under dagen! ;)

morgon







Har inte sådär supermycket att skriva om på mogonkvisten så ni får ta del av mitt horoskop i stället! haha.



Tur
Turen kan komma att göra så att en händelse vänder till din fördel. Situationen verkar gälla något slags spel.










Hälsa
Du har massor av energi just nu, men om du inte ser upp kan kroppen ta skada.
Ekonomi
Du kan vara tvungen att avstå från ett inköp idag beroende på din ekonomi. Gör du det kan utsikterna för att ekonomin ska stabiliseras bli bättre.
Arbete
Kanske blir du nu erbjuden nytt jobb. Tänk dig noga för innan du svarar.
Kärlek
Du kan av misstag såra din partner och därför känna dig ångerfull hela dagen. Ett ärligt förlåt kommer att göra allt bra igen.
Relationer
Du bör idag lägga band på dig när ett kinkigt ämne diskuteras.



nyttig dag? näe


Mina misstankar var ganska rätt typ. Hade bara en lektion, slutade före 10 och det enda vi gjorde var att kolla på en film om rymden. Blev tvungen att stanna i norrtälje eftersom jag har en körlektion 16.15. Dock har jag gjort en del nytta däremellan. Har tagit mig till körskolan och bokat in fler lektioner och även bokat in mig på riskettan den 20. Sen åkte jag hem till tim och sitter där fortfarande och väntar på att han ska sluta. Har för övrigt även hunnit med att göra 7 av 13 uppgifter i historian! great huh?
Lyssnar också på nostalgimusik!

otaggad



Är så fruktansvärt otaggad på skola! Fattar inte hur det kunde bli så? Men uuääk! Kanske borde dra täcket över huvudet igen. Sen är det så att jag råkar ha en körlektion i eftermiddag som jag inte heller är så där jättetaggad på menn chansar på att det är värt att gå ändå? Iaf till körlektionen,.

Men jag kan ge mig själv lite cred för att jag lyckades vakna och blablabla utan att skita i allt. än så länge.



söndagkväll

Är inte alls taggad på att gå till skolan imorgon, känner för att ha lov några veckor till. Men det är ju som det är och för tillfället får det bli en mysig hemmakväll med en massa tv-tittande. Bland annat One tree hill och Bones! Vet inte vad som mer ska göras ikväll. Men ah. Blir bara en kort uppdatering, lev med det! ;)



Speciell tid för övrigt

Sexhundrasextiosex dagar, alltid är det något! Dagar fyllda av kärlek ;)

again








Lyckad kväll igår, hur nice som helst!

Idag blir det en liten resa till stockholm bestående av shopping ochh bio!

tidsfördriv


Försöker fördriva tiden genom att leka lite här. Dock går detinte så bra. Väntar också på att tim ska vara klar med sitt pluggande så man kan gå ut och göra något kul för dagen. Känner just nu att det är långt kvar till sommaren, snöstorm ute. Ikke så nice om jag får säga det.

Ni får leva med dålig uppdatering från mitt håll ett tag, men jag kanske har bättre saker för mig, oftast ;)



Eldkvarn - Huvudet högt

Tänkte lite grann. Eftersom jag inte håller på med någon såndär jobbig lista just nu så tänkte jag börja med onsdagslåtar! Vad sägs om det? Så har jag lite att blogga om iaf. trallalla. Låtarna kommer komma in under en liten speciell kategori. Nämnligen "onsdagslåt".


Eldkvarn - Huvudet högt



Det är natt långt borta när jag får besked
Allting är över du finns inte mer
Sista gången jag såg dig var du gammal och trött
Men i hela ditt liv höll du huvudet högt

Molnen på himlen dom seglar förbi
Ditt liv är över själen är fri
Och fast nånting gick sönder
hos mannen du fött
Ligger han på sängen och håller huvudet högt

Jag gick här på jorden
med askan i min hand
Dom sista stegen till ett annat land
Det nya skall komma ur allting som dött
Jag stod vid din grav och höll huvudet högt

Jag lämna mitt hem för snart 30 år sen
Jag har gått fram och tillbaka
mellan scenen och logen
För mycket har sagts och mycket har blötts
ingen tvingade det på mig och jag höll huvudet högt

Nu står jag i rummet jag bodde i förr
Här blev jag en man bakom en stängd dörr
Jag var 17 år hon var det vildaste jag mött
När jag gick ut genom dörren
höll jag huvudet högt

Man kan bara älska och förlora stort
Det finna alltid saker man inte skulle ha gjort
Att följa sitt hjärta fem ord som jag köpt
Man kan bara förlora och hålla huvudet högt

dagen idag


Tjolahopp! Sitter just nu hemma hos tim och leker lite med hans dator medan han har sin skönhetssömn. Dock kan jag inte säga att jag har fått min.. Somnade kanske 2? det gick absolut inte att sova, klarvaken, vad hände? Nejmen nu är jag vaken, vaknade halv sju och har hittills spenderat morgonen med att kolla på Änglagård - andra sommaren. Kollade på första igår.

Dagen kommer se ut så här:

11.10 - gå ut till bussen och åka till station
12.45 - möta karro och carro
12.00 - bada + sola

(14.35) - eventuellt ta bussen hem, får se om det blir så
18.15 - BIO Änglagård tredje gången gillt


Kanske händer det att det blir någon ändring? Men det sker väl lite sådär lagom diskret då ;)

rubrik typ

har inte så mycket att skriva om, men jag gillar vädret skarpt! Gillar att det har blivit fler minusgrader, hur mysigt är det inte när det är kallt och vitt överallt? Bara för det har jag även hunnit med att gå en långpromenad med lillvovven som dessutom fyller år idag! :)

Gårdagens kväll spenderades med tim och tv;n. Bara för att så kollade vi på familjen annorlunda. Kan tycka att det är ganska roligt dock ;) För dem som inte vet vad det handlar om är det olika familjer som delar med sig av deras liv och det som är lite speciellt är då att dom har väääldigt många ungar. Men kvällens kommentar kom från frida och löd såhär: "Det är som att ha för många katter, det blir äckligt". men ah, alla har ju delade åsikter (:

Just nu funderar jag på vad jag ska packa ner i min väska, dock ska jag bara till tim, men onsdagen bjuder ju på lite av varje som man måste ha saker till :)


Måndag igen


har egentligen inte så mycket att skriva, därav den lite sämre uppdateringen. Men jag kan tala om att just nu är det kallt och mörkt ute. Längtar fortfarande till sommaren. Har även hittat en liten gömma med pengar så jag är fortfarande 600 kr rikare än vad jag var i morse. Men man kanske ska lägga tillbaka dom och låta dom spenderas på körkortet?

Idagen bestod av lite shopping i Norrtälje och en fika innan det bar iväg till körskolan. Gick för övrigt mycket bra att köra. Man kanske borde kolla lite i boken också? Äsch då.



Lördag. 01-01-11

Vad ska man säga om det nya året? Kanske att det tillkommer nya förväntningar, nya hopp och nytt skoj! Är inte mycket för det där med nyårslöften men kanske fixade jag ett ändå? Fast det löftet behövs bara hållas till sommaren. Vad det är? ja säg det, ;)

Kommer dock inte kunna lägga ut några bilder från nyårsafton än, på grund av lite tristare saker. Dumkamera. men kanske kan fixa det på något sätt ;) det låter lockande att tappa upp ett bad nu i stället? Jag tror jag kör på de!



RSS 2.0