solig lördag!

Hemma igen efter en härlig lördag! :) Gick upp otroligt tidigt (klockan 7) fast det blev väldigt sent i fredags. Men packade iaf ihop lite grejer och åkte till tim, sen tog jag, tim och hans mamma och åkte ut mot kapellskär för att leta reda på några klippor för att sola och fiska, dock gick det inte så bra på en gång för vi gick runt och letade i en timme i runda slängar innan vi beslutade oss för att åka till gräddö ist. Då började tims tålamod ta slut ;) men vi hittade ett bra ställe så det var bara att sola och fiska och käka lunch, det blåste som bara den men det gjorde inte mycket.

Åkte tillbaka till norrtälje en snabbis och packade om innan vi tog bussen in till stockholm och åkte ut till tranholmen till tims moster. God middag, riktigt kul och tim och jag tog oss ett dopp i havet, ganska kallt men väldigt uppfriskande, för det var sjukt varmt och typ vindstilla där, så det blev till att sitta och sola resten av dagen där ;)

sol är riktigt mysigt! kanske inte idag då eftersom det spöregnade och massa sånt, men det måste ju komma sånna dagar också ;)


tim<3

utsikt

:)

en lekande elsa :)

ojoj..

inga kommentaren.. ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0